Millennium Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainkill4r Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Γιάννης Πουλόπουλος - Πάρε με μαζί (Καπετάνιε) Γιάννης Πουλόπουλος - Ο τρελός 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainkill4r Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaris-x Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Προσωπικές Οπτασίες - Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainkill4r Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Από έρωτα πεθαινουν τα κλαριά - Γιάννης Γλεζος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι είν΄η πατρίδα μας - Σάκης Μπουλάς Τι είν’ η πατρίδα μας; Μην είναι οι κάμποι, μην είν’ τα οικόπεδα, μην είναι βουνά Μην είν’ δασάκι που το καίνε και λάμπει, Φιλέλληνες... Spoiler Στίχοι: Σάκης Μπουλάς, Μουσική: Μιχάλης Ρακιντζής Τι είν’ η πατρίδα μας Μην είναι οι κάμποι Μην είν’ τα οικόπεδα, μην είναι βουνά Μην είν’ δασάκι που το καίνε και λάμπει Φιλέλληνες... Μην είν’ θρησκεία με θεό το Γκάλη Ολυμπιακάρα και ξερό ψωμί Και ΠΑΟ ΟΛΕ και γκολ με το τσουβάλι Και τρίποντα... Θέλω να μένω πάντα στην Ελλάδα Ν’ ανοίγω τρύπες για να βρω μετρό Και τα ταξί να καίνε φασολάδα Και κάρβουνο... Μην είν’ τα έθιμά μας που αλλάζουν Πιάτα στην πίστα και BMW χρυσή Κατεψυγμένα τα αρνάκια που σφάζουν Στα Σάλωνα... Και οι τουρίστες το φιλότιμό μας Με Polaroid κάνουν καρτποστάλ Κι αυτοί μας πιάνουνε τον Κολοσσό μας Γι’ αντάλλαγμα... Θέλω να μένω πάντα στην Ελλάδα Ν’ ανοίγω τρύπες για να βρω μετρό Και τα ταξί να καίνε φασολάδα Και κάρβουνο... Μην είναι είναι μέλισσες και Μαστρογιάννη Μην είν’ ο αρχαίος μας πολιτισμός Μην είναι ματ με γυαλισμένα κράνη Και βούρδουλας... Γέλα πουλί μου, πάλι ξαναγέλα Κάν’ το κορόιδο μη ρωτάς γιατί Εδώ είν’ Βαλκάνια και σαλμονέλα Και Μπίθουλας... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από NovaLacertae 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainkill4r Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Νικόλας Άσιμος - Δεν θέλω καρδιά μου να κλαις 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genotixe Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις