NovaLacertae Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μάικ Ροζάκης & The Playboys - Έτσι είναι η ζωή Μάικ Ροζάκης - Εγωισμός 1 1
Sibyl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, triplex1 είπε Αγαπητέ μου @triplex1 θέλεις να συμφωνήσουμε ότι το παραπάνω τραγούδι ακούγεται έτσι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Βράδυ Σαββάτου 2
triplex1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, Sibyl είπε Αγαπητέ μου @triplex1 θέλεις να συμφωνήσουμε ότι το παραπάνω τραγούδι ακούγεται έτσι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Βράδυ Σαββάτου Οχι , εσυ κανε οτι θες 1
Sibyl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Οχι , εσυ κανε οτι θες Εντάξει λοιπόν, πάρε άλλο ένα αφού σ΄αρέσουν τόσο πολύ: Les Au Revoir - Ήρθες Αργά 2
triplex1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Sibyl είπε Εντάξει λοιπόν, πάρε άλλο ένα αφού σ΄αρέσουν τόσο πολύ: Les Au Revoir - Ήρθες Αργά Μπερδυεις καποια πραγματα και μαλλον θα πρεπει να τα ξεμπερδεψεις. Το οτι λεει ο Παπακωνσταντινου ενα τραγουδι και το ειπε και η κοπελα απο τους Les Au Revoir δεν σημαινει οτι θα την στησουμε στα 6 μετρα και θα την εκτελεσουμε , τραγουδαει εντελως με δικο της τροπο και γενικα εγω προσωπικα τρελαινομαι με κατι τετοιο οταν ακουω , οταν δεν μιμειται ο αλλος και γενικα εχει ενα ομορφο αποτελεσμα με αυτο που βγαζει.
Sibyl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μπερδυεις καποια πραγματα και μαλλον θα πρεπει να τα ξεμπερδεψεις. Το οτι λεει ο Παπακωνσταντινου ενα τραγουδι και το ειπε και η κοπελα απο τους Les Au Revoir δεν σημαινει οτι θα την στησουμε στα 6 μετρα και θα την εκτελεσουμε , τραγουδαει εντελως με δικο της τροπο και γενικα εγω προσωπικα τρελαινομαι με κατι τετοιο οταν ακουω , οταν δεν μιμειται ο αλλος και γενικα εχει ενα ομορφο αποτελεσμα με αυτο που βγαζει. Δεν υπονόησα τίποτα απ΄αυτά που λες. Ο κάθε καλλιτέχνης μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει και ο κάθε ακροατής μπορεί να το εισπράττει σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο. Δεν κρίνω ούτε το συγκρότημα ούτε εσένα. Δεν θα το έκανα ποτέ! Εγώ έχω το "πρόβλημα" επειδή κάποια τραγούδια που μου αρέσουν πολύ, έχουν στιγματιστεί έντονα από τους αρχικούς ερμηνευτές τους και δυσκολεύομαι να τ΄ακούσω σε διασκευές. ΄Εχω κι εγώ τα κολλήματά μου, τι να κάνω; Σκοτώστε με! Ορίστε άλλο ένα παράδειγμα: Θες - Δημήτρης Μητροπάνος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις