Προς το περιεχόμενο

Intel ή Amd Και γιατι?

manthos626

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 238
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πηγε και εβαλε ο ελφ το 9χχχ που παιζει με ταση στον θεο 200tdp επεξεργαστη και λεει οτι νανε.

βαλε ρε ελφα τοση ταση σε ιντελα να δουμε ποσο θα ζεσταίνετε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι ομως δεν θα εχεις πολλους πυρηνες

Αυτο ειναι χοντρο θεμα παντως μιας και γουσταρω να βλεπω πυρηνες να μπερδευονται στα ποδια μου......... αμα λαχει ναουμ.

Καμια μεση λυση για μενα υπαρχει......... ναουμ?

• Like 1

άμα ειναι μονο για την φιγουρα και την καγκουρια παω πασο. εγω προσωπικα βλεπω τι με καλυπτει, οχι τι ακουγεται πιο ουαου.

Αυτην την στιγμη και ο μονοπυρηνος μου με καλυπτει.. οποτε κλαιν

Αυτο ειναι χοντρο θεμα παντως μιας και γουσταρω να βλεπω πυρηνες να μπερδευονται στα ποδια μου......... αμα λαχει ναουμ.

Καμια μεση λυση για μενα υπαρχει......... ναουμ?

εδω εισαι http://www.e-shop.gr/intel-core-i7-5960x-300ghz-extreme-edition-lga2011-3-box-p-PER.558488

αυτος δεν καιγεται

πως και πως περιμενω εναν 16 πυρηνο amd

πηγε και εβαλε ο ελφ το 9χχχ που παιζει με ταση στον θεο 200tdp επεξεργαστη και λεει οτι νανε.

Προφανώς όταν η ίδια η amd δίνει τόση τάση τότε θα έχει κάποιον λόγο,όπως π.χ. το να έχει την σταθερότητα που χρειάζεται το σύστημα,τώρα εσύ αν κάνεις oc με την μισή τάση επειδή παίζεις μόνο παιχνίδια,άλλο καπέλο. 

βαλε ρε ελφα τοση ταση σε ιντελα να δουμε ποσο θα ζεσταίνετε.

Γιατί να μπω στον κόπο όταν με stock πιάνω πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες ανά πυρήνα από ότι ο amd με τάσεις στον θεό;;;;

• Like 1

μην ξεχνατε οτι δεν παιζουν ρολο μονο η επιδωσεις αλλα και η πολιτικη τις καθε εταιριας!!!

(αν δεν καταλαβαινετε να το εξηγησουμε)

Προφανώς όταν η ίδια η amd δίνει τόση τάση τότε θα έχει κάποιον λόγο,όπως π.χ. το να έχει την σταθερότητα που χρειάζεται το σύστημα,τώρα εσύ αν κάνεις oc με την μισή τάση επειδή παίζεις μόνο παιχνίδια,άλλο καπέλο. 

Γιατί να μπω στον κόπο όταν με stock πιάνω πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες ανά πυρήνα από ότι ο amd με τάσεις στον θεό;;;;

Πωωω..τα μισα να μου λεγε..

• Like 1

Ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου απο intel και amd.H intel είχε έσοδα που φτάσανε τα 14,6 δις και τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 3,3 δις δολλάρια.Η amd αντίστοιχα ανακοίνωσε έσοδα 1,43 δις και καθαρά κέρδη μόνο 17 εκκατομύρια δολλάρια.Με λίγα λόγια η amd δέν υπάρχει πουθενά στον χάρτη.

Ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου απο intel και amd.H intel είχε έσοδα που φτάσανε τα 14,6 δις και τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 3,3 δις δολλάρια.Η amd αντίστοιχα ανακοίνωσε έσοδα 1,43 δις και καθαρά κέρδη μόνο 17 εκκατομύρια δολλάρια.Με λίγα λόγια η amd δέν υπάρχει πουθενά στον χάρτη.

Τι μας λεει αυτο;οτι ο κοσμος ειναι μαλ...ς και δεν ξερει τι αγοραζει;δεν νομιζω.Θα μου πεις,ο καθενας νομιζει οτι γουσταρει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...