Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω μια gtx 275 στο συστημα της υπογραφης μου η οποια ειναι 4 χρονων και σημερα καθως επαιζα dota πανω σε ενα fight κολλησε λιγο η οθονη και μετα μου πεταξε αρτιφακτς.

Ληξαμε το game και εκανα shutdown το pc, το αφησα λιγο κ αφου το ανοιξα ηταν οκ και δεν εχει θεμα στο παιχνιδι τωρα..

Ειναι σημαδι οτι αρχισε να πεθαινει η καρτα η μηπως ειχε κρασαρει κανα driver και το εκανε αυτο??

Παρακατω ειναι μια screenshot απο το πως εγινε αμεσως μετα το fight.

post-265521-0-08282100-1413132233_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι αλλα..

Ληξαμε το game και εκανα shutdown το pc, το αφησα λιγο κ αφου το ανοιξα ηταν οκ και δεν εχει θεμα στο παιχνιδι τωρα..

Δημοσ.

θερμοκρασίες δες.

Κατέβασε το heaven benchmark και τρέξτο αν σου βγάλει και εκεί η κάρτα σου έχει πρόβλημα.

Κανονικά τα artifacts,99% είναι σημάδι προβληματικής μνήμης,πυρήνα στην κάρτα γραφικών και 1% πρόβλημα driver.

Δημοσ.

Ναι σορρυ λαθος μου. Εννοουσα οπου νανε θα μας αφησει.

Οπως ειπα, δεν ειμαι σιγουρος. Το μονο που μπορεις να κανεις(ετσι οπως το βλεπω) ειναι, clean install τους drivers και να βαλεις καινουργια παστα στην gpu. Εννοειται και ενα καλο καθαρισμα απο σκονες

Δημοσ.

Εγώ πάντως νεκρό σε βλέπω :D :D :D

Όπως ειπώθηκε, μάλλον πας για κάρτα. Δες θερμοκρασίες πριν από όλα.. αλλά δύσκολο..

Δημοσ.

Η παστα αλλαχθηκε πριν 2-3 μηνες και το pc το καθαριζω τακτικα, δεν εχει σκονη μεσα.

Απο θερμοκρασιες τωρα, 10 λεπτα κανω spectate ενα game και max πιανει 57-66 με fan speed auto στο 55

@selianx, ειναι δυσκολοι καιροι για αλλαγες..με κοβω να κανω downgrade στο παλιο μου σκυλι Nvidia 9400 GT :P

Δημοσ.

Προσωπικά έχουν ψοφήσει στα χέρια μου οι παρακάτω κάρτες VGA χωρίς O/C και χωρίς να έχουν λιώσει στο gaming με artifacts η no boot issues .

MSI  6600 GT

Asus 8800GT

Noname 4850

Saphire 4850 with artic cooler

Gigabyte 4850 Passive cooling

Έχουν αναστηθεί ή παίζουν με προβλήματα (κάνουν νερά κτλ) οι : 

MSI 5200

MSI 5700

Sapphire 210

8800 (στον φούρνο)

Gigabyte 7850

Την έχουν γλυτώσει οι :

3dFX Banshee

Matrox G200

Geforce MX440

Asus Viper 550 

Geforce Ti 4200

Geforce 6800 LE

MSI 5200

Asus 4870 

Asus 6850

Asus 6950

Δίδαγμα, σκάσε ένα 20e διαφορά και αγόρασε μια που να έχει 3+ χρόνια εγγύησης έναντι 2 . Το ότι μου έχουν ψοφήσει π.χ MSI δεν λέει κάτι καθώς year by year μπορεί να αλλάζουν εργοστάσια , πολιτικές κτλ , προσωπικά δεν θα αγοράσω ποτέ MSI στην ζωή μου .

Συμβουλή : οτιδήποτε βγει εάν δεν περάσει ένας μήνας να σκάσουν τα προβλήματα μην το αγοράσεις . Μακριά από μεταχειρισμένα (εκτός αν είναι για κάποιο δεύτερο PC) . 

Δημοσ.

Προσωπικά έχουν ψοφήσει στα χέρια μου οι παρακάτω κάρτες VGA χωρίς O/C και χωρίς να έχουν λιώσει στο gaming με artifacts η no boot issues .

MSI  6600 GT

Asus 8800GT

Noname 4850

Saphire 4850 with artic cooler

Gigabyte 4850 Passive cooling

Έχουν αναστηθεί ή παίζουν με προβλήματα (κάνουν νερά κτλ) οι : 

MSI 5200

MSI 5700

Sapphire 210

8800 (στον φούρνο)

Gigabyte 7850

Την έχουν γλυτώσει οι :

3dFX Banshee

Matrox G200

Geforce MX440

Asus Viper 550 

Geforce Ti 4200

Geforce 6800 LE

MSI 5200

Asus 4870 

Asus 6850

Asus 6950

Δίδαγμα, σκάσε ένα 20e διαφορά και αγόρασε μια που να έχει 3+ χρόνια εγγύησης έναντι 2 . Το ότι μου έχουν ψοφήσει π.χ MSI δεν λέει κάτι καθώς year by year μπορεί να αλλάζουν εργοστάσια , πολιτικές κτλ , προσωπικά δεν θα αγοράσω ποτέ MSI στην ζωή μου .

Συμβουλή : οτιδήποτε βγει εάν δεν περάσει ένας μήνας να σκάσουν τα προβλήματα μην το αγοράσεις . Μακριά από μεταχειρισμένα (εκτός αν είναι για κάποιο δεύτερο PC) . 

Βαλε στην λιστα μια δικια μου gtx 260 και μαλλον μια GTX460  που σωθηκαν απο τον φουρνο 

ειναι καλη λυση μαλλον αλλα δεν θα κρατησει για πολυ λογικα

Δημοσ.

Καλα εγω την εχω παρει μεταχειρισμενη και ειναι και γρια :P

Αν χαλασει, χαλασε.Ουτως η αλλως το gaming το εχω ψιλοπαρατησει, μονο καμια dota και cs 1.6.Αν στο μελλον θελησω, σκεφτομαι να ριξω μια 770 μεσα.

Οσον αφορα τις υλοποιησεις, επειδη δεν εχω παρει μεχρι στιγμης  ποτε καινουρια vga, παντα ημουν με μεταχειρισμενες, αν ηταν να αγορασω, θα προτιμουσα gigabyte & asus βασει των οσων εχω διαβασει τοσο καιρο στο forum.

Δημοσ.

ρε παιδια μιας και ξεφυγαμε, αυτο με τον φουρνο, τι ακριβως κανετε? Γιατι ενας φιλος εχει μια νεκρη 9800Gtx και ειναι σιγουρα πιο καλη απο την X1650SE μου

Οσον αφορα τις υλοποιησεις, επειδη δεν εχω παρει μεχρι στιγμης  ποτε καινουρια vga, παντα ημουν με μεταχειρισμενες, αν ηταν να αγορασω, θα προτιμουσα gigabyte & asus βασει των οσων εχω διαβασει τοσο καιρο στο forum.

Εγω παντως ειχα και Asus, και gigabyte, και msi, και evga, και saphire και γενικα πολλες. Μονο η evga χαλασε. Οι αλλες απ οσο ξερω ακομα ζουνε(και φαντασου οτι η πιο καινουργια καρτα π ειχα ηταν μια 5550 :P)

Δημοσ.

Ε δε μιλαω για τετοιες εποχες :P . Απο το 2012 που παρακολουθω το φορουμ, βλεπω πως οι περισσοτεροι προτιμουν asus & gigabyte λογω ψυξη/εγγυηση κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...