adtakhs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Νομίζω οτι όλα τα midi tower πάνω κάτω στα ίδια μεγέθη με αυτό που έχω τώρα θα είναι... οπότε και να είναι λίγα εκατοστά παραπάνω δεν θα με διευκολύνει σε κάτι. Δεν θέλω να κλείνει το πλαϊνό κάλυμμα με το ζόρι και να σπρώχνει την ψήκτρα ή να έχει γίνει ένα με την οροφή, ούτε η κάρτα γραφικών να ακουμπάει στις θέσεις των δίσκων. Γι αυτό σκέφτηκα να πάρω full tower. Να ρωτήσω κάτι εσάς που έχετε το storm επειδή απο τα reviews δεν κατάλαβα τους ανεμιστήρες που τους συνδέω? ας πούμε στο Phanteks enthoo pro έχει πίσω νομίζω fan controler. Εχει controller επανω μπροστά ! Είναι τα κουμπιά που βλέπεις δεξιά και αριστερά (+)& (-) του μπουτόν εκκίνησης. Επίσης έχει και μπουτόν για να κλείνεις τον φωτισμό (το μεσαίο) ! Για εμένα μεγάλο θετικό είναι το βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών που έχει χαμηλά κάτω. Βιδάκια, παστούλες και άλλες παπαρίτσες τα βάζεις εκεί . Αλλο ένα θετικό είναι πως θερμότητα από τους σκληρούς ΔΕΝ περνά στο εσωτερικό του κουτιού, όταν έχεις πολλούς (πλαινή τοποθέτηση ανεμιστήρων !!) Αν δεν έχεις πολλούς, τότε μεταθέτεις τους ανεμιστήρες μπροστά για καλυτερη ροή αέρα. Αλλο ένα θετικό είναι το χερούλι μεταφοράς ! και το dock station στο μπροστά μέρος ! Δεν νομίζω πως θέλει κανείς και κάτι παραπάνω .... Μόνο αρνητικό είναι πως πρέπει να κάνεις μόντα, για να βάλεις τριπλό ψυγείο υδρόψυξης !!! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2014 από adtakhs
The_Judas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω οτι όλα τα midi tower πάνω κάτω στα ίδια μεγέθη με αυτό που έχω τώρα θα είναι... οπότε και να είναι λίγα εκατοστά παραπάνω δεν θα με διευκολύνει σε κάτι. Δεν θέλω να κλείνει το πλαϊνό κάλυμμα με το ζόρι και να σπρώχνει την ψήκτρα ή να έχει γίνει ένα με την οροφή, ούτε η κάρτα γραφικών να ακουμπάει στις θέσεις των δίσκων. Γι αυτό σκέφτηκα να πάρω full tower. Να ρωτήσω κάτι εσάς που έχετε το storm επειδή απο τα reviews δεν κατάλαβα τους ανεμιστήρες που τους συνδέω? ας πούμε στο Phanteks enthoo pro έχει πίσω νομίζω fan controler. Δεν έχουν καμία σχέση τα παλιά midi με τα καινούργια. Σε πολλά από αυτά υπάρχουν αφαιρούμενα μέρη ώστε να χωράνε οι νέες κάρτες γραφικών ή κάποιο αντίστοιχο κενό διάστημα. Αν θα τοποθετήσεις watercooling, 5-6 δίσκους, 2 κάρτες γραφικών, τότε το full tower θα έχει λόγο ύπαρξης. Σε διαφορετική περίπτωση απλά θα έχεις ένα άδειο ευρύχωρο κουτί. Επίσης αν χρειαστεί κάποια στιγμή μετακίνηση του κουτιού ή ξεσκόνισμα του, θα δεινοπαθήσεις με ένα 20κιλο full tower. 2
Χρήστος15 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 To κουτί που έχω είναι καινούργιο, απλά μάλλον ήταν λάθος αγορά! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Χρήστος15 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Επειδή έχω κολλήσει ανάμεσα στο cm storm και το phanteks enthoo pro εσείς ποιο θα διαλέγατε?
jokerakias Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Επειδή έχω κολλήσει ανάμεσα στο cm storm και το phanteks enthoo pro εσείς ποιο θα διαλέγατε? Το phanteks (δε γράφω greeklish το κέρατο μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα