Gbax13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αγόρασα πριν από κάνα 5μηνο αυτόν τον αντάπτορα από το public. Μέχρι ένα πρόσφατο φορμάτ δούλευε αρκετά εκνευριστικά σε συνδυασμό με το hol netfaster router μου, συγκεκριμένα: Συνδεόταν πολύ σπάνια από μονο του μέσω των windows (7, btw) και έπρεπε συνήθως να ανοίξω το tp-link utility που ήρθε μαζί για να συνδεθεί, ενώ μερικές φορές χρειαζόταν και reboot. ΚΑΘΕ φορά που πατούσα κοννεκτ από το utility μου ζητούσε κωδικό (ναι, έχω τον default wpa2 κάτω από το ρούτερ, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να τον επαναπληκτρολογώ καθε τρεις και λίγο ). Μετά από ένα format όμως, και αφού ξαναέβαλα τα windows, τους drivers, όλα κανονικά, η κατάσταση είναι τραγική. Δε συνδέεται σχεδόν με τίποτα, και όταν συνδέεται (π.χ. τώρα, γι'αυτό και γράφω.. ) το speedtest μου δίνει 0.4 mbps ενώ στο κινητό μου βγάζει 8-9 (μέσω wifi, άρα δε φαίνεται θέμα ρούτερ). Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Υ.Γ.: Αν κάνω tethering από το κινητό μου, συνδέεται με τη μία, χωρίς κανένα θέμα, οπότε αποκλείω μάλλον να φταίει αυτό καθέ αυτό το προϊόν, κλίνω πιο πολύ σε πρόβλημα συγχρονισμού με το ρούτερ μου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα