Me1990 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, Έχω ένα MacBook Pro mid 2011,και δυστυχώς μου έπεσε καφές πάνω στο πληκτρολογίο με αποτέλεσμα αυτο να μη λειτουργεί. Ξέρουμε κανένα καλό,αξιόπιστο και φθηνό σέρβις για Θεσσαλονίκη;αν αντιμετώπισε κάποιος το ίδιο πρόβλημα πόσο περίπου του κόστισε η επισκευή; Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Επειδή το αντιμετώπισα πρόσφατα όχι σε δικό μου,μην το χρησιμοποιήσεις καθόλου και μην το καθυστερήσεις επίσης.. ο καφές αν ήταν αρκετός έχει φτάσει μέχρι το κάτω καπάκι για να καταλάβεις το γιατι.. Με καλό καθάρισμα την γλίτωσε ο φίλος,αλλά όχι και στο trackpad που αγοράσαμε άλλο(ebay) και το αλλάξαμε.
Me1990 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Η μητρική είναι οκ.λειτουργεί μια χαρά. Ο καφες δεν ήταν αρκετός.καμια λύση; Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Φίλε δεν έχω υπ'οψην κάποια λύση στα μέρη σου,δυστυχώς. αλλά νομιζω κάποιος θα το δει ως αύριο το ποστ και θα σου πει.
manoskap Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Γιατι δεν κοιταζεις ebay; Φτηνοτερα δεν θα βρεις. Και αν πιανουν τα χεροα σου, ολα καλα! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα