XQuZe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας εχουμε ενα προβλημα στον υπολογιστη του φιλου μου δεν αναγνωριζει η μητρικη την καρτα γραφικων.Αρχικα φανταστηκαμε μηπως εχει προβλημα η καρτα γραφικων και την δοκιμασαμε στον υπολογιστη μου και δουλευει κανονικα...Ο οθονη δουλευει με τα onboard γραφικα αλλα την καρτα γραφικων δεν την διαβαζει ο υπολογιστης....Τι μπορει να φταει ;
XQuZe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Τι ρυθμίσεις να κάνω ακριβως ; Το μονο που δοκιμασαμε με την μητρικη ηταν να βγαλουμε την μπαταρια για 10 λεπτα ..
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ποιά είναι η μητρική; μπές με την onboard στο bios και όρισε να έχεις display απο την Pci-e θύρα και όχι απο τα onboard γραφικά.
XQuZe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 msi H61mu-e35 ποιά είναι η μητρική; μπές με την onboard στο bios και όρισε να έχεις display απο την Pci-e θύρα και όχι απο τα onboard γραφικά. Εψαξα στα bios αλλα δεν βρηκα αυτο που μου ειπες :/
dobro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 κατεβασε το manual http://www.msi.com/support/mb/H61MAE35_B3.html#down-manual και δες τις επιλογες σου....σελ 39.
XQuZe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ενα update to bios θα βοηθουσε την κατασταση ;
FasTaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 συνηθως update to bios το κανεις οντως οταν δεν αναγνωριζει κατι αλλα συνηθως ειναι για cpu. Αν κατι φταει στις ρυθμισεις του Bios το update δεν θα κανει κατι.
murphyslaw Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ερωτηση ψιλοσχετικη με το θεμα ειναι πιθανο να εχει ζημια η pci ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα