lifeowner771 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά..Έχω μια απορία..Είχα βάλει πριν ένα διάτημα σαν αγγελία,ένα ipad.Μου έστειλε μήνυμα ένα μέλος,πως τον ενδιαφέρει η συσκευή.Μου έδωσε το τηλέφωνό του να τον καλέσω,αλλα του ανέφερα πως λόγω πιεσμένου προγράμματος με τα φροντιστήρια 3ης λυκείου,θα δυσκολευτώ να μιλήσω μαζί του.Του πρότεινα να μιλήσουμε απο το insomnia,αλλα εκείνος επέμεινε στην τηλεφωνική συνομιλία.Σήμερα είδα πως μου είχε αφήσει αρνητική αξιολόγηση και σε ενα μήνυμα που μου είχε στείλει χτες ανέφερε πως θα μου κάνει και report!!! Eγώ με την σειρά μου απάντησα στην αξιολόγηση και έκανα και αναφορά.Η ερώτησή μου είναι η εξής..Μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω,ή το θέμα το αναλαμβάνουν οι mods;Γιατί το να έχω 27 θετικές αξιολογήσεις και μια αρνητική η οποία δεν έχει να κάνει καμία σχέση με συναλλαγή,μου φαίνεται...."κάπως"..Πόσο μάλλον όταν δεν είχα κλείσει κανένα ραντεβού για να δώσω τη συσκευή. 2
selianx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Θα αναλάβουν οι διαχειριστές (εφόσον τους εξήγησες στην αναφορά), η αξιολόγηση δε θα μετρήσει καθώς σύμφωνα με τους όρους χρήσης η αξιολόγηση γίνετε μόνον όταν γίνει η συναλλαγή.Δες εδώ. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις