Προς το περιεχόμενο

Intel ή Amd Και γιατι?

manthos626

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προαπαιτούμενο στο διάλογο,η καταννόηση των γραφομένων του συνομιλητή.

Πίσω στο δημοτικό,να μάθεις και για τα ουδέτερα.

Εσύ είπες για καλύτερους επεξεργαστές,εγώ τα λεγόμενα σου περέθεσα...και τώρα ωρύεσαι με αυτά που είπες.Elfάκο..Αράχωβα...χιόνι...

Την gpu γαργάρα,ε;Για τα σόκετ δε το συζητώ,αμάσητο.

Την καταδίκη για αθέμιτο ανταγώνισμό,που πουλούσε φθηνότερα τους επεξεργαστές,αρκεί να μην αγόραζαν από AMD οι κατασκευαστές,γαργάρα και αυτό..Να πως κάποια έκανε το βήμα στα 22nm,και η άλλη πάει να κλείσει..

Τελικά ,οι Intel είναι ίδιοι ,και απλά έχουν καλύτερο HT ο ένας από τον άλλον;Πολλά λες,συνέχεια κι'όλας,αλλά στη μέση τα αφήνεις..

Επίσης..

Εσύ μόνο μίλας για μπάτσους.Και πυρήνες.

Τι έγινε ρε Elf...πως σε δυο σελίδες έγινες αυτά που κατηγορούσες τους άλλους;

Τι λες ανθρωπε μου, μονος του και ολοι μας και μας παιρνει και τα σωβρακα... Ειναι πολυ δυνατος, γι αυτο αποχωρησα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 238
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εσύ είπες για καλύτερους επεξεργαστές,εγώ τα λεγόμενα σου περέθεσα...και τώρα ωρύεσαι με αυτά που είπες.Elfάκο..Αράχωβα...χιόνι...

Έλα;εσύ δεν άρχισες με το μέγα συγκριτικό με 3 και 4 samples;;;;

Για να δείξεις ποιος είναι καλύτερος σε κάθε κατηγορία;;;

Την gpu γαργάρα,ε;

Οκ ο i3 έχει gpu ενώ ο fx δεν έχει,ευχαριστήθηκες τώρα;;;;

Για τα σόκετ δε το συζητώ,αμάσητο.

Ναι αλλάζει συνεχώς socket η Intel και αν δεν το αλλάξεις και εσύ μαζί με επεξεργαστή τότε σου ανατινάζεται ο Η/Υ.

Την καταδίκη για αθέμιτο ανταγώνισμό,που πουλούσε φθηνότερα τους επεξεργαστές,αρκεί να μην αγόραζαν από AMD οι κατασκευαστές,γαργάρα και αυτό..Να πως κάποια έκανε το βήμα στα 22nm,και η άλλη πάει να κλείσει..

Πριν 10 χρόνια και ακόμα για αυτό κλαίγεστε;;;Ας έβγαζε κάναν σοβαρό επεξεργαστή όλο αυτόν το καιρό να έκαμνε καλές πουλήσεις και να μην έκλεινε.

Τελικά ,οι Intel είναι ίδιοι ,και απλά έχουν καλύτερο HT ο ένας από τον άλλον;Πολλά λες,συνέχεια κι'όλας,αλλά στη μέση τα αφήνεις..

Έλα; τι; που; Αυτό δηλαδή τώρα είναι το δικό σου το ολοκληρωμένο;;;

Εσύ μάζεψες 500 διαφορετικά θέματα από όλο το νήμα αλλά εγώ είμαι αυτός που λέω πολλά;;;

Για τι πράγμα μιλάς;;;;

Το ht είναι σε όλους τους intel (μιας γενιάς) το ίδιο,αλλάζει όμως ο πυρήνα,σε συχνότητα cache κτλ .

Εσύ μόνο μίλας για μπάτσους.Και πυρήνες.

Εγώ λέω συνέχεια που είναι καλός ο ένας και που ο άλλος.

Τώρα αν δεν μπορείτε να το χωνέψετε ότι ο λατρεμένος σας amd έχει και τα μειονεκτήματά του τότε....

Έλα;εσύ δεν άρχισες με το μέγα συγκριτικό με 3 και 4 samples;;;;

Για να δείξεις ποιος είναι καλύτερος σε κάθε κατηγορία;;;

Εγώ τη γνώμη μου είπα,μάθε να διαβάζεις,θα σε βοηθήσει και στην γραφή.Αν είμαι κάπου λάθος,διόρθωσε με.Οπαδέ των τσικό της Καλαμάτας.

Οκ ο i3 έχει gpu ενώ ο fx δεν έχει,ευχαριστήθηκες τώρα;;;;

Για τον Α10 κουβέντα...μισές αλήθειες..κάτι σαν τα ποστ σου..γκλου γκλου γκλου γκλου

Ναι αλλάζει συνεχώς socket η Intel και αν δεν το αλλάξεις και εσύ μαζί με επεξεργαστή τότε σου ανατινάζεται ο Η/Υ.

Μπα ,θα αφήσω εσένα να τα σκας για μητρικές και επεξεργαστές,υπάρχει καλύτερη λύση.Εσύ εθελοτυφλείς πασιφανέστατα.Πρόβλημά σου.

Πριν 10 χρόνια και ακόμα για αυτό κλαίγεστε;;;Ας έβγαζε κάναν σοβαρό επεξεργαστή όλο αυτόν το καιρό να έκαμνε καλές πουλήσεις και να μην έκλεινε.

Ποια 10 χρόνια βρε κατακαημένη Αράχωβα;Που έχεις το θράσος κι'όλας να υποστηρίζεις τις πρακτικές αυτές.Νεοφιλελεύθερη ψηφοφόρα..

Έλα; τι; που; Αυτό δηλαδή τώρα είναι το δικό σου το ολοκληρωμένο;;;

Το δικό σου το ανολοκλήρωτο είναι,αλλά από ειρμό δεν κετέχεις.

Εσύ μάζεψες 500 διαφορετικά θέματα από όλο το νήμα αλλά εγώ είμαι αυτός που λέω πολλά;;;

Άλλο θέμα κοιτάμε.Ή αυτό ή ακόμα δεν έχω καταλάβει αυτό που κατάλαβε ο φίλος πιο πάνω.

Για τι πράγμα μιλάς;;;;

Το ht είναι σε όλους τους intel (μιας γενιάς) το ίδιο,αλλάζει όμως ο πυρήνα,σε συχνότητα cache κτλ .

Τελικά αυτό είναι ή το άλλο που είπες;Να μας μπερδέψεις θες,και να μας κάνεις σαν εσένα.Αποφάσισε.

Εγώ λέω συνέχεια που είναι καλός ο ένας και που ο άλλος.

Ναι ,οι Intel είναι καλοί για τα πάντα και οι AMD για να έχουμε κάτι να συζητάμε.Την έχουμε εμπεδώσει την άποψή σου.Για αυτό σε παίρνουμε στο ψιλό.

Τώρα αν δεν μπορείτε να το χωνέψετε ότι ο λατρεμένος σας amd έχει και τα μειονεκτήματά του τότε....

Εμπέδωσε εσύ το θέμα των σόκετ,των apu,των μονοπωλιακών πρακτικών,βάλ'το να τρέξει στον εικονικό πυρήνα σου γιατί εσύ προφανώς αδυνατείς,και άσε μας εμάς να αναφέρουμε τις απόψεις μας σε ένα ποστ,όμορφα και συγκροτημένα.

Α,και πάρε να γουστάρεις

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τι λες ανθρωπε μου, μονος του και ολοι μας και μας παιρνει και τα σωβρακα... Ειναι πολυ δυνατος, γι αυτο αποχωρησα!

Εδώ έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο πια...τώρα τσακώνεται με τον εαυτό του.. :-D :-D :-D

Έχουν οι Intel autotrolling;Δεν το υπολόγισα στο ποστ μου..

Ε?

Μην τον μπερδεύεις,το HT δεν είναι πανάκεια..πόσα νήματα να τρέξουν δύο πυρήνες;

οταν ενας ανθρωπος -εταιρια κτλ εγινε πλουσιος και εφτιαξε κατι καλυτερο απο τους ανταγωνιστές του  επειδή τους σκοτωσε τους βιασε τους απειλησε  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΌΡΘΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ........  

οταν ενας ανθρωπος -εταιρια κτλ εγινε πλουσιος και εφτιαξε κατι καλυτερο απο τους ανταγωνιστές του  επειδή τους σκοτωσε τους βιασε τους απειλησε  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΌΡΘΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ........  

22nm...

• Like 1

Εσύ αν γουστάρεις να ρίχνεις κατηγορίες σαν το πολυβόλο μπας και πείσεις κάποιον, με για σου.

-Ακόμα υπάρχουν μητρικές και επεξεργαστές στην αγορά σε s1155,η πλατφόρμα της intel που βγήκε το 2011 ,το ότι βγάζει νέα μοντέλα δεν σημαίνει ότι κάτι έγινε.

Αντιθέτως κάποιος που πήρε fx-8xxx την ίδια χρονιά το 2011, ακόμα περιμένει κάποια νέα επιλογή για αναβάθμιση. 

-Ναι υπάρχουν amd apu με δυνατότερα γραφικά από ότι έχει η Intel,μέγα έκπληξη αυτή,σου δίνουν ποιο αδύναμο επεξεργαστή και σε χρεώνουν τα υπόλοιπα για τα γραφικά και μένεις με cpu που σε συντομότατο χρονικό διάστημα χάνει μεγάλο μέρος της αξίας του επειδή η αξία των vga πέφτει συνεχώς αφού βγαίνουν συνεχώς δυνατότερα μοντέλα....

Άρχισε η amd να ρίχνει της τιμές στους νεότερους apu τους από τώρα.

-Σε i7 δεν έχει νόημα το ht όταν μιλάς για παιχνίδια, αν σε αυτό αναφέρεσαι, αφού όλα τα παιχνίδια * παίζουν με τα ιδανικά fps μόνο με τους 4 φυσικούς πυρήνες του i7.

Δες κάνα gaming bench με i3 και 8320 να δεις αν κάνει δουλειά το ht ή όχι.

Δες το crysis 3 με και χωρίς ht (pentium με ~ ίδια συχνότητα)να δεις αν έχει διαφορά ή όχι ή ψάξε και μόνος σου. 

* με τυχόν εξαιρέσεις

εντωμεταξύ  θελω  https://www.skroutz.gr/s/4963617/MSI-%CE%9697%CE%B9-AC.html με εναν https://www.skroutz.gr/s/4857134/Intel-Celeron-G1840-Box.html  και στο μελλον κανα ι5

Αχ ευτυχως που δεν εχω λεφτα διοτι θα με τρωγανε οι τυψεις.............

Πες μου εσύ μια εταιρία που ζει στην πλάτη των κακόμοιρων κινέζων «σκλάβων» εργατών, και τα προϊόντα της οποίας δεν τα έχεις στο σπίτι σου....

απλα τα πραγματα 

οι fm2+ εχουν πολυ καλο vfm 

οι  ιντελ καινε λιγοτερο ρευμα

οι ιντελ πια με το 1150 εχουν μεγαλη γκαμα cpu

οι fm2 + εχουν καλυτερη καρτα γραφικων

οι ιντελ εχουν καλυτερο single core

οι Αμ3 συμφερουν οταν εχεις περιορισμενο Βudget 

απο 170 ευρω και πανω κοιτας για Ι5 η 8300 ανάλογα τα γουστα και τις αναγκες

Υ.Γ συγνωμη σημερα ανεβηκε η τιμη ι5 4440 η μου φαινεται?

προσωπικα εχω το συστημα της υπογραφης μου και ενα apu 7770κ για τον αδερφο μου,απο αποψη κοστους το συστημα μου κοστισε 3 φορες την αξια του συστηματος με apu και στο τελος της μερας την ιδια δουλεια κανουν,πιστευω οτι αναλογως χρηματων διαλεγεις και περνεις ,τα apu ειναι τιμιες λυσεις για ενα mid gamer κανει μια αναβαθμιση σε κανα χρονο σε r7 και τρεχει μεσω sli ,crossfire κλπ

• Like 1

Εσύ αν γουστάρεις να ρίχνεις κατηγορίες σαν το πολυβόλο μπας και πείσεις κάποιον, με για σου.

-Ακόμα υπάρχουν μητρικές και επεξεργαστές στην αγορά σε s1155,η πλατφόρμα της intel που βγήκε το 2011 ,το ότι βγάζει νέα μοντέλα δεν σημαίνει ότι κάτι έγινε.

Αντιθέτως κάποιος που πήρε fx-8xxx την ίδια χρονιά το 2011, ακόμα περιμένει κάποια νέα επιλογή για αναβάθμιση. 

-Ναι υπάρχουν amd apu με δυνατότερα γραφικά από ότι έχει η Intel,μέγα έκπληξη αυτή,σου δίνουν ποιο αδύναμο επεξεργαστή και σε χρεώνουν τα υπόλοιπα για τα γραφικά και μένεις με cpu που σε συντομότατο χρονικό διάστημα χάνει μεγάλο μέρος της αξίας του επειδή η αξία των vga πέφτει συνεχώς αφού βγαίνουν συνεχώς δυνατότερα μοντέλα....

Άρχισε η amd να ρίχνει της τιμές στους νεότερους apu τους από τώρα.

-Σε i7 δεν έχει νόημα το ht όταν μιλάς για παιχνίδια, αν σε αυτό αναφέρεσαι, αφού όλα τα παιχνίδια * παίζουν με τα ιδανικά fps μόνο με τους 4 φυσικούς πυρήνες του i7.

Δες κάνα gaming bench με i3 και 8320 να δεις αν κάνει δουλειά το ht ή όχι.

Δες το crysis 3 με και χωρίς ht (pentium με ~ ίδια συχνότητα)να δεις αν έχει διαφορά ή όχι ή ψάξε και μόνος σου. 

* με τυχόν εξαιρέσεις

ΥΓΙΑ πάνω απ'ολα...

Αυτό με το s1155..τρολλάρεις έτσι;Έκλεισε τρία χρονάκια κι'όλας;ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Τι να αναβαθμίσει..fx έχει..όχι υπερκοστολογημένο διπύρηνο..

Ας βγουν όσα θέλουν..αν θες μεταπωλητική αξία ,πάρε μερσεντέ,κάτω από δίλιτρο..η απαράδεκτη gpu των i3...αυτή δε χάνει...που πρέπει να πληρώσεις περισσότερα για να πάρεις μόνο χειρότερο επεξεργαστή και θες και κάρτα;Μισές αλήθειες..φευ..

Κολλημένος στα παιχνίδια,πάντα τέτοια,άσπρες τρίχες να βγάλεις και θα σου δείξω εγώ φόρουμ με 16χρονα να μιλάς για τη μεγάλη μπλε να ξεσκάς.

Εγώ δε μίλησα ποτέ για HT και παιχνίδια,εσύ μπερδεύεις αυτά που έγραψες και τα θεωρείς ποστ άλλων.

Και απαντάς κι'όλας...και τσαντίζεσαι...παράνοια ή διπολική διαταραχή..choose your poison..

Προτιμώ να έχω τον οκταπύρηνο και να κάθεται.

Και σε πέντε χρόνια,τον ίδιο θα έχω,και θα τρέχει από μία εφαρμογή ο κάθε πυρήνας,και δε θα ιδρώνει.

Σε πέντε χρόνια,τι θα κάνει ο i3,που πωλείται όσο ένας βαρβάτος apu ή ένας fx σήμερα;HΤ στον κύβο;

Θα πετάξεις και μια r7,πάμφθηνη τότε,και θα κάνεις crossfire.Με ονειρώξεις σε βλέπω να ξυπνάς ιδρωμένος.

Εάν δεν θες να συμφωνήσεις,λόγω του poison παραπάνω,με τον προλαλήσαντα και εμένα,μην το κάνεις.

Κάτι πήγες να πεις με τους i3,A10 και fx,έκανες λάθος παντού,και επέστρεψες στην γνωστή τακτική σου,πέτα ό,τι να 'ναι να ξεχαστεί.

Μπορεί να το κάνεις και άθελα σου,βρες τα με τον εαυτό σου,και διόρθωσε το,για να γίνεσαι καταννοήτός και να υπάρχει και συνέχεια στις σκέψεις σου.

Αυτοί που διάβασαν το ποστ μου,κατάλαβαν και με το παραπάνω τι παίζει με AMD και INTEL.

Eσύ συνεχίζεις να βαυκαλίζεσαι,και εγώ να ξεπληρώνω στο τρολλ μέσα μου την αμαρτία ενός εμπεριστατωμένου,αναλυτικού και αντικειμενικού ποσταρίσματος. :-D B)

17000 μηνύματα,την λέξη υγεία δεν την είδες πουθενά σωστά γραμμένη να την συγκρατήσεις;Το ρεζίλι σίγουρα,αλλά ήσουν απασχολημένος να βγεις πρώτος,και δεν πρόσεχες.Θέση για την κατάπτυστη πολιτική της Ιντελ δε θα πάρεις,είσαι καρφωμένος στο να κοιτάς τα νήματα,για να διαμορφώσεις και άποψη.

Άντε, και καλόν amd σε πέντε χρονάκια.Θα είμαι εδώ να σου προτείνω.

• Like 5

Καλά,το παραλήρημα του μανιακού,αλλά κανονικά λέμε. 

Αλλά κλασικό φαινόμενο αυτό,το βλέπουμε από πολλούς εδώ μέσα,όταν δεν έχουν επιχειρήματα αρχίζουν τα κατεβατά για να βαρεθεί ο κόσμος.....

Ο 8320 και σήμερα έχει 40% λιγότερη ταχύτητα και σε 5 χρόνια πάλι θα έχει 40% λιγότερη ταχύτητα.

Αν εσύ έχεις την ανάγκη να τρέχεις 8 πράγματα ταυτόχρονα(με 40% μικρότερη ταχύτητα το κάθε ένα) χωρίς να χάνεις ταχύτητα πουθενά με γεια(οκ τώρα;;; ) σου, και εσένα και όποιον άλλον το έχει ανάγκη.

Υπάρχουν και άλλοι που γουστάρουν να έχουν μεγαλύτερη ταχύτητα σε αυτά που κάνουν και ας κάνουν λιγότερα πράγματα ταυτόχρονα. 

Μιας και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ μέσα, και οι μόντ δεν κάνουν τίποτα, πως θα μάθω Λολ στην γκόμενα? Προσπαθεί αλλά είναι τελείως άχρηστη.

• Like 4

μου αρεσει που μιλατε με επιχειρηματα :-D

τρεις σελιδες διαβασα, μπας και μαθω κατι παραπανω αλλα δεν...

ο κλασικος ελληνας οπαδος τωρα και computer geek

καλη σας νυχτα :eek:

καποτε ξεραμε ολυμπιακος - παναθηναικος

... πασοκ - νδ

...pop - rock

...ferrari - mclaren

τωρα και intel - amd

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...