toykaki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Να κανω μια ερωτηση σημερα ειχα ενα προβλημα και ανοιξα το μπουατ που ερχετε στην πριζα του τηλεφωνου στον τοιχο,δηλαδη ερχετε απο την κολονα στο σπιτι μου και καταληγη εκει που συνδεω τον διακλαδωτι σπλιτερ,η ερωτηση μου ειναι τα δυο καλωδια που ερχονται απο την κολωνα εχει σχεση το πως θα τα συνδεσω στο σπιτι μου,δηλαδη οχι σε πιο μερος αλλα το αντιθετα,δηλαδη κατι σαν πολικοτιτα,εχει σχεση αυτο?δηλαδη πειτε οτι πρασινο 3 και κοκκινο 4,εαν εγω τα βαλω κοκκινο 3 και πρασινο 4 θα υπαρχει καποιο προβλημα?η δεν εχει καποια σημασια δηλαδη δεν υπαρχει πολικοττα?
veteranos123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχει σημασία, όπως και να τα βάλεις θα παίξουν.
veteranos123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω πως όχι. Πάντως είχα ρωτήσει ένα τεχνικό του οτε και μου είχε πει ότι δεν παίζει ρόλο η πολικότητα.
cuba11 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως σήμερα που δοκιμαστικά τα αντέστρεψα, είχα τηλέφωνο αλλά όχι ίντερνετ.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 το ιδιο ειναι οπως και να τα συνδεσεις
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως σήμερα που δοκιμαστικά τα αντέστρεψα, είχα τηλέφωνο αλλά όχι ίντερνετ. κατι εκανες λαθος 100 τις 100:P Να κανω μια ερωτηση σημερα ειχα ενα προβλημα και ανοιξα το μπουατ που ερχετε στην πριζα του τηλεφωνου στον τοιχο,δηλαδη ερχετε απο την κολονα στο σπιτι μου και καταληγη εκει που συνδεω τον διακλαδωτι σπλιτερ,η ερωτηση μου ειναι τα δυο καλωδια που ερχονται απο την κολωνα εχει σχεση το πως θα τα συνδεσω στο σπιτι μου,δηλαδη οχι σε πιο μερος αλλα το αντιθετα,δηλαδη κατι σαν πολικοτιτα,εχει σχεση αυτο?δηλαδη πειτε οτι πρασινο 3 και κοκκινο 4,εαν εγω τα βαλω κοκκινο 3 και πρασινο 4 θα υπαρχει καποιο προβλημα?η δεν εχει καποια σημασια δηλαδη δεν υπαρχει πολικοττα? οχι δεν υπαρχει πολικοτητα.δεν παιζει καποιο ρολο.στο αστικο κεντρο κτλ μπαινουν παντα με συγκεκριμενο τροπο.αλλα στο σπιτι δεν σε νοιαζει.
cuba11 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Προφανώς και ξέρετε καλύτερα από μένα οπότε μάλλον έκανα πατατιά. Thanks για τη διόρθωση.
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Προφανώς και ξέρετε καλύτερα από μένα οπότε μάλλον έκανα πατατιά. Thanks για τη διόρθωση. απο την αλλη επειδη ειχες τηλεφωνο οπως ειπες σημαινει οτι και τα 2 καλωδια ειναι ενωμενα.εκτος αν δεν ακουμπαγε καλα και ηταν οριακα.ή αν απλα ετυχε να φαει κανα σκαλωμα και να μην συγχρονιζει.η αν το τηλεφωνικο καλωδιο που εχεις βαλει στο ρουτερ αρχιζει και κανει κενα.ή αν εβαλες το καλωδιο στο πριζακι και μετα καταλαθος αποσυνδεθηκε.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αν υπήρχε πολικότητα στα τλφ, το 80% των χρηστών ή δεν θα ειχε ίντερνετ ή δεν θα ειχε τλφ
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 μερικες συσκευες που ειναι για τεστ οπως και με ενα πολυμετρο μπορεις να βρεις την πολικοτητα .οχι οτι θα αλλαξει κατι.πχ σε μερικες γεννητριες που βρισκεις γραμμες αν γυρισεις τα καλωδια τοτε το φωτακι απο πρασινο γινετε κοκκινο και το αναποδο.στην πραξη δεν αλλαζει κατι μεσα στο σπιτι αλλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα