Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας  θα ηθελα να μου προτεινεται ενα καλο tablet εως 230 ευρω για αγορα που δικαιουμαστε οσοι πηραμε το μερισμα...για παιχνιδια ιντερνετ και καμια ταινια να βλεπω...

Tablet (μέχρι 230 Ευρώ)
• Δυνατότητα υποστήριξης 3G & WiFi
• Οθόνη >= 7.9"
• Διπύρηνος Επεξεργαστής
• Εσωτερική μνήμη >=16GB
• Μνήμη RAM >1024MB
• 2ετής Εγγύηση
• Η συσκευή να διαθέτει CE πιστοποίηση

Επεξ/σία από mak0s
Δημοσ.

απο διπυρινο και πανω κανει!

Το ξερω βρε!:P

Το θεμα ειναι οτι και να θες δυσκολα μπορεις να βρεις καποιο με μονοπυρινο!:-)

Δημοσ.

να σημειωσω οτι το κινητο μου ειναι το nexus 5 οποτε δεν εχω ιδεα απο κολληματα...αρα θα μου φαινεται λιγο ασχημο να κολλαει το tablet!εννοειται Nova launcher παντα σε ολες τις συσκευες!

Δημοσ.

να σημειωσω οτι το κινητο μου ειναι το nexus 5 οποτε δεν εχω ιδεα απο κολληματα...αρα θα μου φαινεται λιγο ασχημο να κολλαει το tablet!εννοειται Nova launcher παντα σε ολες τις συσκευες!

Στο Ui της σαμσουνγκ όταν περάσεις για πρώτη φορά πάνω από το magazine widget θα δεις λίγο stuttering. Στη συνέχεια πάει νερό.

Αλλά από τι στιγμή που θα βάλεις NOVA launcher δεν θα δεις το παραμικρό ίχνος Lag.

Δημοσ.

Nexus 5 και tab pro εδώ. Τα έχει τα φριζαρισματακια του δυστυχώς. Πάντως μπαταρία πολύ τζετ αν και άκουγα μέτρια. Στο ένα θα απολαμβάνεις μπαταρία οθόνη στο άλλο απόκριση....:)

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι πάνω στο θέμα της επίδοσης... Ξέρει κανείς πως θα γίνει; θα πάρουμε ένα κουπόνι για 230ευρω για να ψωνισουμε από κάποιο κατάστημα λαπτοπ η ταμπλέτ;; Μπορεί κάποιος αν θέλει να συμπληρώσει χρήματα και να πάρει κάποιο ανώτερο η έχεις κάποιο περιορισμό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...