Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια,εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη και θα ηθελα την βοηθεια σας.

Δεν ανοιγει καθολου, δοκιμασα το τροφοδοτικο με γεφυρωμα και δουλευει κανονικα.

αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το led της μητρικης δεν αναβει κανονικα οπως αναβε, αλλα τρεμοπαιζει..

τι μπορει να ειναι;

Δημοσ.

Δοκίμασε να βγάλεις το κιτρινομαυρο καλώδιο ρεύματος του επεξεργαστή και να ξεκινήσεις τον υπολογιστή χωρίς αυτό.

Αν τα led της μητρικής φαίνονται να δουλεύουν σωστά τότε μάλλον έχει πρόβλημα η μητρική. Σε κάθε περίπτωση δοκίμασε και με άλλο τροφοδοτικό

Δημοσ.

αποσυνδεσα τα παντα ενα ενα αλλα τιποτα, πιθανον το βραχυκυκλωμα ν προερχεται απο την onboard καρτα ηχου

Πώς κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα? :confused:

Δημοσ.

Πώς κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα? :confused:

πριν σβησει εκαναν εναν περιεργο θορυβο τα ηχεια,τα οποια ειναι συνδεδεμενα απευθειας στην μητρικη και εφοσον α

ποσυνδεθηκαν ολα τα υπολοιπα απο τη μητρικη..

Δημοσ.

Βασικά δεν νομίζω αν ειναι απο την onboard λύσε τον υπολογιστή εντελώς εξω απο το κουτί και άσε τον μονο με κάρτα γραφικών να δεις αν ανάβει , δοκίμασε επίσης και με ενα αλλο τροφοδοτικό και ας εχεις δει οτι αυτό παίζει σωστά οπως επίσης ψάξε για φουσκωμένους πυκνωτές στην motherboard

Δημοσ.

Βασικά δεν νομίζω αν ειναι απο την onboard λύσε τον υπολογιστή εντελώς εξω απο το κουτί και άσε τον μονο με κάρτα γραφικών να δεις αν ανάβει , δοκίμασε επίσης και με ενα αλλο τροφοδοτικό και ας εχεις δει οτι αυτό παίζει σωστά οπως επίσης ψάξε για φουσκωμένους πυκνωτές στην motherboard

εχεις δικιο, πρεπει να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο,υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα παρα το οτι δειχνει οτι δουλευει το τροφοδοτικο, τελικα να εχει προβλημα;

Δημοσ.

αλλαξα τροφοδοτικο, ο υπολογιστης ξεκιναει κανονικα και μετα απο 10-15 δευτερολεπτα κλεινει αποτομα, τι μπορει να φταει;

μολις προλαβα και διαβασα temperature error λιγο πριν κλεισει.οποτε;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...