Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία, από το μαγαζί που πήρες επιδότηση θα πας και αν σου αρέσει κάτι ακριβότερο συμπληρώνεις τα χρήματα. Μήπως έχεις δώρο επιταγή? Επιδότηση κινητού ξέρω, για δες το.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένω και εγώ ξεκινήσει αυτή η δράση με το δωρεάν ίντερνετ και τάμπλετ ή λάπτοπ, απλά φοβάμαι με βάση τι έχω διαβάσει ότι ενδέχεται να συμμετέχουν μόνο οι εταιρείες - πάροχοι υπηρεσιών ίντερνετ και τα καταστήματα - αλυσίδες που συνεργάζονται με αυτά... Δλδ μάλλον υποχρεωτικά θα πρέπει να κάνεις κάποια σύνδεση ίντερνετ και να πάρεις και τάμπλετ από Cosmote-Vodafone-Wind ή Γερμανό-Public-Πλαίσιο-Κώτσο... κλπ... Δε νομίζω να συμμετέχουν στη δράση τα μικρά σκρουτζομαγαζα όπου οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες... Μακάρι να διαψευσθώ...

Απλά τα αναφέρω τα παραπάνω για να μην ενθουσιαζόμαστε και πολύ και ψάχνουμε στο σκρουτζ για ταμπλετ...

http://www.kathimerini.gr/788569/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/mish-yhfiakh-allhleggyh-logw-arnhshs-symmetoxhs-apo-pente-perifereies

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να διαθέτουν τόσο τον απαραίτητο εξοπλισμό όσο και τις απαραίτητες συνδέσεις στον Internet.

Επεξ/σία από MikeJ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...