NovaLacertae Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε Μια Αρβανιτάκη κι από μένα. Λίνα. 🧡 Ε, να βάλω και 'γω δύο με την Αρβανιτάκη... Ελευθερία Αρβανιτάκη - Μένω Εκτός Ελευθερία Αρβανιτάκη - Ζωή κλεμμένη 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Ε, να βάλω και 'γω δύο με την Αρβανιτάκη... Δεν "ζηλέψαμε" την lovesucks, καθόλου δεν ζηλέψαμε. 😅 ------- "Σε θυμάμαι συχνά που φορούσες ένα άσπρο φουστάνι Σε κρατούσα απ' το χέρι ότι ζούμε μου λες δεν μου φτάνει" Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από Mrs. Hyde
NovaLacertae Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Στις 19/4/2022 στις 2:16 ΜΜ, lovesucks είπε 26 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Δεν "ζηλέψαμε" την lovesucks, καθόλου δεν ζηλέψαμε. 😅 ------- "Σε θυμάμαι συχνά που φορούσες ένα άσπρο φουστάνι Σε κρατούσα απ' το χέρι ότι ζούμε μου λες δεν μου φτάνει" Τελικά, μήπως ζηλέψαμε την lovesucks και στον Παπακωνσταντίνου;... Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Οδός Ελλήνων και λόγω της ημέρας... Βασίλης Παπακωνσταντίνου -Το παράπονο του Ιούδα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Άσε. Ποστάρω, κάνω scroll up (ανέμελα, χαζεύοντας ξανά τα τραγουδάκια) και βλέπω που τον είχε βάλει κι αυτόν - το ξέχασα. Γελούσα μόνη μου έπειτα απ' αυτό με την Αρβανιτάκη. χαχα
NovaLacertae Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Να βάλω και λίγο Καρυωτάκη.... Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Πρέβεζα Και να συνεχίσω ανατρεπτικά: Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Όχι σε όλα Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από NovaLacertae 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Ωραίος, Nova. Δεν έτυχε ν' ακούσω ποτέ το Όχι σε όλα. Thanks. Κι εγώ θα τον βάλω ντουετάκι - γνωστό, βέβαια. Πόσο το λατρεύω αυτό το τραγούδι.
lovesucks Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 @Mrs. Hyde @NovaLacertae Έβαλα κρασάκι και απολαμβάνω τις μουσικές σας!!!κ ψάχνω το επόμενο γτ βάλατε υπέροχα κομμάτια!thanks 🙂🙂🙂🥰🥰 1
NovaLacertae Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, lovesucks είπε @Mrs. Hyde @NovaLacertae Έβαλα κρασάκι και απολαμβάνω τις μουσικές σας!!!κ ψάχνω το επόμενο γτ βάλατε υπέροχα κομμάτια!thanks 🙂🙂🙂🥰🥰 Και ότι ετοιμαζόμουν να γράψω που είναι η lovesucks; να βάλει και αυτή κάτι Θα συνεχίσω και εγώ με ντουέτο Όναρ - Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Δε χρωστάω σε κανένα (μόνο που με αυτή την οικονομική κατάσταση χρωστάμε και της Μιχαλούς ) Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Πρωταθλητής Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από NovaLacertae 1
lovesucks Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μελωποιημένη ποίηση... Το παράπονο-Οδυσσέας Ελύτης(δεύτερη ζωή δεν έχει) Και όπως έγραψα κ χτες σε ένα ποστ στο τι ακούτε..η ζωή δεν έχει season 2.. Και Βασίλης...ποιο να πρωτοβάλω.. Για μένα τραγουδώ.. Κουρσάρος.. Αρβανιτάκη-Μέτρησα 2 1
lovesucks Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Πάντα με συγκινεί.. Β.Παπακωνσταντίνου-Μαμά 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις