Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα με την συνδέσει μου και θέλω να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να πιάνω την ταχύτητα που λέει το site.
H πρώτη φωτογραφία είναι από το site του ADSLgr.com και τα άλλα είναι από το speedtest.net. 
1)12_10_2014_16_06.jpg
2)ADSL.jpg
3)3826248741.png
4)108234970.png

Μου είπαν ότι φταίει τα καλώδια του σπιτιού μου που είναι τις δεκαετίας του 80.(Λογικά δεν είναι UTP). 
Μένω στο 2ορο όροφο και μου eipam μετά από κάποια μέτρα το καλώδια δίνει περισσότερα χιλιόμετρα στο DSLAM. 
Μάλλον θα έχει πιάσει υγρασία και θα βραχυκυκλώνει τα καλώδια. Μου είπε ότι πρέπει να βάλω ένα εξωτερικό καλώδιο utp και να το βάλω στο router μου.

Δημοσ.

Μου είπαν ότι φταίει τα καλώδια του σπιτιού μου που είναι τις δεκαετίας του 80.(Λογικά δεν είναι UTP). 

Για αρχή: ποιος σου το είπε, χωρίς μετρήσεις?

Δημοσ.

Για αρχή μιλάς με τον πάροχο σου και δηλώνεις βλάβη, αν δεν βρουν κάποιο πρόβλημα οι τεχνικοί του ΟΤΕ στο δίκτυο, τότε θα καλέσεις ηλεκτρολόγο στο σπίτι σου να ελέγξει την καλωδίωση. Αυτό που σου δίνει το adslgr είναι θεωρητικό και στην πράξη δεν είναι εύκολο να έχεις 15, λόγω παλαιότητας του δικτύου χαλκού του ΟΤΕ. Αν καταφέρεις 10mbps θα είσαι πολύ τυχερός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...