JoEone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Γεια σε όλους! Εχω εναν μικρό εξωτερικό δίσκο της WD[500gb] όπως γράφω και στον τίτλο ο οποίος προφανώς χάλασε χωρίς λόγο[τον συνέδεσα και μετά απο 10" έκανε σαν να έφυγε η βελόνα απο την θέση της,γκλινκι-γκλινκ ]. Τον ειχα κάνει register οταν τον ειχα πάρει,μπήκα και ειδα οτι υπάρχει στα συστήματα τους και λήγει σε 196 μέρες. Παίζει να μου τον αλλάξουν? Tι πρέπει να κάνω? τον ειχα πάρει απο cosmodata (αν θυμάμαι καλά) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
SPANK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αν έχει πρόβλημα ο δίσκος που οπως το περιγράφεις εχεις φυσικά και θα στον αλλάξουν και θα τον πάς στην cosmodata τώρα αν δεν βρείς άκρη εκει βλέπεις μετα και με western digital , ο δίσκος εχει γενικά κάποιο πρόβλημα ή απλα ακούγεται αυτο το γκλινκι-γκλινκ ; Βάλε λίγο και το hdsentinel να τσεκάρεις την υγεία , οπως και επίσης αν και μπορεί να ειναι περίεργο δοκίμασε τον με αλλο usb καλώδιο σε αλλο pc και στις πίσω usb στην motherboard 1
JoEone Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αν έχει πρόβλημα ο δίσκος που οπως το περιγράφεις εχεις φυσικά και θα στον αλλάξουν και θα τον πάς στην cosmodata τώρα αν δεν βρείς άκρη εκει βλέπεις μετα και με western digital , ο δίσκος εχει γενικά κάποιο πρόβλημα ή απλα ακούγεται αυτο το γκλινκι-γκλινκ ; Βάλε λίγο και το hdsentinel να τσεκάρεις την υγεία , οπως και επίσης αν και μπορεί να ειναι περίεργο δοκίμασε τον με αλλο usb καλώδιο σε αλλο pc και στις πίσω usb στην motherboard Ευχαριστώ SPANK και σόρρυ που άργησα να απαντήσω.. Με το που συνδέω τον δίσκο "γυρνάει" 1-2 στροφές κάνοντας σαν ξεχαρβαλώμένος και μετά σταμάει..το λαμπάκι μόνο δουλεύει.. Δεν τον βλέπει κάν το κομπιούτερ και ούτε το sentinel Επίσης,ένα άλλο,δεν θυμάμαι αν εχω την απόδειξη,τον δίσκο τον έχω καταχωρίσει πάντως και εχει όπως ειπα περίπου 190 μέρες εγγύηση ακόμα.. Θα πάω σήμερα,αν προλάβω,στην Cosmodata. Πάαααλι καλά ηταν δίσκος backup του...backup γιαυτό ειμαι έτσι ψύχραιμος... Φυσικά ομως θέλω να μου δώσουν άλλο!!
SPANK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Άν εχει πρόβλημα ο δίσκος που λογικά ετσι φαίνεται θα στον αλλάξουν δεν υπάρχει θέμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα