Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο τελικά στο τέλος μόνο η Google θα υπάρχει τώρα κατά πόσο καλό ή κακό είναι θα δείξει. Όταν αγοράσεις μία εφαρμογή πατάς άλλοι τρόποι πληρωμής και σου βγάζει το PayPal.

Δημοσ.

Μπράβο τελικά στο τέλος μόνο η Google θα υπάρχει τώρα κατά πόσο καλό ή κακό είναι θα δείξει. Όταν αγοράσεις μία εφαρμογή πατάς άλλοι τρόποι πληρωμής και σου βγάζει το PayPal.

Δημοσ.

Ναι; Έκανες κάποια επανεκκίνηση ή κάτι άλλο και σου εμφανίστηκε; Γιατί σε 4.1.2 s2 δεν εμφανίστηκε ακόμη.

Δημοσ.

δεν θελω να το παίξω καλύτερος, αλλά προτιμώ που με το Lumia 520 στο windows store και την vodafone όταν αγοράζω εφαρμογές που μου χρειάζονται χρεώνονται στην καρτα της κινητής.. Ούτε paypal, ούτε paysafe ,ούτε βίζα.. Απλά και εύκολα, κάτι που το προτιμώ και μ αρέσει γιατί μου λύνει τα χέρια άμεσα και γρήγορα

Δημοσ.

Εμ ναι δίκιο εχεις, αλλά έχω ένα που δεν γινεται αλλιώς δυστυχώς και είναι πολύ χρήσιμο καθημερινα.

Δημοσ.

δεν θελω να το παίξω καλύτερος, αλλά προτιμώ που με το Lumia 520 στο windows store και την vodafone όταν αγοράζω εφαρμογές που μου χρειάζονται χρεώνονται στην καρτα της κινητής.. Ούτε paypal, ούτε paysafe ,ούτε βίζα.. Απλά και εύκολα, κάτι που το προτιμώ και μ αρέσει γιατί μου λύνει τα χέρια άμεσα και γρήγορα

Κοίτα δεν είναι κακό να υπάρχει και αυτή η επιλογή που λες αλλά θεωρώ ότι είναι πίσω σε σχέση με Paypal/Wallet.

Δηλαδή αν αυτό σου λύνει αυτό τα χέρια, το Paypal που κάνεις αγορές σε εκατομμύρια site τι σου κάνει;

Όπως είπα όμως καλό είναι να υπάρχουν όλες οι επιλογές.

Δημοσ.

Τι εννοείτε ο,τι το PayPal έχει περισσότερη ασφάλεια; Περισσότερη ασφάλεια από τι; Από το google wallet; Και αν ναι γιατί; Μιλάω πάντα για την προκειμένη περίπτωση αγοράς εφαρμογών από το google play.

Εν πάση περιπτώσει, η είδηση είναι μεν θετική αλλά πρακτικά άχρηστη σε όσους έχουν ήδη φτιάξει λογαριασμό στο google wallet και έχουν ήδη αγοράσει από εκεί μέσω αυτού.

• Like 1
Δημοσ.

Το να μπορούμε να αγοράζουμε τα Νέξους από το play store για να μην τα πληρώνουμε χρυσά να δω πότε θα έρθει στην Ελλάδα. 

• Like 1
Δημοσ.

Το να μπορούμε να αγοράζουμε τα Νέξους από το play store για να μην τα πληρώνουμε χρυσά να δω πότε θα έρθει στην Ελλάδα. 

Απο το 2015 

Δημοσ.

Το ότι οι πληρωμές μέσω paypal είναι πιο ασφαλείς από τις πληρωμές με την πιστωτική όπως γίνονταν μέχρι τώρα είναι τελείως αναληθές.

Ο μόνος λόγος που είναι θετική αυτή η είδηση είναι το γεγονός ότι προστέθηκε ακόμα ένας τρόπος πληρωμής και τίποτα παραπάνω. Πάντα είναι καλό να υπάρχει ποικιλία.

Δεν αλλάζει όμως απολύτως τίποτα για αυτούς που ήδη κάνανε αγορές στο Play Store.

• Like 2
Δημοσ.

Το google wallet ειναι για να κανει κανεις αγορες προϊόντων της Google ενω το paypal/skrill σε global-wide scale.

Το google wallet δεν είναι μόνο για αγορές προϊόντων της Google.

Το ότι οι πληρωμές μέσω paypal είναι πιο ασφαλείς από τις πληρωμές με την πιστωτική όπως γίνονταν μέχρι τώρα είναι τελείως αναληθές.

Ο μόνος λόγος που είναι θετική αυτή η είδηση είναι το γεγονός ότι προστέθηκε ακόμα ένας τρόπος πληρωμής και τίποτα παραπάνω. Πάντα είναι καλό να υπάρχει ποικιλία.

Δεν αλλάζει όμως απολύτως τίποτα για αυτούς που ήδη κάνανε αγορές στο Play Store.

Ακριβώς. Απλά το paypal διευκολύνει/επισπεύδει τις διαδικασίες αποζημίωσης σε ένα transaction στην περίπτωση στραβής.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...