victoras2221 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Έχω ένα πρόβλημα με την συνδέσει μου και θέλω να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να πιάνω την ταχύτητα που λέει το site.H πρώτη φωτογραφία είναι από το site του ADSLgr.com και τα άλλα είναι από το speedtest.net. 1)2)3)4)Μου είπαν ότι φταίει τα καλώδια του σπιτιού μου που είναι τις δεκαετίας του 80.(Λογικά δεν είναι UTP). Μένω στο 2ορο όροφο και μου eipam μετά από κάποια μέτρα το καλώδια δίνει περισσότερα χιλιόμετρα στο DSLAM. Μάλλον θα έχει πιάσει υγρασία και θα βραχυκυκλώνει τα καλώδια. Μου είπε ότι πρέπει να βάλω ένα εξωτερικό καλώδιο utp και να το βάλω στο router μου.
mitsus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μου είπαν ότι φταίει τα καλώδια του σπιτιού μου που είναι τις δεκαετίας του 80.(Λογικά δεν είναι UTP). Για αρχή: ποιος σου το είπε, χωρίς μετρήσεις?
peeperman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Για αρχή μιλάς με τον πάροχο σου και δηλώνεις βλάβη, αν δεν βρουν κάποιο πρόβλημα οι τεχνικοί του ΟΤΕ στο δίκτυο, τότε θα καλέσεις ηλεκτρολόγο στο σπίτι σου να ελέγξει την καλωδίωση. Αυτό που σου δίνει το adslgr είναι θεωρητικό και στην πράξη δεν είναι εύκολο να έχεις 15, λόγω παλαιότητας του δικτύου χαλκού του ΟΤΕ. Αν καταφέρεις 10mbps θα είσαι πολύ τυχερός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα