mary Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μόλις πριν μερικούς μήνες, και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάιο, μάθαμε πως το online κατάστημα της Google, Google Play store, ξεκίνησε να δέχεται πληρωμές και μέσω PayPal.Ο συγκεκριμένος τρόπος εναλλακτικής πληρωμής προσφέρθηκε αρχικά στους χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Τότε, πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα είχαν μείνει εκτός της λίστας. Ωστόσο πρόσφατα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Google, η δυνατότητα αυτή επεκτάθηκε και σε άλλες χώρες με τη λίστα να περιλαμβάνει πλέον και τη χώρα μας. Αυτό σημαίνει ότι όσοι το επιθυμούν μπορούν να χρησιμοποιούν PayPal για να πραγματοποιούν τις αγορές τους (εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, βιβλία) στο Google Play. Η νέα δυνατότητα ενεργοποιήθηκε σε 18 συνολικά χώρες, με τις περισσότερες να βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Έτσι, η υποστήριξη πληρωμών μέσω PayPal επεκτάθηκε στις Αυστρία, Αυστραλία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες, Ιρλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σιγκαπούρη, Σουηδία και Φινλανδία. Site: AndroidPolice
Bezbozny Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Και ποια η διαφορά αν θα πληρώσω με paypal ή κανονικά όπως πλήρωνα μέχρι τώρα;; 2
Vagosman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ότι θα πληρώνεις με PayPal που έχει περισσότερα βήματα ασφαλείας, το έχεις συνηθίσει κτλ. 12
ggramenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ....και το Amazon....αλλα δεν θα το ήθελα εγώ γιατί μετα τέρμα οι digital αγορές...
Kostasspil Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ....και το Amazon.. Δε μπορεις να βαλεις PayPal στο Amazon?
ggramenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 οχι....το ξέρω μιας και ειμαι πελάτης του τα τελευταία 5 χρόνια....απλα λέω αν ποτέ γίνει να υπάρχει η και η επιλογή της κάρτας ...γιατι μετα θα είναι σαν το eBay.....εγω παντός με εξαίρεση το Amazon,site χωρίς PayPal δεν το κοιτάζω καν.....PayPal με κλειστά τα μάτια... 1
Federacion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 αμην! Κλασσικά όμως μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε, καθώς απ ότι βλέπω δεν ενεργοποιήθηκε ακόμη σε μένα.
mazos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Τελειο νεο!,το μονο που απομενει πια ειναι τα λεφτα για να αγορασεις.. 4
SIP1995 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αγορές χρεώνοντας τον παροχο ποτέ θα δούμε ?
bvg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Σαφώς καλύτερη επιλογή το paypal. Καθαρά λόγω ασφαλείς συναλλαγής στο διαδίκτυο. Καλοδεχούμενο!!!
fitifititis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Τώρα δηλαδή θα πληρώνουμε περισσότερα για να πάρει την προμήθειά του και το paypal... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα