Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι.

Αφου αλλαξαμε υπολογιστη στο γραφειο (για εκδοση τιμολογια,office) μου έμεινε ο παλιός με τα χαρακτηριστικα που βλεπεται στην φωτο.

Τον κραταω για την μικρη μου (8 ετων) για βιντεο youtube ,Minecraft ,και βλεποντας τους μεγαλους αδελφους να παιξει lol  :confused: .

Για το lol δεν λεω,παει καρε καρε αλλα ακομα και στα βιντεο υπαρχει καθηστερεση και στο παιχνιδι Minecraft.

Πιστευτε οτι με λιγα ευρω (φυσικα μιλαω για μετχ περιφερειακά) μπορει να βελτιωσει λιγο την κατασταση του?Αξιζει να ασχοληθω η το αφηνω οπως ειναι και οσο τραβηξει.

Μπορω πχ να βρω καποιο μετχ επεξεργαστη η ακομα καμια καρτα γραφικων ,γιατι με την ενσωματωμενη τραβαει πολυ ζορι.

Το μονο καλο ειναι τα 4gb μνημης ,εστω και στα 244mhz.

Τωρα επανω το εχω windows7 starter.....

post-177457-0-17876200-1413128622_thumb.jpg

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σηκώνει αναβάθμιση και πολύ μεγάλη !!!

Μπορείς να βάλεις επάνω στην μητρική σου έναν από τους παρακάτω επεξεργαστές και να 5πλασιάσεις την επεξεργαστική ισχύ !

Phenom IIX4 945 (HDX945WFK4DGI),3.0GHz,2048KB,95W,rev.C2,SocketAM3,Quad-Core 1.01G 0903 GO                            Phenom IIX4 945 (HDX945WFK4DGM),3.0GHz,2048KB,95W,rev.C3,SocketAM3,Quad-Core 1.01G 1202 GO                              Phenom IIX4 955 (HDX955FBK4DGI),3.2GHz,125W,rev.C2,SocketAM3,Quad-Core 1.01G 1102 GO                                            Phenom IIX4 955 (HDZ955FBK4DGI),3.2GHz,125W,rev.C2,SocketAM3,Quad-Core ALL 0801 GO                                                 Phenom IIX4 965 (HDZ965FBK4DGI),3.4GHz,140W,rev.C2,SocketAM3,Quad-Core 1.01G 1102 GO                                          Phenom IIX4 965 (HDZ965FBK4DGM),3.4GHz,125W,rev.C3,SocketAM3,Quad-Core 1.01G

Τους βρίσκεις μεταχειρισμένους με 60-70€ !!!

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και για κάρτα γραφικών του στιλ AMD RADEON HD6950 που να ξεκλειδώνει σε 6970 με 70-80€ !

Δημοσ.

Αμα του βαλεις μια καρτα γραφικων θα κανει οσα θελεις.

Ειχα τον ιδιο 3500+(Orleans) και επαιζα το λολ με 8800gt στα 60-70fps(ultra γραφικα σε οθονη 17αρα crt)

Με το ιδιο pc αλλα αντι για orleans cpu, ειχα τον venice(που τον εχω και τωρα) και ακομα και στα low γραφικα εχω 30-15fps.

Αμα βαλεις μια καρτα γραφικων used θα ειναι gg για την δουλεια που το θες

edit: adtakhs@ ειχα τον orleans Και θα κανει την δουλεια του ανετα. σιγουρα αν μπορει να δωσει τα λεφτα, καλο θα ηταν να βαλει ενα cpu, αλλα πιστεψε με, και ο 3500+ παιζει μια χαρα το λολ και το Minecraft

• Like 1
Δημοσ.

edit: adtakhs@ ειχα τον orleans Και θα κανει την δουλεια του ανετα. σιγουρα αν μπορει να δωσει τα λεφτα, καλο θα ηταν να βαλει ενα cpu, αλλα πιστεψε με, και ο 3500+ παιζει μια χαρα το λολ και το Minecraft

Εγω δεν κοιταζω τοσο το τι μπορει να κανει ο athlon 64 , αλλά κοιτάζω περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει με μικρό σχετικά κόστος να έχει ένα συγχρονο multicore σύστημα  που θα τον βγάλει άνετα για μια 5 ετία ακόμα .

Πέρα από τους phenom II X4 υπάρχουν φτηνότερα στα μεταχειρισμένα και οι athlons II X4  .  Θα προτιμούσα βέβαια phenom !

Ενας τέτοιος και μια δυνατή κάρτα προηγούμενης γενιάς , ίσως και ένας φτηνός SSD θα είναι ότι πρέπει.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ ρε παιδια για της αμεσες απαντησεις σας.

Οπως ειπα θα παω για λιγα χρηματα ,δηλαδη να ξεκινησω με μαλλον με καρτα γραφικων και αν βρω καμια ευκαιρια περνω και εναν επεξεργαστη ,αφου οπως αμαφερει ο φιλος για μια 5ετια να την βγαλω τζετ....μπαντα μιλαμε για χρηστη 8 χρονου παιδιου γενους θηλυκού :-(  :-( 

Για καρτα γραφικων εχω μια AH3650 SILENT/HTDI 512 MB (καβατσα απο ενα παλιο υπολογιστη) αλλα στην προσπαθεια να την κουμποσω δεν , δεν μπαινει με τιποτα.

Ποιες καρτες γραφικων μπαινουν σε αυτο το συστημα  ωστε να αρχισω να κοιταω στης αγγελιες?

Και τελος αν η καρτα που θα βαλω να παιζει κανονικα η θα κοβεται απο τον επεξεργαστη?

Δημοσ.

Οπως ειπα θα παω για λιγα χρηματα ,δηλαδη να ξεκινησω με μαλλον με καρτα γραφικων και αν βρω καμια ευκαιρια περνω και εναν επεξεργαστη ,αφου οπως αμαφερει ο φιλος για μια 5ετια να την βγαλω τζετ....μπαντα μιλαμε για χρηστη 8 χρονου παιδιου γενους θηλυκού :-(  :-(

Για καρτα γραφικων εχω μια AH3650 SILENT/HTDI 512 MB (καβατσα απο ενα παλιο υπολογιστη) αλλα στην προσπαθεια να την κουμποσω δεν , δεν μπαινει με τιποτα.

Ποιες καρτες γραφικων μπαινουν σε αυτο το συστημα  ωστε να αρχισω να κοιταω στης αγγελιες?

Και τελος αν η καρτα που θα βαλω να παιζει κανονικα η θα κοβεται απο τον επεξεργαστη?

Κοιταξε τι τροφοδοτικο εχεις πρωτα και μετα θα μπορεις να κοιταξεις για καρτα

η 3650 ισως να ηταν AGP οπότε να μην έμπαινε .

Η μητρική παίρνει PCI-E κάρτες ! Το θέμα είναι να αντέχει και το τροφοδοτικό.

Εγώ προσωπικά θα κοιτούσα για HD 5850, HD 5870, HD 6950 , HD6970 και περισσότερο για τις τελευταίες που έχουν 2GB DDR5  μνήμη !

Αλλά πρέπει να δεις αν το τροφοδοτικό είναι αρκετό για τέτοιες κάρτες !

Μετά για επεξεργαστή μπορείς να δεις και ATHLON II X4 620, 625, 630, 635, 640, 645 με κανένα 30-35€ , αν θες κάτι οικονομικό!

Το καλύτερο ββαια θα ήταν PHENOM II X4 945/ 955 ή καλύτερα 965

Πάντα στα μεταχειρισμένα.

Δημοσ.

Αναλογα την καρτα. Τωρα αν βαλεις 6950 που ειπε το παλικαρι, με τον 3500+, σιγουρα θα κοβεται. 

Για καρτες μπορεις να βαλεις οποια PCI-Express θελεις.

edit: +αυτο που ειπε ο τακης για το τροφοδοτικο

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικο εχεις?

Με μια καρτα γραφικων επιπεδου gtx 260 θα δεις τεραστιες διαφορες. Αλλιως μπορεις να κανεις και αυτο που ειπε ο φιλος απο πανω, θα δεις μεγαλη διαφορα με καποια παραπανω χρηματα. Θελω και εγω να κανω κατι παρομοιο με το δικο μου athlon 64 συστημα τωρα.

Δημοσ.

Παιδια μολις ανοιξα το κουτι και τραβηξα δυο φωτο για να δειτε το τροφοδοτικο ,μια γενική  :-D   και μια απο την καρτα που ανεφερα οτι εχω αλλα δεν μπαινει με τιποτα.

Για την καρτα πρεπει να κοιταξω κατι σε   PCI-E ?και αν ναι πως της αναγνωριζω  :unsure:  :unsure:  για να μην την φαω .

post-177457-0-87555900-1413131679_thumb.jpg

post-177457-0-16790500-1413131694_thumb.jpg

post-177457-0-68725600-1413131708_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδια μολις ανοιξα το κουτι και τραβηξα δυο φωτο για να δειτε το τροφοδοτικο ,μια γενική  :-D   και μια απο την καρτα που ανεφερα οτι εχω αλλα δεν μπαινει με τιποτα.

Για την καρτα πρεπει να κοιταξω κατι σε   PCI-E ?και αν ναι πως της αναγνωριζω  :unsure:  :unsure:  για να μην την φαω .

H κάρτα είναι AGP , και δεν κάνει !

gk_1.jpg

Το τροφοδοτικό σου δεν κάνει για καμιά αναβάθμιση .

Θες τροφοδοτικό επώνυμο με τουλάχιστον 45Α στα +12V για να αντέξει τα παραπάνω που έγραψα !

Αν θες να κάνεις αναβάθμιση πες μας το budget ώστε να έχουμε εικόνα του τι να προτείνουμε !

Δημοσ.

Αναλογα παντα με το ποσο που θελεις να ξοδεψεις. Το τροφοδοτικο δεν ειναι για πολλα πολλα. Μπορεις να βαλεις μια ωραια low profile καρτα και να παιζεις λολ σε ultra settings ομως χωρις να αλλαξεις τροφοδοτικο, βλεπε hd 6670 / gt 440. Αν θελεις να ξοδευτεις, τοτε ολα γινονται.

Δημοσ.

Τωρα μπαινω σε αλλα καλουδια παιδια,ξεκινησα για μια αναβαθμιση με λιγα λεφτα (30-40 ευρω) και βλεπω να περναει το 100 .

Αυριο παιδια θα κατεβω στο υπογειο να κοιταξω το τροφοδοτικο που εχει ενας υπολογιστης (απο εκει και η καρτα) το οποιο το ειχα αλλαξει πριν απο κανενα 6μηνο αλλα μετα εβγαλε σκληρο δισκο και τον παρατησα τελειως.

Αν κανει κοιταμε καμια καρτουλα μεχρι 40 ευρω ,ωστε αγροτερα να βαλω και κανενα επεξεργαστη.

Ομως σε περιπτωση που δεν κανει ποσο κανει ενα τροφοδοτικο (νορμαλ παιδια ) και τι προτεινεται.

Αν γινεται απο καταστημα eshop ..

Σαν αυτο http://www.e-shop.gr/aerocool-ap-450-power-supply-450w-p-PER.811725 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...