driftingcris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν παιζει να εκαψε ασφαλεια. Αμα ηταν αυτο, δεν θα αναβε καθολου Ανεβασε μια φωτο απο τα εντοσθια του. Βλεπεις κανεναν σκασμενο πυκνωτη?
epir21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον, γενικα ειναι καλο τροφοδοτικο το ειχα παρει πριν 3 χρονια αν δεν κανω λαθος γυρω στα 60-70 ευρω.. Corsair CX500 ειναι.. οποτε 500watt.. Προσεχω παντως δεν ακουμπαω πυκνωτες και τετοια με βαση το λινκ για psu fuse δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα που ειναι στο δικο μου. επισης δεν βλεπω καποιον φουσκομενο πυκνωτη. θα ανεβασω καποιες φωτο και αν δειτε κατι καλως (δεν μπορω να βγαλω την πλακετα τωρα απο το κουτι για να δειτε καλυτερα. παντως οντως υπαρχουν τροφοδοτικα με 20-30 ευρω αλλα δεν ξερω τι γινεται απο θεμα αξιοπιστιας/θορυβου.. εικονες
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Good thinking Chris (what was I thinking? Κόντρα στη λογική ήταν αυτό που είπα, αφού ρεύμα για ένα τίναγμα του ανεμιστήρα, το παίρνει...). Βασικά είπε ότι δεν βλέπει κάτι. Οπότε πυκνωτές αποκλείονται. Μάλλον. Να κοιτάξει όμως πολύ καλά (με φακό κι από κοντά-κοντά) για καμμιά δίοδο, που είναι σαν ποντικοκούραδα και μπορεί αν υπάρχει κάτι στην κυριολεξία ανατιναγμένο και να μην φαίνεται καν ότι...λείπει. (...εγώ παρ' ολ' αυτά, μια ασφάλεια θα την άλλαζα. Ακόμη κι αν πήγαινε κόντρα στη Βαρύτητα. ) epir, μέχρι τί βγάζει το τροφοδοτικό; 4πινο επεξεργαστή; 20άρι βύσμα μητρικής, ή 24άρι; Από λεφτά πώς πας; Το 'χεις και απλώς θες να κάνεις οικονομία; Ή ζορίζεσαι ιδιαίτερα; (...πάντως τα φτηνά "απλώς" δεν έχουν καλή εγγύηση. Δε σημαίνει κι ότι είναι και σάπια - όχι απαραίτητα δηλαδή. Όσο για τον θόρυβο, οι απαιτήσεις έχουν και κόστος...Γενικά όμως, και πάλι, δε σημαίνει ότι ένα φτηνό είναι και "θορυβώδες". Άσε που σε γενικές γραμμές, πρέπει να υπάρχει πρόβλημα σε ανεμιστήρα, για να "κάνει θόρυβο". Εκτός κι αν έχεις αυτιά σαν της δικιάς μου, που πέφτει καρφίτσα, κι αυτή ακούει τον άερα που σκίζεται πριν σκάσει στο πάτωμα)
driftingcris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Κακος το ανοιξες τοτε. Η corsair δινει 3 χρονια για αυτο. Αν ειχες ακομα εγγυηση θα στο αντικαθιστουσαν http://www.corsair.com/en/builder-series-cx500
epir21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 το ξερω για τα 3 χρονια αλλα εχουν περασει περισσοτερα μιας και το ειχα παρει πριν παω για σπουδες οποτε ειναι πριν το καλοκαιρι του 2011 .. βλεπουμε κατι στις φωτος που να αλλαζει ευκολα; η να δω για κατι φτηνο και αξιοπιστο να κανω την δουλεια μου;
driftingcris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τουτο δω ετσι ειναι, ή ειναι σπασμενο?(Δεν εχω και πολυ καλα ματια btw)
epir21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 δεν πρεπει να ειναι σπασμενο, ειναι ενα πλαστικο που στην μεση αντι για πλαστικο εχει τυλιγμενο καλωδιο (αυτο το χαλκινο anyway)
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Κάτω δεξιά γωνία, ακριβώς πιο πάνω απ' τη μαύρη βίδα, "κάτι σαν να λείπει" πάντως (από την πλακέτα). Μιλάω για εκείνο το "κάθετο" κομμάτι, στο χρώμα της πλακέτας. Όπως και να 'χει, αν δεν έχεις κολλητήρι, θα χρειαστείς τεχνικό. Οπότε καλύτερο είναι να βρεις κάποιο μαγαζί ηλεκτρονικών, και να τους δείξεις το τροφοδοτικό και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να σου πουν τί βλέπουν να έχει πάθει ζημιά. ΙΣΩΣ να φιλοτιμηθούν (...), αν λείπει κάτι, αφού σου πουλήσουν το ανταλλακτικό (τρίχες δηλαδή σε λεφτά), να σου το κολλήσουν κι όλας επί τόπου, αν πεις "είμαι φοιτητής και δεν μπορούσα να το πάω σε τεχνικό υπολογιστών και δεν έχω καν κολλητήρι, μήπως μπορείτε να μου το κολλήσετε κι όλας; Μήπως, ρωτάω...". (...βέβαια αν είναι κάτι που έχει "εξαφανιστεί" εντελώς, από σκάσιμο, χλωμό να μπορούν με το μάτι να σου πουν και τί είναι αυτό, και φυσικά να σου δώσουν έστω το σωστό ανταλλακτικό, αν όχι να το κολλήσουν.....) Γιατί άλλη είναι η φάση να πας σε τεχνικό και να του πεις να βρει τί έσκασε και να το αλλάξει, κι άλλη σε μαγαζί ηλεκτρονικών (όχι ότι δεν θα 'χουν κι εργαστήριο πίσω, αλλά λέμε...) και να τους πεις "δείτε μήπως καταλάβατε τί έσκασε, για να μου δώσετε ανταλλακτικό", και στο τέλος να ζητήσεις και την "χάρη" που είπα...Στην χειρότερη, θα σου δώσουν απλά το ανταλλακτικό (και μετά κόβεις τον λαιμό σου να βρεις πώς θα το κολλήσεις), μόνο. Στην ΧΕΙΡΙΣΤΗ, δεν θα σε εξυπηρετήσουν καν με αυτό (λέγοντας "δεν μπορώ να ξέρω τί ήταν αυτό που έσκασε και με τί φορά ήταν βαλμένο κτλ" - χωρίς μάλιστα να σου λένε απαραίτητα και ψέμματα...Εκτός φυσικά κι αν βρεις online και τους πας το schematic της πλακέτας, σε PDF ξερωγω). (Δες εν τω μεταξύ και κάποια πράγματα που έγραψα/ρώτησα πιο πάνω, στο ποστ 33)
epir21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Βγαζει 2*4πιν αλλα στην δικια μου μητρικη συνδεω μονο το ενα. για την μητρικη βγαζει 20+ενα ξεχωριστο με 4 πιν αν θυμαμαι καλα το οποιο μπορει να γινει ενα ενιαιο (στην δικια μου κουμπωνω ολο το 24 πινο). λεφτα εχω στην ακρη απλα εχει χαλασει και το λαπτοπ(γκαντεμια) μου και μπορει να χρειαστουν και για εκει οποτε για αυτο κοιταω για οικονομια οσο γινεται. αυτο που λες οτι μπορει να λειπει, ειναι κατι σαν ταινιουλα κολλημενη και απο κατω κατι γραφει αν θυμαμαι καλα, οποτε δεν λειπει κατι. κολλητηρι δεν εχω αλλα θα μπορω να βρω καπως/καποιον να το κολλησει αλλα αρκει να εχω βρει τι φταιει.. με προβληματιζει που ειναι παρομοιο προβλημα με αυτο που ειχα αντιμετωπησει και φοβαμαι μηπως κατι παιζει με το πισι και το βγαζει στο τροφοδοτικο.. υπαρχει περιπτωση απο προβλημα του υπολογιστη (μητρικη, cpu) να δημιουργειται προβλημα στο τροφοδοτικο; μην παρω αλλο τσαμπα Επισης καπου ειχα βρει οπως εψαχνα οτι μπορει (λογο και του μηνυματος για το φαν που μου εβγαζε) να εχει "σηκωθει" ενα σημα PSUOK η PWROK δεν θυμαμαι και καλα για να προστατευσει τον επεξεργαστη, αλλα δεν θυμαμαι αν αυτο σταματαγε το συστημα η εκοβε το τροφοδοτικο (λιγο δυσκολο το τελευταιο). το αναφερω μηπως φγνωριζει καποιος.
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 ...φαντάσου ότι είναι σα να λέμε ότι "οι πολίτες δημιουργούν πρόβλημα στους πολιτικούς", όταν συζητάμε την περίπτωση "η μητρική/το πισί γενικά να δημιουργεί πρόβλημα στο τροφοδοτικό"... Οπότε από αυτής της απόψεως, μην έχεις φόβο. Το μήνυμα που μου λες, δεν μου λέει/θυμίζεις κατί εμένα πάντως....Πρώτη φορά τέτοιο πράμμα... Όπως και να 'χει, αν εννοείς να το έχει "κλείδώσει κάπως" το τροφοδοτικό, δεν παίζει. Άλλωστε το "γεφύρωσες" και είδες ότι δεν... Εν τω μεταξύ, πες μου ότι είσαι κι εσύ Σέρρες
epir21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 ...φαντάσου ότι είναι σα να λέμε ότι "οι πολίτες δημιουργούν πρόβλημα στους πολιτικούς", όταν συζητάμε την περίπτωση "η μητρική/το πισί γενικά να δημιουργεί πρόβλημα στο τροφοδοτικό"... Οπότε από αυτής της απόψεως, μην έχεις φόβο. Το μήνυμα που μου λες, δεν μου λέει/θυμίζεις κατί εμένα πάντως....Πρώτη φορά τέτοιο πράμμα... Όπως και να 'χει, αν εννοείς να το έχει "κλείδώσει κάπως" το τροφοδοτικό, δεν παίζει. Άλλωστε το "γεφύρωσες" και είδες ότι δεν... Εν τω μεταξύ, πες μου ότι είσαι κι εσύ Σέρρες Το μήνυμα που λέω μου το έβγαζε σχεδόν σε κάθε boot (κάτι για cpu fan too low) και λέω μήπως παίχτηκε τίποτα από αυτό μιας και το πισι έκλεισε κατά το boot εκει που "περίμενε" να πατήσω f1 για να συνεχίσω απο αυτό το warning. Ναι εννοούσα να εχει "κλειδώσει" κάπως το τροφοδοτικό, αλλα και εμένα δύσκολο μου φαίνεται. Όχι Πάτρα είμαι.. Γιατί;
FasTaker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 αμα ελεγε γα cpu fan δεν εχει σχεση το τροφοδοτικο και αμα ειχε σκασει πυκνωτης θα το ακουγες ειναι λες και βαραει κανονι.
Roger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Όπως και να 'χει, αν δεν έχεις κολλητήρι, θα χρειαστείς τεχνικό. Οπότε καλύτερο είναι να βρεις κάποιο μαγαζί ηλεκτρονικών, και να τους δείξεις το τροφοδοτικό και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να σου πουν τί βλέπουν να έχει πάθει ζημιά. ΙΣΩΣ να φιλοτιμηθούν (...), αν λείπει κάτι, αφού σου πουλήσουν το ανταλλακτικό (τρίχες δηλαδή σε λεφτά), να σου το κολλήσουν κι όλας επί τόπου, αν πεις "είμαι φοιτητής και δεν μπορούσα να το πάω σε τεχνικό υπολογιστών και δεν έχω καν κολλητήρι, μήπως μπορείτε να μου το κολλήσετε κι όλας; Μήπως, ρωτάω...". (...βέβαια αν είναι κάτι που έχει "εξαφανιστεί" εντελώς, από σκάσιμο, χλωμό να μπορούν με το μάτι να σου πουν και τί είναι αυτό, και φυσικά να σου δώσουν έστω το σωστό ανταλλακτικό, αν όχι να το κολλήσουν.....) Eιναι σαν λεμε,μου τελειωσε η ζαχαρη και πεταγομαι στην γειτονισσα να μου δωσει λιγο για να τελειωσω το κεικ. Απο ποτε η επισκευη τροφοδοτικου εγινε τοσο ευκολη υποθεση να βρει στο μπαμ ο ηλεκτρονικος τι εξαρτημα λειπει(λειπει που πηγε?)και να του δωσει το αναλογο(δυο χιλιαδες εξαρτηματα και θα εχει στο συρταρι του το αναλογο?)???? Να εσκασε κατι,τοτε χαιρεστισματα στην εξουσια ,ουτε θα του το δωσει και ουτε θα του το φτιαξει γιατι αλλιως θα λεγοτανε μαντης Τειρεσιας και οχι ηλεκτρονικος.Σχηματικα δεν υπαρχουν ,γιατι δεν συμφερει να υπαρχουν,και αν υπαρχουν ειναι καλα καταχωνιασμενα. Οποτε τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα,πεταξου ,θα στο δωσουνε και θα φυγεις. 1
driftingcris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Γιατι τετοια επιθεση? Ο ανθρωπος ειπε την γνωμη του, οχι οτι σκοτωνει κουταβακια και παιδακια στο πισω μερος του μαυρου βαν του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα