washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Όχι, λεώ για το τί ΘΑ έκανε η Κορσαίρ (αν ΔΕΝ το είχε ανοίξει, βεβαίως-βεβαίως...)
epir21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Το τρπφοδοτικο ηταν εκτος αγγυησης οποτε δεν υπηρχε λογος να μην το ανοιξω, εκτος κ αν εκει στην corsair ειναι τοσο καλοι που θα μου το αλλαζαν και εκτος.. Λοιπον επειδη δεν βλεπω να μπορω να το φτιαξω, λεω να παρω ενα καινουριο.. Αν και στα σιτε για υπολογισμο watt μου δινουν 230 για το δικο μου, λεω να παω για 450 μιας και εχουν παρομοια τιμη με τα 350αρια.. Αν και υπαρχουν αρκετα φθηνοτερα αλλα τα φοβαμαι (ξερω δεν υπαρχει λογος) οποτε ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κυριως: http://www.e-shop.gr/aerocool-ap-450-power-supply-450w-p-PER.811725 και http://www.e-shop.gr/corsair-vs-series-vs450-450w-power-supply-p-PER.641161 στα θετικα του corsair τα 3 χρονια, στα αρνητικα οτι αυτο που μου καηκε ηταν corsair (λολ) και οτι θελει 4-7 εργασιμες μιας και το βιαζομαι λιγουλακι αλλα αν ειναι να ειναι πολυ καλυτερο απο τα υπολοιπα μπορω να περιμενω τοσες μερες. υπαρχει και αυτο σε προσφορα: http://www.e-shop.gr/coolermaster-elite-series-500w-psu-rs500-psapj3-it-p-PER.807679το οποιο απο οτι διαβαζω δεν εχει καλωδιο και βιδες, τα οποια τα εχω εκτος και αν δεν κανουν οι βιδες του προηγουμενου.. τι προτεινετε; αν εχετε καποιο αλλο στο νου σας, ειμαι ολος αφτια.. επισης γενικα θελω να ειναι σχετικα αθορυβο (πχ το corsair που ειχα ηταν σαν να μην δουλευε). σορρυ που ρωταω εδω απλα ειπα να συνεχισω το θεμα μου και να μην φτιαξω νεο θεμα.
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μην κολλάς σε φάση φυσήματος γιαουρτιού λόγω πρότερους καψίματος πάντως... Η Κορσαίρ είναι άλλωστε πασίγνωστη εταιρία (με πολύ θετική/φιλική πολιτική επιστροφών, πράγμα που την κάνει να είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου). Από εκεί και πέρα : καμία συσκευή δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί αν θα σου βγει προβληματική ή πόσο τεσπα όντως θα κρατήσει. Ειδικά όταν δεν μιλάμε για κάτι πανάκριβα πληρωμένο, λόγω "εξωτικών" υλικών ή..."εξωτικής" κατασκευαστικής διαδικασίας (προδιαγραφές, τεσταρίσματα, συναρμολόγηση κλπκλπ). Οπότε, το ΜΟΝΟ σίγουρο, όταν παίρνεις κάτι, είναι η εγγύηση αντικατάστασης που σου παρέχει. Συνεπώς, όσο μεγαλύτερη, τόσο καλύτερα (αρκεί η τιμή του να μην ξεφεύγει, σε σχέση με κάτι άλλο που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και μικρότερη εγγύηση). Η μόνη περίπτωση να μιλάμε να έχει νόημα το "ΟΧΙ ΑΥΤΟ", είναι να υπάρχουν reviews που να δείχνουν μία τάση να βγάζει προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο, ένα προϊόν (συνήθως από αβλεψίες ή και "πειραματισμούς" που έχουν καταδικάσει ολόκληρη σειρά). Συμπέρασμα, εγώ θα έλεγα, πάρε το Κορσαίρ των 3ων χρόνων, αφού το ψιλοβιάζεσαι κι όλας, και μη χάνεις άλλο χρόνο... Το πόσο θα σου καρατήσει τελικά, και αν χτύπα ξύλο κάνει μια μέρα ζημιές και στο λοιπό σύστημα, είναι περισσότερο θέμα "τύχης" (και ολίγον ΚΑΙ θέμα "χρήσης". Αλλά μάλλον το λιγότερο είναι αυτό...). Πράγμα που δηλαδή δεν μπορείς να ελέγξεις... 1
epir21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Τελικά παρήγγειλα ένα άλλο το οποίο διάβασα πολυ καλά σχόλια οχι μόνο στο eshop αλλα γενικά. Αύριο λογικά θα το εχω στα χέρια μου. Για το corsair δυστυχώς δεν μπορούσα να περιμένω γιατί θα το είχα απο βδομάδα και τρέχουν εργασίες για την σχολή, anyway. Το περίεργο της όλης υπόθεσης ειναι οτι σήμερα μετά απο 3 μέρες περίπου ξαναδοκίμασα το τροφοδοτικό με τον ίδιο τρόπο (ένωση του πράσινου με ενα μαύρο καλώδιο) και δούλεψε comple το fan του psu απλά άκουσα εναν ήχο περίεργο (σαν κάτι να βρίσκει κάπου) και το έκλεισα. Δοκίμασα μετα αλλες 2-3 φορές και δεν ξαναδούλεψε. Αλλα τώρα αν βάλω το αφτί μου κοντά στο τροφοδοτικό ακούγετε ενα τζζζζ όχι έντονο αλλα αν βάλεις το αφτί το ακούς (και χωρίς να ειναι συνδεδεμένο το καλώδιο τροφοδοσίας πάνω). Μήπως δούλεψε για τελευταία φορά και παρέδωσε πνεύμα ή παίζει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω;
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Πλάκα-πλάκα δοκίμασε αν θες να επικοινωνήσεις με Κορσαίρ και αφού τους εκθέσεις τα συμπτώματα να τους τονίσεις πόσο καιρό είναι που έληξε η εγγύησή του και ότι δεν τους γράφεις για αντικατάσταση αλλά έτσι από περιέργεια για να καταλάβεις αν όντως έχει πρόβλημα και τί είδους είναι. Στην "χειρότερη", ίσως σου απαντήσουν κατατοπιστικά με το τί αντιμετωπίζει. Στην καλυτερότατη, φαντάζεσαι να σου πουν "στείλε το μας και θα στο αντικαταστήσουμε διότι έχεις ωραίο άβαταρ" ξερωγώ; 1
driftingcris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μακαρι να ηταν ετσι Αλλα δεν εχεις τπτ να χασεις.
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 ...τί θες να πεις; Ότι ΔΕΝ έχει ωραίο άβαταρ; :ρ
driftingcris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 χαχαχαχα αμα βαλει την corsair εχει πιο πολλες πιθανοτητες 1
looproll Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα, Εχω και εγω παρόμοιο πρόβλημα οπότε δεν θα ανοίξω καινούριο θέμα. Έχω ενα pc σχετικά παλιό αλλα ακόμα πήγαινε καλά μέχρι χθές. Γενικά σε κάποια απο τα boot μου έβγαζε το error: CPU fan failed or speed very low (αν θυμάμαι καλά) αλλα αυτο νομίζω μου το έβγαζε απο τοτε που είχα αλλάξει ψήκτρα, οπότε πάταγα f1 και δούλευε κανονικά (ειχα ψάξει στο bios και δεν μπορούσα να βρω κάποια ρύθμιση για το fan). Χθές το άνοιξα αλλα δεν πάτησα f1 και γύρισα μετα απο κανα 2λεπτο να πατήσω για να ανοίξει και είχε κλείσει. Απο τοτε δεν λεει να ανοίξει. Με το που πατάω το power φέρνουν τα fans μια γύρα και σβήνει μέσα σε ενα δευτερόλεπτο το πολύ. Το ίδιο μου είχε κάνει και πριν κανα μήνα αλλα λίγο διαφορετικό. α) Τοτε αν έβγαζα το 4-pin του PSU που κουμπώνει στην μητρική και δοκίμαζα να το ανοίξω , δούλευαν τα fans comple αλλα δεν άνοιγε η οθόνη κτλπ. (τώρα και χωρίς το 4-πινο συνδεδεμένο πάλι σβήνει μετα απο 1 δευτερόλεπτο) β) Τότε όσες φορές και να προσπαθούσα γινόταν το ίδιο. Ενω τώρα μπορώ να προσπαθήσω να το ανοιξω μονο μια φορά. Δηλαδή μόλις ανοίξει και κλείσει και πατήσω πάλι το power δεν δίνει σημάδι ζωής οπότε πρέπει να κλείσω και να ανοίξω το τροφοδοτικό για να προσπαθήσω άλλη μια φορα κτλπ κτλπ. Τότε το είχα διορθώσει κάνοντας clear το CMOS αν το θυμάμαι καλα. Κάπου κάτω απο την μπαταρία είχε 3 πιν με ενα πλαστικό πάνω απο τα 2, ειχα αλλάξει το πλαστικό και το ειχα βάλει για λιγο στα αλλα 2 πιν και μετα πάλι στην θέση του και ειχε στρώσει. Αλλα δεν μπορώ να βρώ πάλι αυτόν που περιεργαφε πως να το κάνουμε (τι να βγάλουμε και τι να αφήσουμε στην μητρική) και το δοκίμασα χωρίς να είμαι σίγουρος οτι το εκανα σωστά. Επίσης κατα καιρούς σε κάποια boot (και πριν κανα 2 βδομάδες μου το έκανε) κάνει 3-4 beep και δεν ανοίγει οπότε και βγάζω ram, HDD, κάρτα μέχρι να δουλέψει. Έχει κάποιος ιδεα τι μπορεί να συμβαίνει; Επειδή δεν έχω άλλο pc και το χρειάζομαι για εργασία στην σχολή και μάλιστα πολύ γρήγορα, αν μπορείτε βοηθήστε με παρακαλώ πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. "Τοτε αν έβγαζα το 4-pin του PSU που κουμπώνει στην μητρική και δοκίμαζα να το ανοίξω , δούλευαν τα fans comple αλλα δεν άνοιγε η οθόνη κτλπ. (τώρα και χωρίς το 4-πινο συνδεδεμένο πάλι σβήνει μετα απο 1 δευτερόλεπτο)" Aυτό σε μεγάλο ποσοστο δείχνει ότι έγινε ζημιά στο κύκλωμα τροφοδοσίας του επεξεργαστή, αν βγάζεις το 4πινο και παίρνει , δηλαδη γυρίζουν τα fans αλλα δεν Postarei απλά η μητρική πάει για πέταμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα