Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Τσώπα, καλέ, που θα σε βρίσω. Άσε που, πρώτον, δεν είναι λόγος αυτός και, δεύτερον, έχω πολλά αποθέματα μέχρι να φτάσω να βρίσω. 🤣 Ίσα ίσα που βρίσκω συναρπαστικό ν' ακούω τραγούδια που δεν ήξερα, οπότε σ' ευχαριστώ όπως και να 'χει. 😉 Η Ρίζου, πράγματι, μου βγάζει όσα λες. Αρκεί να 'χεις μόνο την φωνή της στ' αυτιά σου, και νιώθεις να ξεχειλίζει θεατρικότητα. Μ' αρέσει - δεν το έχω/έχουμε συνηθίσει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 《...εγώ μεγάλωσα σαν σκέψη που δεν τη σκέφτηκε κανένας..》(μου μεινε αυτή η φράση) Πολύ ωραίο και το βίντεο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 4 hours ago, lovesucks said: 《...εγώ μεγάλωσα σαν σκέψη που δεν τη σκέφτηκε κανένας..》(μου μεινε αυτή η φράση) Πολύ ωραίο και το βίντεο. σκεψου και τα θετικα . 2 sides of a coin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Φοίβος Δεληβοριάς - Ο καθρέφτης 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 blast from the past Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Ορφέας Περίδης - Ο Ρομπέν των καμένων δασών και τώρα αυτό... Γιώργος Αλουπογιάννης - Τα πιο μεγάλα πράγματα !!!!!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Στις 1/5/2022 στις 7:51 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε blast from the past Πωωωω......τι είπες τώρα.... Δεν βάζω άλλα... 😊😊😊 Άντε άλλο ένα...τελευταίο...😉😉😉 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Άμα ήξερα ότι θα ταυτιζόμασταν και θα συγχρονιζόμασταν με Μαντώ, δεν θα το παίδευα με την Ρίζου. χαχα Η Μαντώ είναι απίθανη, φωνάρα! Αγαπώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις