NovaLacertae Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Διονύσης Τσακνής - Φτιάξε Καρδιά μου το Δικό σου Παραμύθι 3
lovesucks Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Παύλος Σιδηροπουλος - Κάποτε θα 'ρθουν να σου πουν Στην Κ. 1 3
floyd89gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σ' έχω βρει και σε χάνω . .. Νατάσσα σε ζηλεύουν οι πουθενάδες .. τι να μας πουν για τη ζωή τους .. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από floyd89gr 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Εάν αποσυνδέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις...Οδυσσέας Ελύτης... Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ερμηνεύει το "Ανοίγω το στόμα μου" από το μνημειώδες Έργο "Άξιον Εστί". Λυρικά: Οδυσσέας Ελύτης Μέλος: Μίκης Θεοδωράκης... Ένας ακόμη ύμνος ψυχής... Από τη Δεξαμενή της αειφόρου Ελληνικής Μουσικής Ποίησης και Δημιουργίας δεύτε λάβετε νάματα... Τη γλώσσα μου έδωσαν Ελληνική.. ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ - Θεοδωράκης - Βενετσάνου Στίχοι Ιάκωβος Καμπανέλλης Μουσική Μίκης Θεοδωράκης
Προτεινόμενες αναρτήσεις