dimitrisOP Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 οι amd καιγονται μην τους αγοραζετε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εξαιρετικοι vfm ειναι οι 8320 και 8350 στους fx (που ειναι και οι καλυτεροι στην κατηγορια τους). Απο κει και πανω ανεβαινει το tdp, βαζεις το πυρηνικο εργοστασιο στο pc σου , και θες μια καλη αεροψυκτρα ή υδροψυξη και 80-100w επιπλεοn psu, και το vfm παει περιπατο. Μιλωντας αυστηρα για gaming ενας 8350+ μια 990 εχουν χονδρικα 260 ευρω Και ενας g3258+μια z97 εχουν χονδρικα 80 ευρω λιγοτερα Μιλωντας για vfm και αυστηρα για gaming και μεχρι τα 1080, το 80 ευρω φθηνοτερο σεταπ της ιντελας (που σου δινει την δυνατοτητα να πας σε μια ταξη καλυτερη gpu) ποσο σε περιοριζει? Kαι εχω το δικο σου σεταπ με 8350, 990 και 780ti, που ειναι εξαιρετικο (η gtx970 και η 290χ σου χαλανε το vfm) τοσο για gaming οσο και για allaround. Και θελω να αναβαθμισω. Να βγαλω τον 8350 να βαλω τι απανω? Τον 9590? σε σχεση με τους ι5κ? Εκει ειναι και το προβλημα της amd. στην z97 βαζεις οτι θελεις απανω με την intel να υπερεχει σε ολες τις κατηγοριες τιμης, εκτος αυτης των 8320 και 8350. Σίγουρα πάνω από Fx 8350 δεν αξίζει να βάλεις,γι΄ αυτό ούτως η άλλως είπα ότι η top gaming λύση είναι στην πλευρά της Intel.Ωστόσο όταν έρθει η ώρα αναβάθμισης του 8350 θα δώ τις λύσεις που θα υπάρχουν εκείνη την περίοδο στην αγορά.Για μένα προς το παρόν δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανένας χρήστης είτε από Fx 6300 και πάνω,είτε από i3 και πάνω διότι κάποιος που δεν κοιτάει το απόλυτο συμβιβάζεται στο gaming και με λιγότερα playable frames.Τώρα fan κάποιας εταιρείας δεν είμαι,απλά καλό είναι να υπάρχει πάντα ανταγώνισμος γιατί το μονοπώλειο δεν βοήθησε πουθενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Τι λές πάλι ρε άνθρωπε? ΠΑΣ ΚΑΛΑ? Πολύ καλά,εσύ;;Γυναίκα παιδιά όλα καλά;;; Δες κάνα benchmark για παιχνίδια μεταξύ i3 και i5 και θα δεις ελάχιστες διαφορές στα περισσότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Joakim και ελφ, πειτε μου που εγραψα παρτε αμδ? Δεν ειπα οτι ειναι ζωα οσοι πηραν ιντελ. Ειπα ζωα αυτους που λενε, "ε αφου η ιντελ πουλαει, ιντελ θα παρω". ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ. Επεξεργαστη θα διαλεξεις αναλογα με τις αναγκες σου. Απλα πραγματα. Και ρε παιδια μην ειστε τοσο groopies στην ζωη σας... δεν θα σας βγει σε καλο. Και οχι δεν ειμαι αμδ fanboy. Ο 3500 ειναι ο πρωτος amd που περναει απο τα χερια μου. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 οι amd καιγονται μην τους αγοραζετε τωρα για τον χειμονα ειναι οτι πρεπει, ουτε καλοριφερ θες ουτε τιποτα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 τωρα για τον χειμονα ειναι οτι πρεπει, ουτε καλοριφερ θες ουτε τιποτα. ετσι μπραβο και πυρηνες θα βλεπεις παντου και θα ζεσταινεις το δωματιο....τι αλλο θελετε? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Άκουσα ότι θα επιβληθεί έκτακτη εισφορά-χαράτσι στους κατόχους AMD FX. Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ άμεσα,προκειμένου το ΥΠΟΙΚ να καλύψει διαφυγόντα έσοδα. Μάλιστα,σε χρήστες με επεξεργαστές χρονισμένους πάνω απο τα 5Ghz,θα επιβληθεί επιπλέον φόρος πολυτελείας. #Τονούσας 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Όσοι μπορείτε αγοραστε AMD,είναι τίμιοι επεξεργαστές κακά τα ψέματα,να ανέβουν κι οι πωλήσεις τους λιγο(κριμα είναι) να ανεβει ο ανταγωνισμός μπας και παίρνουμε πιο φθηνους τους Intel. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 επισης οι amd καινε πολυ ρευμα δεν λυπαστε τους καημενους πιγκουινους και τις πολικες αρκουδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 οι καινουριοι apu μια χαρα καινε ρευμα, οι fx ειναι το προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joakim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Joakim και ελφ, πειτε μου που εγραψα παρτε αμδ? Δεν ειπα οτι ειναι ζωα οσοι πηραν ιντελ. Ειπα ζωα αυτους που λενε, "ε αφου η ιντελ πουλαει, ιντελ θα παρω". ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ. Επεξεργαστη θα διαλεξεις αναλογα με τις αναγκες σου. Απλα πραγματα. Και ρε παιδια μην ειστε τοσο groopies στην ζωη σας... δεν θα σας βγει σε καλο. Και οχι δεν ειμαι αμδ fanboy. Ο 3500 ειναι ο πρωτος amd που περναει απο τα χερια μου. Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου.Δεν ακολουθω κανεναν φιλε μου,μονο τις εμπειριες μου.Και οι εμπειριες μου στο θεμα intel/amd στην ηλικια μου(52, εσυ)μου λενε intel.Συνεχιζεις να προκαλεις(groopies κλπ)που μου δειχνει οτι και λαθος να κανεις(στην κριση,οχι στις επιλογες σου,οι επιλογες σου δεν με ενδιαφερουν)) ,δυστυχως δεν μαθαινεις.Καλο βραδυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 απορω πως δεν εχει κλεισει ακομα το thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 απορω πως δεν εχει κλεισει ακομα το thread Γιατι να κλεισει? Εδω λεγονται ΑΛΗΘΕΙΕΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 siemens η PITSOS?KAI ΓΙΑΤΙ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 siemens η PITSOS?KAI ΓΙΑΤΙ; Γιατι να κλεισει? να γιατι αχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις