MissArrow Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, triplex1 είπε Ήμουν στην εφηβεία όταν κυκλοφόρησε και το πρωτοάκουσα. Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι...κάπου εκεί κοντά και το συγκεκριμένο τραγούδι. Θενκς για το share, είχα πολύ καιρό να το ακούσω. 😊 Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από MissArrow 3
triplex1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, MissArrow είπε Ήμουν στην εφηβεία όταν κυκλοφόρησε και το πρωτοάκουσα. Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι...κάπου εκεί κοντά και το συγκεκριμένο τραγούδι. Θενκς για το share, είχα πολύ καιρό να το ακούσω. 😊 Αν ησουν τοτε στην εφηβεια τωρα τι εισαι; μικρουλα εισαι παλι. Παρε ενα δωρακι
MissArrow Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 @triplex1 Θα δεχτώ το σχόλιο, διότι περνάω κρίση ηλικίας. Είμαι σε απόσταση αναπνοής απο τα δεύτερα -άντα. 😆😎
triplex1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, MissArrow είπε @triplex1 Θα δεχτώ το σχόλιο, διότι περνάω κρίση ηλικίας. Είμαι σε απόσταση αναπνοής απο τα δεύτερα -άντα. 😆😎 μικρουλα εισαι παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις