zoranb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Πάω να γράψω το username μου για να μπω σε κάποιο site και εμφανίζεται μια λίστα με τα ονόματα που θυμάται το μηχάνημα και ανάμεσά τους είναι και ένα άσχετο! Να υποθέσω πως μπήκε κάποιος άσχετος, γιατί ικο μου δεν είναι ούτε και κανενός γνωστού μου κλπ. Παιδιά έχω λαλήσει με τη σκέψη πως μπορεί κάποιος άλλος να έχει μπεί στο μηχάνημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Για αντιμετώπιση του θέματος θα βοηθούσε η κοινοποίηση τεχνικών πληροφοριών του μηχανήματος σου. Αν θέλεις κατέβασε το free, ασφαλές EtreCheck, μια μικρή διαγνωστική εφαρμογή που ταξινομεί σε ένα snapshot το Mac hard & software. Το τρέχεις λοιπόν, click το μπουτόν “Copy report to clipboard” και στην συνέχεια με cmd-V ποστάρησε το στο νήμα. Πρακτικά δηλαδή, θα δούμε τι “παίζει” στο μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Τhanx ozelot, αλλά δεν υπάρχει κανένας πιό επίσημος τρόπος -π.χ. από την ίδια την Apple ίσως- για να δοθεί φως στο ζήτημα, γιατί όπως καταλαβαίνεις τώρα πλέον, φοβάμαι και τη σκιά μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Τι περισσότερο να σου πει η Apple φίλε μου ;. Εσύ αποφασίζεις, μιας και για να καταπολεμηθεί το σύμπτωμα πρέπει να εντοπισθεί το αίτιο που το προκαλεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ποσα μου δίνεις για να βγω απο το mac σου; περα απο την πλακα, μου εχει τύχει και εμενα στο pc μου, και μετα απο δυο μερες θυμήθηκα πως ειχα αφησει τον θειο μου να μπει στο hotmail του πριν απο δυο χρονια. σκεψου και αυτο πριν κανεις οτιδήποτε. δεν νομίζω ενας hacker να αφηνε τετοιο αποτύπωμα πισω του, παρα μονο καποιος που δεν γνωρίζει πολλα. ποιο site αν επιτρέπετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Έλεγα μήπως έχει η ίδια κάποια εφαρμογή αντίστοιχη! Αλήθεια πως μπορώ να λέγεται αυ΄τη η ευκολία του να θυμάται μια εφαρμογή usernames κλπ.; Αuto... κάτι; Έχω κολλήσει! ποσα μου δίνεις για να βγω απο το mac σου; περα απο την πλακα, μου εχει τύχει και εμενα στο pc μου, και μετα απο δυο μερες θυμήθηκα πως ειχα αφησει τον θειο μου να μπει στο hotmail του πριν απο δυο χρονια. σκεψου και αυτο πριν κανεις οτιδήποτε. δεν νομίζω ενας hacker να αφηνε τετοιο αποτύπωμα πισω του, παρα μονο καποιος που δεν γνωρίζει πολλα. ποιο site αν επιτρέπετε; Ναι παρόμοιο θέμα με το θείο σου το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν έχω και κανένα γνωστό που να ήθελε να μπεί στο συγκεκριμένο site, ούτε και το όνομα που χρησιμοποιεί μου λέει κάτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αν έχει δυνατότητα να κάνει χρήση του υπολογιστή σου κάποιο τρίτο πρόσωπο απο το περιβάλλον σου..τότε εκεί θα κοιτάξεις πρώτα. Δεν διευκρίνισες επίσεις αν ο υπολογιστής βρίσκετε σε σπίτι η σε εργασιακό περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Κανένας εκτός εμού δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής χρήση του υπολογιστή και όχι δεν βρίσκεται σε εργασιακό περιβάλλον! Πάω να τρελαθώ δηλαδή και είναι και σε άκυρο site (image bank)!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 δεν εχει να κανει στο σιτε που λες... μπορει να μπει καποιος στο gmail του.... και εσυ να πας στο ebay να μπεις και να σου φερνει και το μαιλ του ´θειου σου ´ σαν autocomplete .... εισαι οκ μην αγχονεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μήπως έχεις iPad ή iPhone ή άλλο Mac? Αν ναι, και αν έχεις ενεργοποιήσει σε όλους το iCloud με το AppleID σου, κατά πάσα πιθανότητα είναι ενεργό το iCloud Keychain που κάνει sync τα usernames/passwords σε όλες τις συσκευές. Σε αυτήν την περίπτωση, μήπως χρησιμοποίησε κάποιος μια από τις άλλες σου συσκευές και έκανε από εκεί save το username? Στο Mac, μπορείς να δεις τα αποθηκευμένα logins ανοίγοντας την εφαρμογή Keychain Access. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 δεν εχει να κανει στο σιτε που λες... μπορει να μπει καποιος στο gmail του.... και εσυ να πας στο ebay να μπεις και να σου φερνει και το μαιλ του ´θειου σου ´ σαν autocomplete .... εισαι οκ μην αγχονεσαι Δεν κατάλαβα τίποτα! Μήπως έχεις iPad ή iPhone ή άλλο Mac? Αν ναι, και αν έχεις ενεργοποιήσει σε όλους το iCloud με το AppleID σου, κατά πάσα πιθανότητα είναι ενεργό το iCloud Keychain που κάνει sync τα usernames/passwords σε όλες τις συσκευές. Σε αυτήν την περίπτωση, μήπως χρησιμοποίησε κάποιος μια από τις άλλες σου συσκευές και έκανε από εκεί save το username? Στο Mac, μπορείς να δεις τα αποθηκευμένα logins ανοίγοντας την εφαρμογή Keychain Access. Δεν έχω ενεργοποιήσει το iCloud όχι, εκτός και εάν το έχω και δεν το ξέρω! Στο Keychain Access δεν βλέπω κάτι, που πρέπει να προσέξω για να παρατηρήσω κάτι ύποπτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω ενεργοποιήσει το iCloud όχι, εκτός και εάν το έχω και δεν το ξέρω! Στο Keychain Access δεν βλέπω κάτι, που πρέπει να προσέξω για να παρατηρήσω κάτι ύποπτο? Ο Safari κρατάει τα συνθηματικά στο Keychain. Ο Firefox & ο Chrome έχουν ο καθένας το δικό τους "χώρο" για να αποθηκεύουν τα συνθηματικά. Και οι δύο μπορούν να τα κάνουν sync μέσω internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_hopelesscase_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ο Safari κρατάει τα συνθηματικά στο Keychain. Ο Firefox & ο Chrome έχουν ο καθένας το δικό τους "χώρο" για να αποθηκεύουν τα συνθηματικά. Και οι δύο μπορούν να τα κάνουν sync μέσω internet. Πώς σβήνονται αυτές οι μλκίες; Στο firefox έχω private μόνο και δεν κρατάει τίποτα. Στο σαφάρι κρατάει. Με σβήσιμο cache έχω καλυφθεί ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Και ο Safari έχει private browsing mode, που αν την ενεργοποιήσεις δεν αποθηκεύει browsing history, cookies, passwords. Υποθέτω πως δε σκέφτηκες να ανοίξεις τα Preferences του Safari. Εκεί θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να απενεργοποιήσεις και να διαγράψεις cookies, συνθηματικά και ότι άλλο έχει να κάνει με security και privacy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα