Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την επιθεση που την ειδες?''Απο ποτε η επισκευη του τροφοδοτικου εγινε τοσο απλη υποθεση?'' τι σε χαλαει στο ολο ποστ?

Εισαι θερμος υποστηρικτης του?

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eιναι σαν λεμε,μου τελειωσε η ζαχαρη και πεταγομαι στην γειτονισσα να μου δωσει λιγο για να τελειωσω το κεικ.

Απο ποτε η επισκευη τροφοδοτικου εγινε τοσο ευκολη υποθεση να βρει στο μπαμ ο ηλεκτρονικος τι εξαρτημα λειπει(λειπει που πηγε?)και να του δωσει το αναλογο(δυο χιλιαδες εξαρτηματα και θα εχει στο συρταρι του το αναλογο?)????

Να εσκασε κατι,τοτε χαιρεστισματα στην εξουσια ,ουτε θα του το δωσει και ουτε θα του το φτιαξει γιατι αλλιως θα λεγοτανε μαντης Τειρεσιας και οχι ηλεκτρονικος.Σχηματικα δεν υπαρχουν ,γιατι δεν συμφερει να υπαρχουν,και αν υπαρχουν ειναι καλα καταχωνιασμενα.

Οποτε τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα,πεταξου ,θα στο δωσουνε και θα φυγεις.

Αυτό ακριβώς.

Τα παλμοτροφοδοτικά είναι πολύ πολύπλοκα, και ακριβώς επειδή δέν υπάρχουν σχηματικά πρέπει ο τεχνικός να έχει απίστευτη εμπειρία για να καταλάβει ποιά απο τις δεκάδες τοπολογίες έχει χρησιμοποιηθεί ωστε να κάνει τις ανάλογες μετρήσεις.

Και πάλι, μπορεί να χρειαστεί ώρες μέχρι να βρεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ειναι ευκολο. Ισα ισα πιο πανω λεω και εγω πως δεν ειναι δουλεια για αρχαριο.

Απλα δεν μου φαινεται παραλογο αυτο που λεει ο washcloud, να το παει σε εναν ηλεκτονικο να το δει. Δεν εχει να χασει κατι. Με ενα διαγραμμα δεν θα βγαλει ακρη δλδ? Και για να διαβαζει ενα διαγραμμα πρεπει να ειναι ο Τειρεσιας?

Ειμαι ο μπραβος/τσιρακι του, εσυ τι θες? 

Δημοσ.

Απλα αναφερω το warning για το φαν μηπως και εχει σχεση, γιατι η συμπεριφορα του τροφοδοτικου (αναβει για 1 sec και παπαλα) δεν μου κανει για τελειως καμενο αλλα αν και ηταν καλο τροφοδοτικο μαλλον τα εφτυσε..

anyway θα βρω κανα σχετικα φτηνο γιατι δεν ξαναδινω τοσα λεφτα, προταρχικος μου σκοπος ειναι να φτιαχτει το λαπτοπ (το πισι ουτε που το χρησιμοποιουσα, το χρησιμοποιησα κανα μηνα που χαλασε το λαπτοπ και καηκε το τροφοδοτικο (λολ))

ας ηρεμησουν τα πνευματα και σας ευχαριστω για τις απαντησεις..

Δημοσ.

Πάτρα είμαι.. Γιατί; :P

...γιατί άμα βολεύεσαι με 250άρι-300άρι, ίσως να μπορέσει να γίνει κάτι. Πες αν θες, και βλέπουμε.

αμα ελεγε γα cpu fan δεν εχει σχεση το τροφοδοτικο και αμα ειχε σκασει πυκνωτης θα το ακουγες ειναι λες και βαραει κανονι.

...δεν είναι απαραίτητο να έχει σκάσει πυκνωτής πάντως, ώστε να μη δουλεύει. Just διευκινίζing.

Απο ποτε η επισκευη τροφοδοτικου εγινε τοσο ευκολη υποθεση να βρει στο μπαμ ο ηλεκτρονικος τι εξαρτημα λειπει(λειπει που πηγε?)και να του δωσει το αναλογο(δυο χιλιαδες εξαρτηματα και θα εχει στο συρταρι του το αναλογο?)????

Να εσκασε κατι,τοτε χαιρεστισματα στην εξουσια ,ουτε θα του το δωσει και ουτε θα του το φτιαξει γιατι αλλιως θα λεγοτανε μαντης Τειρεσιας και οχι ηλεκτρονικος.Σχηματικα δεν υπαρχουν ,γιατι δεν συμφερει να υπαρχουν,και αν υπαρχουν ειναι καλα καταχωνιασμενα.

Οποτε τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα,πεταξου ,θα στο δωσουνε και θα φυγεις.

...από πότε διάβαζεις "ό,τι θέλεις", κι όχι ότι γράφεται; Δείξε μου πού έγραψα αυτά (που φαντάστηκες πως έγραψα) και ζητάω και συγγνώμη.

Γιατι τετοια επιθεση? Ο ανθρωπος ειπε την γνωμη του, οχι οτι σκοτωνει κουταβακια και παιδακια στο πισω μερος του μαυρου βαν του

Νταξ, θενκς για το σαπόρτ Κρις, αλλά δεν ήταν δα και "επίθεση". ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ίσως...(στο "ύφος"). 

Όσο για το ΣΚΕΠΤΙΚΟ του, σίγουρα έχει βάση. Και πολλή μάλιστα.

(...αλλά μόνο και μόνο για την εικόνα με το "μαύρο βαν" κτλ, ρησπέκτ το ποστ. Λολ)

την επιθεση που την ειδες?''Απο ποτε η επισκευη του τροφοδοτικου εγινε τοσο απλη υποθεση?'' τι σε χαλαει στο ολο ποστ?

Εισαι θερμος υποστηρικτης του?

...πιάνει πουλιά στον αγέρα ο Κρις. Όντως δεν ήταν "επίθεση" (εμφανής), αλλά κάτι μυρίστηκε από πίσω (κι έπεσε μέσα, έστω κι από σπόντα, γιατί το έχουμε εσύ κι εγώ ένα "παρελθόν" ε). Επιβεβαιώθηκε, από τα μπολντ. Μπράβο για την απάντηση στο παιδί, που ΑΠΛΑ σε ρώτησε (γι' αυτό που είδε ως "επίθεση") "γιατί έτσι;"...18 χρονώ είναι, και πολύ πιο συγκρατημένος παρ' ολ' αυτά. Μάθε από αυτόν  :-)

(...και μην τον ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ με ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, όταν μάλιστα όχι δεν είναι "υποστηρικτής". Κανενός, όχι μόνο εμού. Και μπράβο του που είναι τόσο ισορροπημένος, παρά το νεαρό της ηλικίας. Γιατί ΜΕΤΑ, ΔΕΝ φταίει που σου απαντάει περί μπραβοτσιρακίων...)

Δεν ειπα οτι ειναι ευκολο. Ισα ισα πιο πανω λεω και εγω πως δεν ειναι δουλεια για αρχαριο.

Απλα δεν μου φαινεται παραλογο αυτο που λεει ο washcloud, να το παει σε εναν ηλεκτονικο να το δει. Δεν εχει να χασει κατι. Με ενα διαγραμμα δεν θα βγαλει ακρη δλδ? Και για να διαβαζει ενα διαγραμμα πρεπει να ειναι ο Τειρεσιας?

...Ετς. ΕΤΣ ΑΚΡΙΒΩΣ. Απλά να πάει να δει, να δοκιμάσει, να ρωτήσει. Μπας και.

Και για την ακρίβεια, υπάρχουν ηλεκτρονικοί που ΟΝΤΩΣ μπορούν "να κάνουν παπάδες". Και που βουλωμένα γράμματα διαβάζουν, κι απ' όλα. ΑΝ  θ έ λ ο υ ν. Μου έχει τύχει, και δεν νομίζω να έπεσα στην παγκόσμια περίπτωση - οπότε ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Κι αν ο άλλος ΕΧΕΙ κίνητρο (φοιτητής/λίγα φράγκα), ας δοκιμάσει την  τύχη του. Μπορεί και να του κάτσει.

Tραβαω ζορια ενιοτε

Ας μην γινει σουπα,sorry στον topic starter

...το "διεγραμμένο", ωραίο. Ωραίο βρε...

...όσο για τη "συγγνώμη", οφείλεις ακόμη μία έστω. Όχι σε 'μένα (εμένα χέσε με) ( :-) ).

Αλλά στον Κρις τουλάχιστον. Κι απλά στο υποδεικνύω, κι όπως θες κάνε.

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι οι τεχνικοι ειναι κλεφτες

Ποος οφειλει συγγνωμη σε πολυ κοσμο εδω μεσα?

Ασε τις συγγνωμες,δεν σε παιρνει,πες τα αλλου αυτα.

Απο παπαρολογιες κουραστηκαμε .

Δημοσ.

Εγω λεω να στειλω το χαλασμενο τροφοδοτικο μου σε εναν ηλεκτρονικο,να φαει μια μερα να βρει τι φταιει,και οταν το βρει θα του πω παρε 20 λεπτα για το διοδακι που βρηκες και ειμαστε οκ,ασε θα το κολλησω αυτο.

Εκλαιγα απο τα γελια ρε φιλαρακο,να σαι καλα να μας διασκεδαζεις.

Δημοσ.

...είδες τελικά που ακόμη και οι παπαρολογίες έχουν την αξία τους; Μεγάλο πράγμα να διασκεδάζεις τον κόσμο...

Θυμήθηκα Τζιμάρα τώρα :

<<Είμαι γυφτάκι στην Πανεπιστημίου
με τα τραγούδια, πατσαβούρια μου, γυαλίζω το παρμπρίζ
και τα όνειρά σας σε στάσεις λεωφορείου
με τα λουλούδια, τα κουλούρια μου, πουλάω και την ψυχή μου...

[...]

σας σιχάθηκε η ψυχή μου, καρκινάκια του πλανήτη, σκατοκαριόλες>>

Φοβερό τραγούδι

...αλλά είναι οφτόπικ, οπότε ας μη γινόματε σούπα και χαλάει το θρεντ.

Δημοσ.

η corsair είναι από τις καλυτερες σε θέμα support.Δεν ξερω κατα πόσο μπορει να μην φανει ότι έβαλες χέρι.....θα στο αντικαθιστουσαν ασυζητητί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...