Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Ελένη Τσαλιγοπούλου & Αλκίνοος Ιωαννίδης ''Πάρε με στ’ όνειρο μαζί σου''
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Κομμάτι από τον δίσκο "Η Μαρινέλλα του σήμερα" (1978) σε στίχους Σοφίας Παπαδοπούλου (Σόφη Παππά) και μουσική Γιώργου Χατζηνάσιου. Σκηνές από την ταινία "Με φόβον και πάθος" (1972) του Νίκου Φώσκολου με τους Νίκο Κούρκουλο και Ελένη Ερήμου. Κομμάτι της μελωδίας είχε αποτελέσει και μέρος της μουσικής επένδυσης της ταινίας, όπως φαίνεται και από το εναρκτήριο μέρος του video. Σ' ευχαριστώ - Μαρινέλλα
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, KilliK είπε Αν και μου αρέσει πρέπει να σου πω ότι σε αυτό το θέμα βάζουμε μόνο ελληνικά...😃 παρόλα αυτά πάρε ένα πλουσιοπάροχο like και με όλα αυτά τα φονικά όπλα τα ροζουλιά που κρέμονται μου ήρθε ένα άσμα συνειρμικά χωρίς να το θέλω χαχαχ να με συμπαθάς.. Spoiler Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από ariadnimusiclover
NovaLacertae Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μακρινά Ξαδέρφια - Η Φωτεινή Πλευρά Της Ζωής 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις