dimitrisOP Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μιας και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ μέσα, και οι μόντ δεν κάνουν τίποτα, πως θα μάθω Λολ στην γκόμενα? Προσπαθεί αλλά είναι τελείως άχρηστη. η δικια μου δεν λεει να μαθει με τιποτα το παλεψα αλλα δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μου ζήτησε η ίδια να της μάθω αλλά είναι άχρηστη η πατσαβούρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μου ζήτησε η ίδια να της μάθω αλλά είναι άχρηστη η πατσαβούρα και εμενα γιατι με εβλεπε να παιζω συνεχεια αλλα 2 σεζον τωρα δεν καταφερε τιποτα και λιγο Ontopic...............i7 rulez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 μου αρεσει που μιλατε με επιχειρηματα τρεις σελιδες διαβασα, μπας και μαθω κατι παραπανω αλλα δεν... Ε κάνε μια ερώτηση συγκεκριμένη,μην ντρέπεσαι, τόσοι και τόσοι πετάγονται. Κάποιοι βλέπουν ποιο σημαντική την ταχύτητα εκτέλεσης που δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε κάποια πράγματα και άλλοι του πυρήνες που δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε κάποια άλλα πράγματα. Που το κόλλημα;; Στο ότι βγαίνουν κάποιοι και βγάζουν vfm έναν επεξεργαστή που έχει μόνο το ένα από τα δύο. Και ο όποιος i3 και ο όποιος fx έχει μόνο το ένα από τα δύο,οπότε κανένας εκ των δυο δεν είναι το απόλυτο vfm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x.ristos1980 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 παιδια καλησπερα σε ολους..μια ερωτηση.θελω να φτιαξω ενα pc για χαλαρο gaming.(emulators ps2,n64,gamecube κλπ) και ελαφρια παιχνιδια πχ.nfs most wanted 2012,sim city,state of decay αρκετες μεταφορες απο κονσολες.θα με καλυψει ενας fx 6300 και μια 270x μαζι με 8gb μνημη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ρε ελφα αστο πια. Καταλαβαμε. η ιντελ τους γαμαει ολους. Δουλεια δεν εχετε ολοι σας να κανετε και μαλωνετε πισω απο ενα PC(intel ή amd). Και στην τελικη γιατι σκατε? Ο πεισματαρης δεν αλαζει γνωμη με τιποτα. Ειτε εχει δικαιο ειτε εχει αδικο. Δεν προκειται να αλλαξει η γνωμη κανενος απο εδω μεσα, ειτε εισαι amdακιας, ειτε εισαι intelακιας... Αμα τοσο πια σας πειραζει οταν καποιος λεει οτι ο "εχθρος σας" ειναι πιο καλος, τοτε να πατε σε μια αλανα και να παιξετε με σιδερογροθιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 #yolo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 sweg fagit spondy rulz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ρε ελφα αστο πια. Καταλαβαμε. η ιντελ τους γαμαει ολους.Ναι αυτό είπα εγώ,το είδαν όλοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 ^^^ ΑΟΜΑΤΟΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 παιδια καλησπερα σε ολους..μια ερωτηση.θελω να φτιαξω ενα pc για χαλαρο gaming.(emulators ps2,n64,gamecube κλπ) και ελαφρια παιχνιδια πχ.nfs most wanted 2012,sim city,state of decay αρκετες μεταφορες απο κονσολες.θα με καλυψει ενας fx 6300 και μια 270x μαζι με 8gb μνημη; Όλα τα emulation θέλουν δυνατό πυρήνα/μεγάλη ταχύτητα. Αν τον ανεβάσεις πάρα πολύ τον 6300 οριακά θα παίζει τα ποιο πολλά. Με anniversary g3258 και μέτρια μητρική θα τα παίζεις πολύ ποιο άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ελα μου? Εγω με Ε8400 επαιζα full speed τα παντα σε pcsx2 Πραγματικα κατι δεν παει καλα με εσενα. Σε λεω να το κοψεις, και πως ειτε αδικο εχεις, ειτε δικαιο δεν θα σε ακουσει κανεις. Και εσυ κρατας την μαλακια που εγραψα πρωτη... ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΟΥΥΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x.ristos1980 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 o g3258 παιρνει καλο oc αν αποφασισω να τον ανεβασω λιγο για να παιζω και κανα καινουργιο παιχνιδι στα medium settings;με την gpu που προανεφερα ειμαι λατρης του emulation και απλα θελω να αναβιωσω λιγο τα games που επαιζα πιο μικρος αλλα χωρις να πληρωσω και εναν σκασμο λεφτα γι'αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μου ζήτησε η ίδια να της μάθω αλλά είναι άχρηστη η πατσαβούρα δεν θα εχει πολους πυρήνες τοτε.. σκεφτηκα κατι αλλο, το θα γινοτανε εαν ειχαμε, τη τεχνολογια με τα modules της amd + το hyperthreding της intel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x.ristos1980 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 δεν θα εχει πολους πυρήνες τοτε.. σκεφτηκα κατι αλλο, το θα γινοτανε εαν ειχαμε, τη τεχνολογια με τα modules της amd + το hyperthreding 8α ημασταν ολοι τρισευτυχισμενοι γτ οι επεξεργαστες μας θα γαμουσαν...αρκει να μην διαχειριζοταν τις τιμες η intel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις