SouLSLayeR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μου ζήτησε ένα παιδί πισί με οθόνη στις ~700 ΛΙΡΕΣ, όλα από amazon.co.uk. Το θέλει για όφις κτλ, browsing και ταινίες. OC ούτε καν, games το ίδιο (αλλά θέλει να υπάρχει και μια πισινή) και νέκρα από θόρυβο. Αλλαγές τύπου 4130 και 260/260Χ δε νομίζω να κάνουν καμιά τρελή διαφορά, και γενικά και στην τιμή. Το κουτί μένει το ίδιο, ή σε πολύ παρόμοιο στυλ (δυστυχώς δεν είχε το Metis στο amazon ) Έφτιαξα στα γρήγορα αυτό. Έχετε κάποια αντιπρόταση?
Hyphen Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Σαν συνθεση μια χαρα ειναι. Αλλα για την χρηση που το θελει gtx 750ti? ειναι overkill... για μενα βαζεις i5 4690 ή εστω 4590 και δουλευεις με την ενσωματωμενη. οταν λες κραταει μια πισινη? τι games μπορει και να παιξει?
SouLSLayeR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ακριβώς για αυτό. Επειδή δεν ξέρει και αυτός τι θέλει O i5 μάλλον τσάμπα θα πάει, πιο πολλές πιθανότητες έχει να ξεσκάσει με κάνα παιχνιδάκι παρά να αξιοποιήσει τους παραπάνω πυρήνες μου φαίνεται.
Hyphen Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ακριβώς για αυτό. Επειδή δεν ξέρει και αυτός τι θέλει O i5 μάλλον τσάμπα θα πάει, πιο πολλές πιθανότητες έχει να ξεσκάσει με κάνα παιχνιδάκι παρά να αξιοποιήσει τους παραπάνω πυρήνες μου φαίνεται. απλα ο ι5 ειναι πιο futureproof...και πολυ δυνατοτερος απο τον ι3
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ποιο δυνατός είναι ο i5 μόνο σε ότι δουλεύει καλύτερα σε φυσικούς πυρήνες,οπότε το ίδιο future proof είναι. Θα περάσουν πάρα πολλά χρόνια και για τον ι3 μέχρι να βγει κάτι που να χρειάζεται ποιο πολύ δύναμη,εκτός αν πεις ότι μπορεί κάποια στιγμή να αρχίσει τα 3d render κτλ.
Angelcrow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλήτερα να βάλει ι5 o οποίος έχει κάρτα γραφικών ενσωματωμένη και όταν του την δώσει χώνει λεφτά σε καμιά καλή κάρτα γραφικών και τέλος!Βάλε και ένα μεγαλυτερο τροφοδοτικό 600-700w και είσαι μια χαρά νομιζω
SouLSLayeR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ποιο δυνατός είναι ο i5 μόνο σε ότι δουλεύει καλύτερα σε φυσικούς πυρήνες,οπότε το ίδιο future proof είναι. Θα περάσουν πάρα πολλά χρόνια και για τον ι3 μέχρι να βγει κάτι που να χρειάζεται ποιο πολύ δύναμη,εκτός αν πεις ότι μπορεί κάποια στιγμή να αρχίσει τα 3d render κτλ. Ε, ναι, και επειδή είπε μόνο από amazon ήδη ξέφυγα λίγο από το budget. Μια χαρά θα τον κρατήσει νομίζω. Καλήτερα να βάλει ι5 o οποίος έχει κάρτα γραφικών ενσωματωμένη και όταν του την δώσει χώνει λεφτά σε καμιά καλή κάρτα γραφικών και τέλος!Βάλε και ένα μεγαλυτερο τροφοδοτικό 600-700w και είσαι μια χαρά νομιζω Μπα, δεν πρόκειται αυτός να ασχοληθεί να πάρει άλλη, να το ανοίξει κτλ. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει τώρα μέχρι να χαλάσει. 600-700W? Για το SLI που θα βλέπει στον ύπνο του? Στην χειρότερη να παίξει κάνα game WC3 τώρα.
Millennium Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Και πολύ είναι για τη χρήση αυτά που αναφέρθηκαν.Θα μπορούσε να πάει και σε fm2+ αν δεν έχει θέμα με μάρκες.
SouLSLayeR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Θέμα δεν υπάρχει φυσικά, παίζει ποτέ να μην μάθει καν τη διαφορά Μιας που τα λεφτά είναι στάνταρ, τι παραπάνω θα προσφέρει?
Millennium Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ανταγωνισμό και μπορεί και οικονομία στα χρήματα. Μπορεί να πάει σε fm2+ με Α8 7600 ή σε 860Κ με μια κάρτα και μια 24'' οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα