NT1G Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να πας και σε nvidia gtx 980 τότε, σύμφωνα με την εταιρία έχει 2048 CUDA Cores. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 πωωωωω 2048? πρεπει να αγορασω αποθηκες να βαλω τους πυρηνες μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειάζεται, είναι στα 28nm και χωράνε στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 και φαντασου ειμαι με 4 πυρηνες τωρα αν δεν παρω τουλαχιστον 16 δεν θα ηρεμησω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joakim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχουν και φτηνότεροι, http://www.mindfactory.de/product_info.php/AMD-Opteron-6376-16x-2-30GHz-So-G34-WOF_821975.html Ωπα μεγαλε,τι ποσταρες τωρα!!!!! το καταστημα που εβαλες ,το κοιταγα πριν μερες και εχει ενδιαφερον(πχ. asus h97 pro gamer με 100ευρο.Εδω η πιο φτηνη 120+)εχει ψωνισει καποιος;ειναι αξιοπιστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Σαφώς και δεν θα πας στον I3-4370 για να έχεις ελάχιστα καλύτερα γραφικά και 200mhz παραπάνω, με ~50€ λιγότερα πας στον i3-4160. Ε,Best off,τον κράζεις ότι έχει μόνο δυο πυρήνες και ταυτόχρονα παραθέτεις εικόνα που τον δείχνει να έχει ίδιες δυνατότητες με τον a10-7800 που έχει 4 πυρήνες..... και μάλιστα σε πρόγραμμα που δεν λάβει καν υπόψιν το hyperthread...... Πέρα από αυτό με δυο πυρήνες είναι μόλις 25% κάτω από τον 8320 με 8 πυρήνες.... αυτό δηλαδή τώρα πως να το πάρει κάποιος;;;;Ότι είναι τόσο χάλια οι amd σε multitasking/threading ή ότι είναι οι Intel τόσο πολύ καλύτεροι;;; Η μήπως τελικά έχουν ξεπεραστεί τόσο πολύ οι πυρήνες τους που απλά πρέπει να έχουν τόσους πολλούς για να μπορείς να κάνεις έστω και κάτι με αυτούς. Είναι προφανές πως βιάζεσαι να γράψεις,και χάνεις τον ειρμό σου.Ή κάτι άλλο συμβαίνει,που μου διαφεύγει. Πως γίνεται να υποστηρίζεις την Intel σε αυτή την κατηγορία τιμής,όταν εσύ ο ίδιος λες: Πως ένας i3 και ένας A10 έχουν ίδιες δυνατότητες.Είναι φυσιολογικό για εμέ,να φαντάζομαι πως θεωρείς τις gpu δυνατότητες ενός A10 εφάμιλλες με αυτές ενός i3.Δεν είναι.Όσο κοστίζει ο i3,αγοράζεις καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών της προκοπής,μαζί. Mόλις 25 τοις εκατό κάτω από έναν φθηνότερο επεξεργαστή...ρεζίλι την έκανες την AMD..δεν έχω τι να αντιπαραβάλλω εδώ. Μου φαίνεται εσύ αρέσκεσαι να μετράς HT,νήματα,AVX2 και ότι άλλα ακρωνύμια σκεφτεί η Intel,για να σε πείσει να αγοράσεις χειρότερο προϊόν σε υψηλότερη τιμή. Γράψε και άλλα ύπερ της AMD ,δόξα το λαό έχει πολλά και μπορείς. Δεν χρειάζεται, είναι στα 28nm και χωράνε στο pc. Σε 36DD βγαίνουνε..;Το προτιμώ για ψυχολογικούς λόγους.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Το 2200 έναντι στο 1300 το βλέπεις;;;; Το ότι δεν μετράει το hyper το κατάλαβες;;; Το ότι τον λες διπύρηνο αλλά ο δικός σου τετραπύρινος βγάζει την ίδια δουλειά με 4 πυρήνες που βγάζει ο i3 με 2;;; Ξανά, χωρίς καλή χρίση hyper,δηλαδή σαν να είχες pentium. Ναι ρεζίλη είναι να έχεις 6 πυρήνες παραπάνω αλλά μόνο 25% παραπάνω δύναμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Σουηδικά γράφω,δεν εξηγείται. Επίσης ,δεν είμαι μέτοχος της amd. Ε,τα βλέπεις που εσύ μετράς πυρήνες; Εγώ βλέπω τιμή και προΐόν. Με λιγότερα λεφτά,μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε 25 τοις εκατό καλύτερο επεξεργαστή,ή σε εφάμιλλο με καλύτερη gpu.Συ είπες. Επίσης,ο i3 είναι ένας pentium με καλύτερο software για ΗΤ; Ενδιαφέρον...Ξερει κανένας καναν προγραματιστή να σπάσει το κλειδωμένο HT των Intel; Ρεζίλι είναι να επιμένεις,όταν έχεις άδικο.Kαι να έχεις χαλάσει μάτια σε benchmark,αλλά ακόμα να μην ξέρεις τι κατάληξη έχουν τα ουδέτερα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Εγώ βλέπω τιμή και προΐόν. Με λιγότερα λεφτά,μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε 25 τοις εκατό καλύτερο επεξεργαστή,ή σε εφάμιλλο με καλύτερη gpu.Συ είπες. Βλέπεις τιμή και προϊόν έτσι;;; Γιατί εγώ βλέπω ότι με τα ίδια λεφτά μπορώ να διαλέξω μεταξύ 40% ποιο γρήγορο επεξεργαστή ή επεξεργαστή με 25% «ποιο πολλούς πυρήνες» .... Αν μπορείς,θέλεις,χρειάζεσαι να έχεις το 25% παραπάνω στο multi τότε πολύ καλά κανένα πρόβλημα,για ποιον λόγο όμως αυτός που μπορεί,θέλει,χρειάζεται να έχει το 40% παραπάνω στο single είναι κορόιδο;;; Ποιος σε έβαλε εσένα,και όλους τους άλλους, μπάτσο στην ανάγκη του καθενός;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Τι intel και AMD και μαλ/κίες.... Πάρε Cyrix 6x86 να βρείς την υγειά σου. Γαμω τα cpu's... Αν ειχαν δυνατότερη FPU θα ήταν ετη φωτός μακρυα από τον ανταγωνισμό... Και να φανταστείς ότι η cyrix ξεκίνησε σαν κατασκευαστρια FPU's για την ιντέλα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 μια και θιξαμε πολυ αυτο το θεμα και με εχει πιασει λιγο το μικροβιο της αναβαθμισης θα αξιζε ενα σεκατι 8320 εναντι του 950? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 μια και θιξαμε πολυ αυτο το θεμα και με εχει πιασει λιγο το μικροβιο της αναβαθμισης θα αξιζε ενα σεκατι 8320 εναντι του 950? http://www.anandtech.com/bench/product/698?vs=100 Πάνω κάτω το ίδιο είναι αυτοί οι δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Κάτσε εκει που εισαι... Εχεις ψωμι ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Είναι προφανές λοιπόν,πως η Intel κερδίζει κατά κράτος στο single thread, Προαπαιτούμενο στο διάλογο,η καταννόηση των γραφομένων του συνομιλητή. Πίσω στο δημοτικό,να μάθεις και για τα ουδέτερα. Εσύ είπες για καλύτερους επεξεργαστές,εγώ τα λεγόμενα σου περέθεσα...και τώρα ωρύεσαι με αυτά που είπες.Elfάκο..Αράχωβα...χιόνι... Την gpu γαργάρα,ε;Για τα σόκετ δε το συζητώ,αμάσητο. Την καταδίκη για αθέμιτο ανταγώνισμό,που πουλούσε φθηνότερα τους επεξεργαστές,αρκεί να μην αγόραζαν από AMD οι κατασκευαστές,γαργάρα και αυτό..Να πως κάποια έκανε το βήμα στα 22nm,και η άλλη πάει να κλείσει.. Τελικά ,οι Intel είναι ίδιοι ,και απλά έχουν καλύτερο HT ο ένας από τον άλλον;Πολλά λες,συνέχεια κι'όλας,αλλά στη μέση τα αφήνεις.. Επίσης.. Mπορεί π.χ. στα 100 ευρώ ,η amd να προσφέρει πολλές και καλές λύσεις,αλλά κάποιος να προτιμήσει τον κορυφαίο pentium,γιατί αυτός τον βολεύει καλύτερα σε αυτό που θέλει να κάνει.Εγώ μπορεί να κράζω ,και με το δίκιο μου,πως παίρνεις σοβαρό επεξεργαστή από την amd σε αυτά τα λεφτά,πως του χρόνου στην ίδια μητρική βάζεις τερατάκι,πως του παραχρόνου,που θα σου καεί η μητρική θα πετάξεις και τον επεξεργαστή,αλλά ο άλλος να τον θέλει για να ανοίγει μόνο firefox.E,τι να κάνουμε,αν θέλεις να δώσεις 100 ευρώ για επεξεργαστή,για να παίζεις flash games μόνο και δεν ξέρεις πως κάνει και άλλα πράγματα το μαραφέτι μπροστά σου,πάρε τον pentium.Για αυτό που τον θες,στα χρήματα που θες,είναι ο καλύτερος. Ποιος σε έβαλε εσένα,και όλους τους άλλους, μπάτσο στην ανάγκη του καθενός;;;; Εσύ μόνο μίλας για μπάτσους.Και πυρήνες. Τι έγινε ρε Elf...πως σε δυο σελίδες έγινες αυτά που κατηγορούσες τους άλλους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 τον εχω στα 4ghz αλλα δεν εχω κανει καποιο benchmark για να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις