antonisA3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα, Συγγνώμη αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά δεν έχω βρει ανάλογο πρόσφατο θέμα.. Αγόρασα πρόσφατα μια 3D τηλεόραση (55LB730V). Όταν βάζω 3D ταινία, οι υπότιτλοι εμφανίζονται δισδιαστατοι. Τι πρέπει να κάνω για να φαίνονται 3D? Η αλήθεια είναι ότι χάνεις από τη ταινία όταν πρέπει να εστιάζεις στους υπότιτλους διαφορετικά.. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnwho Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Έτσι είναι αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει 3d υπότιτλους απ'όσο ξέρω. Big TV btw, με γειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisA3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Διάβαζα κάτι για idx και sub αρχεία αλλά φαντάζομαι αυτά δεν παίζουν στην τηλεόραση σωστά? Ούτε τρόπος να κάνω hard code τους υπότιτλους στο αρχείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μπορεις να κανεις force τους 3d υποτιτλους στο mkv και ετσι να τους βλεπεις ως 3d.Hard subbed με λιγα λογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisA3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 King ευχαριστώ για τη απάντηση! Ξέρεις πως μπορώ να το κάνω αυτό? τι προγράμμα χρειάζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 3d subtitler: http://sbentzos.blogspot.gr/2012/11/3d.html Είναι υπόθεση 5-10 λεπτών! Μετατροπή των υποτίτλων με το 3d subtitler (ρυθμίσεις και βάθος κτλ, προσωπικά το σετάρω στο 3) και μετά ξανασώζεις με το mkvtoolnix το mkv μαζί με τους υπότιτλους σε ένα αρχείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μπορεις να κανεις force τους 3d υποτιτλους στο mkv και ετσι να τους βλεπεις ως 3d.Hard subbed με λιγα λογια Επειδή αν θυμάμαι καλά το έχεις ξαναπεί αυτό σε άλλο thread... Το έχεις κάνει εσύ αυτό και σου έχει παίξει κανονικά ο υπότιτλος; Αναπαραγωγή από τον ενσωματωμένο player πάντα. Σε ρωτάω γιατί το είχα ψάξει αρκετά το θέμα και το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και δε μου έχουν παίξει σωστά οι υπότιτλοι (δε θυμάμαι πως ακριβώς μου τους έβγαζε αλλά σίγουρα δεν παίζαν όπως θα έπρεπε). Και σε Samsung, που είναι σκυλιά στο θέμα player. Τα ίδια λέει και ο λαός στο avclub.gr, δεν τους παίζει ο ενσωματωμένος player μετά τη μαγκιά με το MKVToolnix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αυτη η μεθοδος λειτουργει 100% http://techmaniacs.gr/how-to-3d-embed-subs/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Το στάδιο 4 το βγάζω απ' έξω, γιατί απ' ό,τι καταλαβαίνω αφορά re-encoding. Οπότε όσον αφορά την ενσωμάτωση με το MKVToolnix, ξαναρωτάω: το έχεις κάνεις εσύ και σου δούλεψε; (με αναπαραγωγή με τον ενσωματωμένο media player της TV πάντα, έτσι; από pc ή από άλλες πηγές δε μας ενδιαφέρει.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisA3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Θα δοκιμάσω όλα τα παραπάνω και θα επανέλθω αν υπάρξει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα