Προς το περιεχόμενο

Intel ή Amd Και γιατι?

manthos626

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 238
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατι? Δεν υπαρχουν amd με δυναμη? Παιδια ειπαμε να ειστε groopies της ιντελ αλλα μην το γαματε

μην μπερδευεσαι! δεν ειπαμε οτι δεν εχει αξιολογους amd απλα ο φιλος που ανοιξε το θεμα ειπε θα παρει εναν απλο amd επεξεργαστη και θα τον συνδιασει με μια πανακριβη καρτα γραφικων. τωρα εαν κανει μια συνθεση Π.Χ με εναν Athlon 750K και τον συνδιασει με μια 290X/Gtx980 το μονο σιγουρο οτι θα εχει μπουκαλι.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άμα το βλέπεις έτσι το πράγμα....

Και ένα μηχανάκι έχει δυο ρόδες και ένα αμάξι έχει τέσσερις,λέει αυτό κάτι για την ταχύτητα που μπορεί να έχει το κάθε ένα;;και μάλιστα και υπό διαφορετικές συνθήκες(πίστα,Offrad,κίνηση στους δρόμους κτλ) ;;;

Αξιζεις βραβειο Καλυτερης Παρομοιωσης! (σιγα μην εβαζες μυαλο μετα τις ροδες και τη ροπη...)

• Like 1

Ε,αν το μυαλό κάποιου φτάνει ίσα ίσα για να μετρήσει το πόσους πυρήνες έχει ένας επεξεργαστής πρέπει με κάποιον τρόπο να του δώσεις να καταλάβει ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι παράγοντες,τώρα αν δεν μπορείς να το καταλάβεις εσύ αυτό οκ,τι να κάνουμε...

• Like 1

Ε,αν το μυαλό κάποιου φτάνει ίσα ίσα για να μετρήσει το πόσους πυρήνες έχει ένας επεξεργαστής πρέπει με κάποιον τρόπο να του δώσεις να καταλάβει ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι παράγοντες,τώρα αν δεν μπορείς να το καταλάβεις εσύ αυτό οκ,τι να κάνουμε...

Μια και μιλαμε για παραγοντες, θεωρεισαι παραγοντας η στελεχος της intel? Το μικρο μυαλο μου μεχρι εκει φτανει.

Το δικο σου μυαλο ομως τελικα πληρωνεται για τις υπηρεσιες του ή δεν ειναι και τοσο μεγαλο τελικα..?

• Like 1

Διοικητικό στέλεχος είμαι ,ο μπιλλ γκάτες ο ίδιος είμαι,για αυτό ξέρω και τι λέω.

Φτάσαμε στο 2014 και εσείς ακόμα μιλάτε για επεξεργαστές με πυρήνες του 2008/9...

• Like 1

Διοικητικό στέλεχος είμαι ,ο μπιλλ γκάτες ο ίδιος είμαι,για αυτό ξέρω και τι λέω.

Φτάσαμε στο 2014 και εσείς ακόμα μιλάτε για επεξεργαστές με πυρήνες του 2008/9...

Δεν ξέρω αλλά εγώ για 2-πύρηνα chipάκια μιλούσα το 2008 και για 4-πύρηνα fsbάτα του κ@λου!

Επίσης δεν θυμάμαι τσιπάκια του 2008 με  AVX, XOP,  FMA, TBM, F16C, ABM, CLMUL, AES, IOMMU v2, FMA3, FMA4, LWP  κ.λ.π. ...

• Like 6

Επίσης δεν θυμάμαι τσιπάκια του 2008 με  AVX, FMA, TBM, F16C, ABM, CLMUL, AES, IOMMU v2, FMA3,FMA4  κ.λ.π. ...

Ναι,ναι,ναι...τηλεφωνήστε τώρα και πάρτε εντελώς δωρεάν με κάθε παραγγελία....

Τι να τα κάνει αυτά ο κόσμος όταν έχει ταχύτητες περασμένων χρονών;;;Όσο καλά και να είναι δεν καλύπτουν το τεράστιο αυτό χάσμα.

Ναι,ναι,ναι...τηλεφωνήστε τώρα και πάρτε εντελώς δωρεάν με κάθε παραγγελία....

Τι να τα κάνει αυτά ο κόσμος όταν έχει ταχύτητες περασμένων χρονών;;;Όσο καλά και να είναι δεν καλύπτουν το τεράστιο αυτό χάσμα.

Εγώ έχω ταχύτητα πολύ πολύ μεγαλύτερη από αυτή των περασμένων ετών .... Τόση που δεν ξέρω τι να την κάνω, πραγματικά.

Δεν μασάει το ριμάδι ... Του ρίχνω πράγμα, του ρίχνω κι άλλο, του δίνω και άλλο και τίποτα ... Δεν νιώθει ....

Τώρα αν εσύ την ψάχνεις ακόμα, μάλλον ψάχνεις αλλού και όχι εκεί που πρέπει ....  Είσαι στο 2003 και ψάχνεις την ταχύτητα από τον νέο πυρήνα που έφερε 100Mhz περισσότερα, ανέβασε το FSB από τα 100 στα 133Μηζ και βελτίωσε το super pi κατά 0,00001sec  ... !! Ουάου ....

Μην ξεχάσεις ..... Πρέπει να αλλάξεις και μητρική για τα 133Mhz .... χαχαχα

Κλασική Intel ....

• Like 1

Πειτε μου κατι οτι οταν καποιος που εχει FX-8350 και κανει compile κωδικα με make -j9

και καποιος αλλος με i5 4670 που κανει compile τον ιδιο κωδικα με make -j5

ποιος θα τελειωσει ποιο γρηγορα? Αναλογα τι χρειαζεσαι παιρνεις.

Προσωπικα πιστευω οτι ενας FX-6300 ειναι αρκετος για παιχνιδια. Και τα χρηματα που περισσευουν τα βαζεις σε μεγεθος RAM 8GB (δεν χρειαζεται να εχει υψηλο χρονισμο, γιατι απλα δεν θα δει διαφορα στα παιχνιδια ή οπουδηποτε αλλου), και μια καλη καρτα γραφικων. (Φυσικα οχι κορυφαια, γιατι οι ακριβες και γρηγορες καρτες θελουν και γρηγορους επεξεργαστες οποτε o i7 4770 ειναι το minimum στην περιπτωση αυτη) .

Φυσικα και σε μενα μ'αρεσουν οι Intel, αλλα αμα εχεις περιορισμενο budget, πρεπει να βρεις την καλυτερη δυνατη επιλογη (value for money), για την δουλεια που θελεις το PC.

Ενας SSD θα ηταν περιττος για την ωρα, αφου δεν προσθετει τιποτα στα γραφικα των παιχνιδιων.

Το καλυτερο ειναι να μας πει ποσα ακριβως χρηματα μπορει να δωσει, αν διαθετει ηδη καποιο hardware (π.χ. οθονη), ωστε να μπορουν να γινουν σοβαρες προτασεις.

Διαφορετικα κλειστε το θεμα.

• Like 3

Εγώ έχω ταχύτητα πολύ πολύ μεγαλύτερη από αυτή των περασμένων ετών .... Τόση που δεν ξέρω τι να την κάνω, πραγματικά.

Δεν μασάει το ριμάδι ... Του ρίχνω πράγμα, του ρίχνω κι άλλο, του δίνω και άλλο και τίποτα ... Δεν νιώθει ....

Έχεις 16gb μνήμη για αυτό και μπορείς και φορτώνεις πολλά πράγματα στην μνήμη (που δεν κάνουν τίποτα εκτός του να τρώνε μνήμη)

Αλλά τόσα ξέρεις από υπολογιστές και τόσα λες...

Έχεις 16gb μνήμη για αυτό και μπορείς και φορτώνεις πολλά πράγματα στην μνήμη (που δεν κάνουν τίποτα εκτός του να τρώνε μνήμη)

Αλλά τόσα ξέρεις από υπολογιστές και τόσα λες...

Τόση είχα και με τον Q9550 και με τον PHENOM 975  .... και με τον 1060T κάποια περίοδο.

Τόση έχω και όταν κλείνω τα cores του 8350 και τον τρέχω σαν διπύρηνο .... Αλλά δεν είναι το ίδιο αποτέλεσμα, η μνήμη όμως είναι η ίδια και απαράλλακτη ....

Αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες ...

Λες και έκλεισες ποτε πυρήνα στον διπύρηνό σου να δεις διαφορά ...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...