Panagiotis32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Εγω παντως επειδη σεβομαι τον κοπο καποιον τις αγοραζω. Αυτός είναι ο λόγος που αγοράζεις εσύ προϊόντα ή υπηρεσίες? οχι επειδή τις χρειάζεσαι?
Federacion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Επειδή βράδιασε και δεν το βλέπω ακόμη.. Εμφανίζεται σε όλους; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Dr.Richard Axel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Σε εμένα δούλεψε μια χαρά σήμερα που έκανα την πρώτη αγορά μου στο google play.Αφού έκανε τέτοια μεγάλη τούμπα η Google, είπα να σταματήσω να κλέβω για μια στιγμή
geo99rge Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 πριν λιγες μερες προσπαθησα να αγορασω μια εφαρμογη αλλα δεν εγινε τιποτα, οκ αυτο, αλλα το θεμα ειναι οτι εβαλα το δικο μου παυπολ σε αλλο κινητο- χρηστη για την αγορα, γινεται κατι τετοιο 'η οχι?
Federacion Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 <p>Σε εμένα δούλεψε μια χαρά σήμερα που έκανα την πρώτη αγορά μου στο google play.<br> Αφού έκανε τέτοια μεγάλη τούμπα η Google, είπα να σταματήσω να κλέβω για μια στιγμή </p> Απο κινητο έτσι; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 finally!!! google phone call πότε θα έχουμε;;;
Federacion Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Τώρα κατάλαβα. Πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσεις το Paypal σε υπολογιστή και μετά ενεργοποίηται στο κινητό. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Chrisigia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Πάρα πολύ καλή εξέλιξη! Το Paypal είναι και ασφαλές και εύχρηστο! Το μόνο αρνητικό είναι ότι παίρνει προμήθεια αλλά η αλήθεια είναι ότι σου λύνει τα χέρια.
thessalonik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Χρονια απορια: Υπαρχει δυνατοτητα αναληψης απο το paypal πισω προς την τραπεζα?
kinhthra Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ότι θα πληρώνεις με PayPal που έχει περισσότερα βήματα ασφαλείας, το έχεις συνηθίσει κτλ. Καιρός ήτανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα