arc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αν στην ασφαλή λειτουργία δεν κάνει τίποτα τοτε «εχει πάρει σασί». Επιδιόρθωση μπορείς να κάνεις με f8 και επιλέγοντας «επιδιορθωση του υπολογιστή». Θα σου πρότεινα πριν κάνεις αυτά να πάρεις backup τα αρχεία που χρειάζεσαι. Στη θέση σου και εφόσον ο υπολογιστής σου έχει περάσει τα πάνδεινα θα έπαιρνα backup των αρχείων μου, favorites, κλπ και θα έκανα καθαρή εγκατάσταση των windows. Αφου εχεις laptop αυτό ειναι πολύ εύκολο χρησιμοποιώντας το recovry media του υπολογιστή (εκτός αν εχεις περάσει αλλα windows και εχεις σβήσει το recovery partition). Δες το manual πως γίνεται Τέλος και αν δεν το εχεις ήδη κάνει φτιάξε τα recovery dvd των windows που εχεις. Αυτό γίνεται απο πρόγραμμα του φορητου (οχι των windows. Δες το manual πως γίνεται
fay259 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 οταν λες οτι εχει παρει σασι πως το εννοεις?απο ιους κλπ??το φορματ προσπαθω να το αποφυγω στην παρουσα φαση γιατι δεν εχω το χρονο να κατσω να μεταφερω αρχεια κλπ... αν μεινει ετσι υπαρχει προβλημα?
galroula22 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα μια βοήθεια. Έκανα εγκαταστάση εργοστασιακών ρυθμίσεων κ μου βγάζει αυτό τα έχω πάτησει όλα αλά πάλι με πετάει εδώ τι να κάνω
kormos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, galroula22 είπε Καλησπέρα μια βοήθεια. Έκανα εγκαταστάση εργοστασιακών ρυθμίσεων κ μου βγάζει αυτό τα έχω πάτησει όλα αλά πάλι με πετάει εδώ τι να κάνω Σου γράφει ξεκάθαρα τι να κάνεις, το διάβασες καλά το σφάλμα? Για αρχή πάτησε F1, λογικά θα μπει στο λογισμικό, διαβάζει μια νέα μνήμη ram που τοποθετήθηκε. Είναι used η συσκευή? Μήπως είχε αλλαχτεί κάποια ρύθμιση από το Bios για να συγχρονίζονται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα