Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακυκλώνεστε και αναπαράγεστε μέσα σε ένα φαύλο κύκλο συζήτησης. Ενώ όλοι συμφωνείτε ως προς την χαμηλή ποιότητα της τηλεόρασης, κανένας δεν αναφέρετε στο πραγματικό "γιατί" της υπόθεσης.

Μα είναι απολύτως λογικό αυτοί που δεν έχουν τα "φράγκα" να αναγκάζονται να διασκεδάζουν και να ενημερώνονται από τα σκουπίδια της τηλεόρασης. Όπως αναγκάζονται να διατρέφονται με "σκουπίδια" ή να ματακοινούνται σαν "σκουπίδια".

Είναι δυνατόν να έχω τα "φράγκα" και να λέω σε μια δημοσκόπηση ότι δεν επιθυμώ το streaming ή το καλωδικό ή το HD ; το ποιό λογικό είναι να τα έχω ήδη όλα αυτά.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@h34a

Για να δεις καλη ποιότητα θες και καλη οθόνη. Πολλά 4Κ βίντεο του youtube έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας απο κάθε άποψη στην Dell U2713H οθόνη μου σε σχέση με Bluray 1080p ταινίες.

Δες για παράδειγμα:

youtube.com/jacobschwarz

Κατα τα αλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου με όλα όσα λες σχετικα με την τηλεοραση.

Δημοσ.

Σε λίγα χρόνια η tv θα είναι ένα άδειο "κουτί" που θα λειτουργεί μόνο για streaming.

Θα κανεις ένα ασύρματο share από το πισι σου / smartphone σου κλπ και θα βλέπεις αυτό που θες.

Απλά είναι η γενια των γονιών μας που είναι παλαιολιθικοί με αυτά και ζει ακόμα η τιβι.

Μόλις πάμε εμείς 50 κ 60 σιγά μην βλέπουμε τον Μουτσινα την κάθε αδερφη τον κάθε μαϊντανό και την κάθε Παολα στην τηλεόραση.

That's what I believe.

Θα βλέπουμε τον pew και τους smosh που στα 50 τους θα είναι όπως ο Μουτσινάς και ο Λιάγκας.

Edit: Ψέματα, από τον mikeius και τον Jeremy στα 50 τους, διαλέγω τον Μουτσινά.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι περισσότερο οφείλεται στο ότι στην ελληνική τηλεόραση προβάλλονται σκουπίδια (όσο ισοπεδωτικό κι αν ακούγεται). Πάρε από την ενημέρωση όπου ποτέ δεν είναι αντικειμενική και πάντα "ενημερώνουν" τον κόσμο κατά τα συμφέροντα του εκάστοτε καναλάρχη, τις άθλιες σειρές (ελληνικές και ξένες, και όχι όταν λέω ξένες δεν αναφέρομαι μόνο στα Τούρκικα σίριαλ, σκεφτείτε μόνο οτι απο το λίγο που έχω παρακολυθησει ο Σουλεϊμάν πιο ενδιαφέρων μου φάνηκε απο το Μπρούσκο ας πουμε) έως και τα τηλεπαιχνίδια όπου το καλύτερο που έχουν να παρουσιάσουν είναι αυτά που παίζουν τα μεσάνυχτα. Το μόνο που κρατάει ζωντανή την ελληνική τηλεόραση πιστεύω είναι τα αθλητικά τηλεοπτικά προγράμματα.

Γενικά θα συμφωνησω δεν ειναι τηλεόραση αυτή που βλέπουμε δυστηχώς.

Δημοσ.

Ε βέβαια και θα προτιμήσει ο κόσμος το streaming, γιατί σε αντίθεση με την τηλεόραση, αυτός επιλέγει τι θα δει ανα πάσα στιγμή και πότε θα το δει. Ελευθερία.  

freedom is there in the tenth dimension!!! :P

Δημοσ.

Κάτι που δεν αναφέρθηκε είναι ότι στην Ελλάδα το streaming σημαίνει torrents δηλαδή πειρατικά, δηλαδή τζάμπα. Ή xbmc δηλαδή ταινίες σε cloud δηλαδή πάλι πειρατικά. Ή dreambox δηλαδή πειρατική nova/OTE. Ενώ στο εξωτερικό σημαίνει Netflx, σημαίνει itunes, google play κοκ δηλαδή επί πληρωμή.

Δημοσ.

Και που λέει ρε μεγάλε οτι βλέπουν αυτά που έχει η Ελληνική τηλεόραση; Σειρές λέει. Είδες πουθενά αν βλέπουν τις μπούρδες που δείχνουν εδώ;

Μάλλον δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες την είδηση. Θέλει ελευθερία, να τα βλέπει όποτε αυτός θέλει. Δεν έχουν σχέση τα τούρκικα.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι περισσότερο οφείλεται στο ότι στην ελληνική τηλεόραση προβάλλονται σκουπίδια (όσο ισοπεδωτικό κι αν ακούγεται). Πάρε από την ενημέρωση όπου ποτέ δεν είναι αντικειμενική και πάντα "ενημερώνουν" τον κόσμο κατά τα συμφέροντα του εκάστοτε καναλάρχη, τις άθλιες σειρές (ελληνικές και ξένες, και όχι όταν λέω ξένες δεν αναφέρομαι μόνο στα Τούρκικα σίριαλ, σκεφτείτε μόνο οτι απο το λίγο που έχω παρακολυθησει ο Σουλεϊμάν πιο ενδιαφέρων μου φάνηκε απο το Μπρούσκο ας πουμε) έως και τα τηλεπαιχνίδια όπου το καλύτερο που έχουν να παρουσιάσουν είναι αυτά που παίζουν τα μεσάνυχτα. Το μόνο που κρατάει ζωντανή την ελληνική τηλεόραση πιστεύω είναι τα αθλητικά τηλεοπτικά προγράμματα.

Εκτός του ότι συμφωνώ απόλυτα για το επίπεδο της ενημέρωσης και των (ελάχιστων πλέον) τηλεοπτικών παραγωγών/τηλεπαιχνιδιών κλπ, να προσθέσω και τις εισαγόμενες παραγωγές που πλέον περιορίζονται σε σειρές τύπου τούρκικα, που αν παρακολουθήσεις ένα πεντάλεπτο, αυτόματα το IQ σου κατεβαίνει κατά πέντε (τουλάχιστον) μονάδες. 

Δημοσ.

Ναι, σιγά μην φταίνε οι καναλάρχες αν ο κόσμος θέλει τέτοιες σειρές.

Την εποχή του "24", μιλούσα με έναν καναλάρχη που ήταν και αυτός πωρωμένος με την σειρά.

-Γιατί δεν προβάλετε τέτοιες σειρές στην prime;

-Μα αφού θα είχαν χαμηλή τηλεθέαση. Δεν είμαστε εδώ για να χάνουμε λεφτά.

Και όντως, ό,τι και αν είχαν προσπαθήσει από αυτά που μας αρέσουν, είχε πάει άπατο.

Ας μην βιαζόμαστε, λοιπόν, να κατηγορήσουμε τους καναλάρχες, τους εβραιομασόνους και τους νεφελείμ. Αυτά θέλει η πλειοψηφία, αυτά τους προσφέρουν.

Νομίζω πως κάνεις λάθος.

Τα κανάλια στην Ελλάδα δεν βγάζουν κέρδος.

(Ψάξε το νόμο για το βασικό μέτοχο και δες τι έγινε)

Οπότε δεν ισχύει αυτό που λες οτι δεν βγάζουν κέρδος από τις ποιοτικές εκπομπές. Δεν τους νοιάζει το κέρδος από τα κανάλια γιατί απλά έχουν άλλες επιχειρήσεις για κέρδη. Τα κανάλια τα έχουν για να εκβιάζουν και να περνάνε τάσεις στην κοινωνία.

Τα κανάλια παγκοσμίως δεν υπάρχουν για να καθοδηγούνται από τα θέλω του κοινού. Αντίθετα υπάρχουν για να καθοδηγούν το κοινό.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για windows desktop ??? θα ήταν πολύ εξυπηρετικό, τώρα έχω φτιάξει shortcut links σε ένα φάκελο... αυτό το Mega δουλεύει τις μισές φορές :P(τώρα έχει να δουλέψει 5 μερες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...