Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλη Κυριακη!

Οπως λεω κ στον τιτλο,δεν μπορω να μπω σε safe mode στο λαπτοπ toshiba που εχω..

Πριν μερικες μερες πατουσα f8 και μετα πηγαινε σε μαυρη οθονη κ ελεγε πανω κ κατω SERVICE PACK 1 SAFE MODE αλλα η οθονη ηταν μαυρη..Απο χτες οταν παταω f8 κανει εναν ενοχλητικο συνεχομενο ηχο δεν μπαινει πουθενα κ απλα παταω το off να κλεισει..

Ειχα ενα θεμα με ιους πριν 15 μερες..ειχαν διαγραφει ομως απο το antivirus και τωρα δεν βγαζει κανεναν ιο ουτε με antivirus,spybot κλπ..

Δουλευει αψογα αν εξαιρεσεις οτι οταν τον ανοιγω κ συνδεομαι στο ιντερνετ πεταει ενα μηνυμα οτι μπλοκαρε εναν trojan sutherboat ή καπως ετσι,στο φακελο SECURE σε ενα αρχειο cachehelper.dll

Μιλησα με τεχνικο κ μου πε οτι δεν πρεπει να εχει σχεση αυτο με το safe mode..

Διαβασα οτι αυτο με το safe mode διορθωνεται με REPAIR στα windows..

Πριν το παω για επισκευη παλι (εχω ηδη δωσει 45 ευρω για τους ιους) υπαρχει περιπτωση να μπορω να το τρεξω εγω αυτο;

Δεν ειχε cd εγκαταστασης αλλα μου χαν πει οτι ειναι μεσα στο σκληρο δισκο κατι σχετικο..

Υποψην δεν θελω φορματ αλλα repair κ ειναι WINDOWS 7 PREMIUM..

Μπορω να το κανω κ πως;δεν εχω δοκιμασει να μπω σε safe mode απο config,δεν το κανα μηπως μπλοκαρει κ δεν ανοιγει μετα..

Δημοσ.

Πριν ξεκινήσεις τον υπολογιστή αποσύνδεσε στικάκια ή εξωτερικους δίσκους. Καλου κακου αποσυνδεσε τα παντα απο καλώδια, εκτός του ρευματος. 

Το f8 το πατας διακεκομμένα (τακ-τακ-τακ) με ρυθμό περίπου 2 χτυπους ανα δευτερολεπτο και οχι πατημενο συνέχεια.

Άναψε τον υπολογιστή απο κανονικό κλείσιμο (οχι stand by) και μολις δεις το λογοτυπο της toshiba αρχισε τους χτυπους στο f8.

Αν δεν παίξει τοτε πιο πιθανό ειναι να εχει απενεργοποιηθεί το boot menu (δεν το λενε ετσι αλλα δεν θυμάμαι τωρα) και δεν ασχολείται καθολου με το f8. Αυτό λύνεται μεσα απο τα windows αλλά για να μη γραφω τζαμπα κανε αυτο που ειπα παραπανω και βλέπουμε. 

Δημοσ.

Ευχαριστω για την άμεση απάντηση!!

το κανα,πάτησα με τον τρόπο που ειπες όταν βγηκε το σημα της toshiba αλλά καμία αντίδραση,σαν να μην το εκανα...Μπήκε κανονικά στην επιφάνεια εργασίας χωρίς κάποιο μήνυμα/θορυβο...

τι να κάνω απο δω και πέρα?

Δημοσ.

Συνέχισες το τακ-τακ μέχρι που άρχισε η φυσιολογική εκκίνηση των windows; (εκεί πρέπει να σταματήσεις ετσι κι αλλιως)

Κάνε κάτι ακομα. Κάνε πάλι το ίδιο αλλά αυτή τη φορά κράτα πατημένο το πλήκτρο FN και πες μας τα αποτελέσματα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με το FN κάτι έκανε...Με πήγε σε ένα μενου με τις εξης επιλογες

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ

-//-      -//-        -//-           ΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΤΟΛΩΝ

Πατησα ESC και με πήγε σε παράθυρο που ρώταγε με τί λειτουργικό να κανει εκκινηση,είχε μόνο WINDOWS 7 ως επιλογη,το πάτησα και μπηκα...

Δημοσ.

το ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ειναι το safe mode

ενώ το ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ειναι το safe mode με δικτυο

Επιλεγεις ποιο θες με τα βελακια, πατας enter και μπαίνεις σε safe mode (αυτό που ζητούσες)

problem solved

Δημοσ.

Δεν μπαίνει καν....

τον ανοιγω,οταν βγαινει το σημα της εταιρίας πατάω συνεχεια FN και διακεκομμενα το F8 αλλά τίποτα...ουτε μενου ουτε τιποτα,φορτωνει κανονικα και μπαίνει στην επιφανεια εργασιας...

edit..Τελικα εμφανισε το μενου,πατησα να μπει σε ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,περασαν γρηγορα καποια ονοματα αρχειων,μετά έβγαλε ΦΟΡΤΩΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,αυτο κρατησε κανενα λεπτο,και μετά ΜΑΥΡΟ...ότι μου βγαζε και πριν μια βδομαδα δηλαδη..

Καμια αλλη λυση?

Δημοσ.

οταν πατησα το f8 και FN έβγαλε το μενου που είπα παραπάνω,εναρξη με ασφαλή λειτουργία κλπ..

Πατάω την ασφαλη λειτουργία....Μου εμφανίζει το μήνυμα ΦΟΡΤΩΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....Μετά από ένα λεπτό με αυτό το μήνυμα η οθόνη γινεται ΜΑΥΡΗ και λέει πάνω πάνω SERVICE PACK 1 SAFE MODE αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!δεν μπορώ να δω την επιφανεια εργασίας,να δω τα αρχεια μου,τίποτα...μονο μαυρη οθονη με τις λέξεις SERVICE PACK 1 SAFE MODE...Δεν μπορώ όμως να δουλεψω στο μενού αυτο...

Δημοσ.

Για πάτα το πλήκτρο των windows να δεις αν ανοιγει το start

Για πάτα κουμπι windows + R να δουμε αν ανοιγει κάποιο παράθυρο;

Το δεικτη απο το ποντίκι το βλέπεις; Αν κάνεις ΔΕΞΙ κλικ γίνεται τιποτα;

EDIT

Στις 12/10/2014 στις 12:44 ΜΜ, fay259 είπε

Δεν μπορώ όμως να δουλεψω στο μενού αυτο...

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ οχι απο κλικ

• Like 1
Δημοσ.

Oταν παταω windows+r μου βγαζει κατω αριστερα ΕΚΤΕΛΕΣΗ και εναν κενο χωρο απο κάτω και διπλα την λεξη ΑΝΟΙΓΜΑ....

θελω να μπω σε safe mode να ψάξω κάποιους φακέλους στα windows...

οταν μπαίνω στο ιντερνετ καθε φορά μου πετάει ενα μηνυμα το ESET ότι μπλόκαρε ιό sutherbot.a.trojan και το βαλε σε καραντίνα..Το βγάζει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ και μάλλον πρόκειται για καποιο καταλοιπο (ειχα μολυνθει πολλα αρχεία μου πριν 15 μερες αλλά τώρα δεν βγαίνει σε κανενα σκαναρισμα ιος,...) και ήθελα να μπω με safe mode να δω αν πεταει το μηνυμα αυτο και σε ασφαλη λειτουργια και να δω και στο φάκελο που λεει οτι ειναι αν μπορώ να το βγαλω..

Δημοσ.

Οταν παταω το κουμπι των windows με παει στην εναρξη.

οταν παταω μαζι και το R ανοίγει ενα παραθυρο που λεει ΕΚΤΕΛΕΣΗ και  από κάτω ανοιγμα και εχει χωρο να ανοίξω κάποιον φακελο...

Αυτο με το ποντικι δεν το πιασα,πως το εννοεις?αν εννοείς να πατήσω δεξι κλικ οταν εχει ανοίξει το παραθυρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ,το πατησα το δεξι κλικ,βλεπω το βελακι απο το ποντικι αλλα δεν βγαζει κατι..

Δημοσ.

σορρυ ειχα καταλαβει λαθος τοτε..γιατι ολα αυτα που λες τα εκανα αλλα στην κανονικη λειτουργια οχι στην ασφαλη...

Λοιπον,μπήκα πάλι σε safe mode και πήγα στην μαυρίλα που λες...Κανενα αποτέλεσμα από οσα λες να κάνω...ειτε κανω δεξι κλικ ειτε πατησω το πληκτρο των windows μόνο του  και με το R μαζί,δεν γινεται απολύτως τίποτα..καμια ένδειξη,καμία λειτουργία..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...