Προς το περιεχόμενο

Intel ή Amd Και γιατι?

manthos626

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 238
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσωπικα, δεν με ενδιαφερει η Intel, δεν με ενδιαφερει η AMD. Με ενδιαφερει μονο η τσεπη μου και αυτο που πληρωνω να καλυπτει τις αναγκες μου, με οσο το δυνατον χαμηλοτερο κοστος.

Fanboys της Intel ή της AMD δεν χρειαζεται να γινουμε.

Μηπως να κλεισετε το θεμα? Γιατι θα αρχισει να ξεφευγει....

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τόση είχα και με τον Q9550 και με τον PHENOM 975  .... και με τον 1060T κάποια περίοδο.

Τόση έχω και όταν κλείνω τα cores του 8350 και τον τρέχω σαν διπύρηνο .... Αλλά δεν είναι το ίδιο αποτέλεσμα, η μνήμη όμως είναι η ίδια και απαράλλακτη ....

Αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες ...

Λες και έκλεισες ποτε πυρήνα στον διπύρηνό σου να δεις διαφορά ...

Τι αρλούμπες και δυσνόητα είναι αυτά που ρίχνεις ρε παλήκαρε;;;Γιατί στο διάολο να κλείσω ποτέ πυρήνα;;

Γιατί στο διάολο να κλείσεις εσύ ποτέ πυρήνα;;;;Χαίρω πολύ το ότι 2 πυρήνες fx θα τρέχουν χειρότερα από 8 πυρήνες FX δεν θέλει μυαλό, χρειάστηκε να τους κλείσεις έναν έναν τους πυρήνες μέχρι να το ανακαλύψεις αυτό;;;;;;;;;Και είμαι σίγουρος ότι το μέτρησες μόνο με βάση τον χρόνο μετατροπής βίντεου....

Χαίρω πολύ,με τα vista που είχες στον 1060 και τα xp που είχες στον q9550, σίγουρα είχες διαφορετικά αποτελέσματα...(και σιγά μην είχες ddr3 2133 σε αυτούς) σε λίγο θα αρχίσεις να μας λες για τον καιρό που είχες dos να'ούμ' .  

• Like 1

εχουμε και λεμε

8320 135€ με δυνατοτητα oc

αντιστοιχα σε intel μονο ι3 βρίσκεις χωρις δυνατοτητα overclock ομως

επομενος intel 4670κ στα 220€ με δυνατοτητα oc παντα

αφου ειναι κοντα ο 8320 στον ι5 με διαφορα σχεδον 100€ τα αξιζει να λευτουδακια του και ας εχει και ποιο αργο πυρηνα

• Like 4

εχουμε και λεμε

8320 135€ με δυνατοτητα oc

αντιστοιχα σε intel μονο ι3 βρίσκεις χωρις δυνατοτητα overclock ομως

επομενος intel 4670κ στα 220€ με δυνατοτητα oc παντα

αφου ειναι κοντα ο 8320 στον ι5 με διαφορα σχεδον 100€ τα αξιζει να λευτουδακια του και ας εχει και ποιο αργο πυρηνα

Για σου ρε με το troll logic σου....

Αν τον κάνεις τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ σου 8320 overclock με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ τρόπο,οξύμωρο από μόνο του, θα τον φτάσεις σε μια ταχύτητα ...πόσο;;4,4-4,5;;; Αν έχεις τύχη;;; Θα έχεις γαμάτες ταχύτητες στην συμπίεση αρχείων

αλλά σε πολλά παιχνίδια ,βλέπε mame (και γενικά emulation) σαν παράδειγμα αλλά και ότι έχει ανάγκη από ταχύτητα, θα έχεις την ίδια ταχύτητα με έναν celleron....

Θα δώσεις πολλά λεφτά στον 8320 και θα είσαι κοντά στον g1840 των 34€ σε πολλά πράγματα,και κοντά στον ι5 σε μερικά άλλα.

Ρε παιδια το θεμα ειναι τι αναγκες και τι μπατζετ εχει ο καθενας. Για gaming cpu θεωρητικα θέλουμε εναν επεξεργαστη που να μπορει να υποστηριξει δυνατες καρτες γραφικων που θα τραβηξουν και το περισσοτερο λουκι. Για τη συγκριση μεταξυ τους ειναι ενας καθοριστικος παραγοντας η τιμη τους.

Για παραδειγμα στα 100ε παιζουν i3 και fx 6300. Λεμε οτι ο i3 παιζει καλυτερα σε προγραμματα-games που τρεχουν σε λιγοτερους πυρηνες και ο fx σε πολλους. Ομως και οι δυο τη δουλεια τους που θελουμε εμεις θα την  κανουν, γιατι και ο i3 θα τρεξει μια χαρα εφαρμογες για πολλους πυρηνες λογω δυναμης, απτην αλλη ομως ειμαι σιγουρος οτι αν βαλουμε πχ παλια games του 2008 στον fx και αυτος δεν θα..κολλαει!

Απο κει και περα ο καθενας διαλεγει ποιο δυνατο σημειο τον εξυπηρετει καλυτερα και αποφασιζει (πχ εγω σε αυτο το διλημμα πηγα σε fx γιατι προτιμησα να θυσιασω ισχυ σε προγραμματα παρελθοντος - παροντος και να διαλεξω κατι που θα ειναι μεν αρκετος σε αυτα αλλα και θα εχει παραπανω δυναμη σε νεα προγραμματα που χρησιμοποιουν παραπανω πυρηνες.) Peace :)

• Like 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...