Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τα φτηνότερα που αξίζουν :

http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html?keyphrase=thermaltake+hamburg

http://www.e-shop.gr/thermaltake-w0393re-berlin-630w-atx23-p-PER.525220

http://www.e-shop.gr/coolermaster-g550m-gm-series-550w-modular-psu-%C2%96-80-bronze-rs550-amaab1-eu-p-PER.811576

Γενικά για ένα καλό σύστημα που να αντέξει θες  περίπου 170€ .

phenom 955  (60€)

hd 5850 (70€)

thermaltake hamburg (40€)

γιατι οχι το xfx ή καποιο corsair?

edit: Link.png Site: xfx 48euro

Link.png Site: corsair 50euro

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και το 450αρι μια χαρα θα σηκωσει 5850... βεβαια καλυτερα να παει σε παραπανω οπως λες. εγω το λεω για να του ερθει πιο οικονομικα

Και το 450 πιο ακριβο ειναι απο το hamburg . :-D

Δημοσ.

Παντως αν προοριζεται για ΛΟΛ και παρομοια πραγματα, μην  ξοδεψεις τζαμπα λεφτα. Αφου οπως ειπες και εσυ κανα 30αρι ελεγες να δωσεις. Παρε μια καρτα low profile που δεν θελει εξτρα τροφοδοσια και εισαι κομπλε για το ΛΟΛ. Για επεξεργαστη μπορεις να δεις και σε κατι φθηνοτερο απο τον Phenom εφοσον αυτος ειναι overkill για την χρηση που τον θελεις.

Δημοσ.

στο skroutz εχει 4ευρω παραπανω, αλλα ειναι ποιο ποιοτικο .. μονο που ειναι made by seasonic φτανει

Παντως αν προοριζεται για ΛΟΛ και παρομοια πραγματα, μην  ξοδεψεις τζαμπα λεφτα. Αφου οπως ειπες και εσυ κανα 30αρι ελεγες να δωσεις. Παρε μια καρτα low profile που δεν θελει εξτρα τροφοδοσια και εισαι κομπλε για το ΛΟΛ. Για επεξεργαστη μπορεις να δεις και σε κατι φθηνοτερο απο τον Phenom εφοσον αυτος ειναι overkill για την χρηση που τον θελεις.

Δεν ειναι μονο το θεμα, αν φτανει η δυναμη του τροφοδοτικου. ειναι και να μην εχει προβληματα. πχ φαντασου να το κανει οπως λες με μια Low profile, και να καει το τροφοδοτικο και να παρει μαζι του και την μητρικη πχ

Δημοσ.

Πάντως σε προηγουμενο ποστ μου έδωσα κάποιες μεταχειρισμένες που πωλούνται στο φόρουμ και νομίζω πως αξίζουν . Πχ. 5870 με 65€ ..

ή 6970 με 85€ .

Για επεξεργαστή μπορεί να δει και athlon II X4. Θα ριξω μια ματιά να δω αν υπάρχει κάτι που αξίζει.

Δημοσ.

Βρηκα χθες χρονο και εβγαλα τον παλιο υπολογιστη απο το υπογειο.

Το τροφοδοτικο που ειχε επανω (τα ξήλωσα ολα για ανταλακτικα) αν και καινουργιο - 3 μηνες να το ειχα- απο οτι βλεπω δεν ειναι της προκοπης(βλεπε φωτο) ,ισως και χειροτερο απο αυτο που εχω επανω.

Τωρα ,απο τον υπολογιστη του μικρου (3 τεκνα) ξαχνω να τον αλλαξω την καρτα γραφικων αφου αρχισα και εγω να παιζω καποια παιχνιδακια ,που με αυτην την καρτα δεν τα βγαζει παρε.Η καρτα ειναι μια ATI HD 5450 1GB που σε αναζήτηση βρηκα οτι ειναι PCI-Express x 2.1.

Αυτην λογικα δεν κουμπονει στο συστημα της μικρης,ωστε να γλυτωσο εστω και τα 20-30 ευρω απο αγορα καποιας αλλης μετχ η καινουργιας.Αλλοστε η 5450 ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση.

Και πιστευω οτι δεν εχει καποιες τρελες απαιτησεις απο ρευμα.

Παρακαλω την βοηθεια σας  :-D

Και μια ερωτηση απλως για γνωσεις:

Αν καταλαβα καλά η παλιες καρτες ειναι pci και η καινουργιες AGP (σωστα μεχρι εδω?) πως ο υπολογιστης του μικρου 1,5 χρονων να παίρνει παλιες καρτες? 

Συνθεση

Intel core i3 2xxx i3 2120 3.3 ghz
4 gb ddr3 1333 mhz
500 gb sata III 7200
ATI HD 5450 1GB
DVD RW

post-177457-0-01639300-1413283143_thumb.jpg

Δημοσ.

Οχι φιλε τα μπερδεψες. Οι AGP ειναι οι παλιες. Οι PCI-E ειναι οι καινουργιες. 

Καλα τα λες για την 5450. Ειναι φουλ οικονομικη.

Το τροφοδοτικο οπως ειπες μπορει να ειναι και χειροτερο :P

• Like 1
Δημοσ.

Οχι φιλε τα μπερδεψες. Οι AGP ειναι οι παλιες. Οι PCI-E ειναι οι καινουργιες. 

Καλα τα λες για την 5450. Ειναι φουλ οικονομικη.

Το τροφοδοτικο οπως ειπες μπορει να ειναι και χειροτερο :P

Παρε με και στο γαμο σου να σε πω και του χρονου :-D  :-D  :-D  :-D  ειμαι εγω  :-D  :-D απο γνωσεις.

Ευχαριστω

Δημοσ.

χαχαχα. η καρτα δεν καιει τιποτα απο ρευμα, αλλα για λολ και τετοια(που ειχα παλια μια 5550) θα εισαι οκ, αλλα οχι σε max γραφικα.

το θεμα με τα τροφοδοτικα δεν ειναι μονο το αν μπορει να δωσει αρκετο ρευμα, αλλα και αν ειναι ποιοτικο. Αν δεν ειναι θα καει γρηγορα και υπαρχει περιπτωση να καψει και κατι αλλο μαζι του. γ αυτο προσεχε

• Like 2
Δημοσ.

Να κανω αλλοι μια εξυπνη  :-)  ερωτηση.

Την κυριακη θα βαλω την καρτουλα επανω στον υπολογιστη,και σκεφτομαι να το κανω ενα φορματ αφου εχει επανω windows7 starlet και τα 4gb μνημης που εχει δεν φαινονται.

Πιστευτέ οτι μια απλη εκδοση 64bit θα ηταν καλυτερα η θα εχω κοληματα απο τον επεξεργαστη.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σηκώνει αναβάθμιση και πολύ μεγάλη !!!

Μπορείς να βάλεις επάνω στην μητρική σου έναν από τους παρακάτω επεξεργαστές και να 5πλασιάσεις την επεξεργαστική ισχύ !

Τους βρίσκεις μεταχειρισμένους με 60-70€ !!!

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και για κάρτα γραφικών του στιλ AMD RADEON HD6950 που να ξεκλειδώνει σε 6970 με 70-80€ !

Να ξεθάψω λιγο το θεμα μου,βρηκα σημερα ενα επεξεργαστη απο της αγγελιες  AMD Phenom X4 9500 - HD9500WCJ4BGD  καιλιγο που κοιταξα στην μητρική  βλεπω οτι των υποστηρίζει σαν επεξεργαστη.(Μηπως κανω κανενα λαθος?)

Ειναι καλη αναβαθμιση σε αυτο το κοματι παιδια δηλ αξιζει ο  AMD Phenom X4 9500  σε σχεση με αυτον που εχω τωρα,θα δουμε διαφορα σε ελεφρια παιχνιδια και γενικα σε ταχυτητα?

Να αναφερω οτι εχω αλλαξει το τροφοδοτικο με καλυτερο και εβαλα μια καρτα που ειχα 5450 1gb.

Μια αμεση απαντηση παιδια ωστε να τον κλεισω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...