Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετοιμάζομαι να αγοράσω την 970gtx η οποια χρειάζεται 8pin και 6pin στην καρτα.

το τροφοδοτικό μου εχει ένα 8 κ ένα 6 . .οπότε κανονικά πρέπει να είναι οκ . (watt, amps, 12rail τα κοίταξα κ είναι Οκ.)

αλλά η ερώτηση είναι .. ότι το καλώδιο από τη μια εχει 8πιν που παει στο GPU κ από την άλλη εχει 6πιν που παει στο PSU.

Από ότι είδα στα καινούργια τροφοδοτικά το 8πιν συνδέεται σε 8 πιν στο τρφοδοτικο .

μήπως θα έχω πρόβλημα ?  thx.

Δημοσ.

Ετοιμάζομαι να αγοράσω την 970gtx η οποια χρειάζεται 8pin και 6pin στην καρτα.

το τροφοδοτικό μου εχει ένα 8 κ ένα 6 . .οπότε κανονικά πρέπει να είναι οκ . (watt, amps, 12rail τα κοίταξα κ είναι Οκ.)

αλλά η ερώτηση είναι .. ότι το καλώδιο από τη μια εχει 8πιν που παει στο GPU κ από την άλλη εχει 6πιν που παει στο PSU.

Από ότι είδα στα καινούργια τροφοδοτικά το 8πιν συνδέεται σε 8 πιν στο τρφοδοτικο .

μήπως θα έχω πρόβλημα ? thx.

πες μας λιγο το τροφοδοτικό σου να είσαι σίγουρος
Δημοσ.

CoolerMAster RealPower 620WATT 3-12vail 19amps

οκ φίλε μου το τροφοδοτικό καλό και μην σε νοιάζει απο τη στιγμή που έχει 2 εξαπινα και ένα 8πινο την σηκώνει τα ην καρτα ανάλογα και το σύστημα βέβαια αλλα δεν νομίζω να έχεις κάτι βαρυ
Δημοσ.
manolo0liss, on 12 Oct 2014 - 2:49 PM, said:manolo0liss, on 12 Oct 2014 - 2:49 PM, said:manolo0liss, on 12 Oct 2014 - 2:49 PM, said:manolo0liss, on 12 Oct 2014 - 2:49 PM, said:

οκ φίλε μου το τροφοδοτικό καλό και μην σε νοιάζει απο τη στιγμή που έχει 2 εξαπινα και ένα 8πινο την σηκώνει τα ην καρτα ανάλογα και το σύστημα βέβαια αλλα δεν νομίζω να έχεις κάτι βαρυ

ευχαριστω πολύ manolo0liss να σαι καλα. ανανέωσα τωρα κ την υπογραφη ..αν  θες να δεις ολο το σύστημα.. δν είναι βαρύ πιστεύω.

θα παραγγείλω τώρα από τα you 432e. ευχαριστω. :) 

@johnmt2

θα ηταν καλυτερα αν δικαιολογούσες την απαντηση σου. νομίζω . αλλα thx  για το reply.

Δημοσ.

ευχαριστω πολύ Spartan να σαι καλα. ανανέωσα τωρα κ την υπογραφη ..αν θες να δεις ολο το σύστημα.. δν είναι βαρύ πιστεύω.

θα παραγγείλω τώρα από τα you 432e. ευχαριστω. :)

@johnmt2

θα ηταν καλυτερα να δικαιολογούσες την απαντηση σου. νομίζω . αλλα thx για το reply.

Ποιος ειναι ο Spartan και επίσης μια χαρά θα είσαι με το τροφοδοτικό Αλλα Ποια έκδοση της 970 θα πάρεις εγω θα επερνα την Asus strix
Δημοσ.

οχ σορρυ λαθος ονομα :D το διόρθωσα τωρα.

ε την δες link

http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/vga-nv-gb-gtx-970-4gb-ddr5-256bit[/quoteκαλη και η g1 αλλά απο eshop ειναι πιο φθηνή και απο gamerland ακομα πιο φθηνή

http://www.e-shop.gr/gigabyte-geforce-gtx970-gv-n970g1-gaming-4gd-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516546

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...