Agent_Orange Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 17 ώρες πριν, lovesucks είπε η ζωή δεν έχει season 2 και που το ξες εσυ; επειδή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, Agent_Orange είπε και που το ξες εσυ; επειδή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα; Spoiler Λοιπόν...Θα σου πω αλλά δεν θα το διαρρεύσεις..Έχω πληροφορίες εκ των έσω(σεναριογράφοι)..Άσε τους άλλους να πιστεύουν πως έχει και μετά..Δεν έχει..Μη το πεις πουθενά όμως!!🙃🙃🙃🙃🙃🙃 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το λατρεύω... Αφεντούλα Ραζέλη - Το ποτηράκι της καρδιάς ... κι αυτό Αφεντούλα Ραζέλη - Σε μαγεμένη αγκάλια Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από JennyP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Και λίγη ....ποιότητα σήμερα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Ποιο πολυ βλέπω ειναι η αλήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 @lovesucks Άλλη μια Ζουγανέλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε @lovesucks Άλλη μια Ζουγανέλη. Και αυτό...Δεύτερα κλειδιά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, lovesucks είπε Και αυτό...Δεύτερα κλειδιά Αχ, έπεσες πάνω σ' αυτό που το βρίσκω so and so. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Αχ, έπεσες πάνω σ' αυτό που το βρίσκω so and so. Χαχαχαχαχα.....συγγνώμη!!! Άκου αυτό!!το βρίσκω υπέροχο!!!(πως μου ρθε σήμερα....🤔🤔🤔) Πόσο βλάκας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καλύτερα, αλλά δεν είναι απ' αυτά που θα κατέβαζα για ν' ακούω. Μην προσπαθήσεις και τρίτη φορά, γιατί θα με βρίσεις στο τέλος, και θα ΄χεις και δίκιο. χαχαχα Εν τω μεταξύ, την Ρίζου δεν την έχω ψάξει καθόλου. Από το ράδιο, όμως, έχω μάθει αυτά τα τρία (μέχρι πριν ήξερα μόνο το "μια άλλη ευτυχία"). Όποτε τα τυχαίνω, τ' απολαμβάνω πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Mrs. Hyde είπε Καλύτερα, αλλά δεν είναι απ' αυτά που θα κατέβαζα για ν' ακούω. Μην προσπαθήσεις και τρίτη φορά, γιατί θα με βρίσεις στο τέλος, και θα ΄χεις και δίκιο. χαχαχα Εν τω μεταξύ, την Ρίζου δεν την έχω ψάξει καθόλου. Από το ράδιο, όμως, έχω μάθει αυτά τα τρία (μέχρι πριν ήξερα μόνο το "μια άλλη ευτυχία"). Όποτε τα τυχαίνω, τ' απολαμβάνω πολύ. Δεν θα σε βρίσω..χαχαχαχαχα Θα ταν τόσο βαρετό να συμφωνούμε σε όλα (γενικά οι άνθρωποι,όχι εμείς...😀😀😀😀😀😀😊😊😊😊) Η Ρίζου είναι ταλεντάρα imho...Και απίστευτη σκηνική παρουσία.. θεατρικές ερμηνείες ..μετά απο αυτό άρχισα να την ψάχνω περισσότερο. Και εδώ η ιστορία(αληθινή) πίσω από το τραγούδι... Με συγκινεί πάντα... *Μη με βρίσεις εσύ με αυτά που βάζω...😚😚 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις