marksk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας Το έχω κοντά 2 χρόνια και κάνει διάφορα χαζά όταν φορτίζει.. Άλλες φορές φορτίζει, άλλες φορές φορτίζει πολύ αργά, άλλες καθόλου. Έχω αλλάξει καλώδιο, τα ίδια.δοκίμασα φορτιστή αυτοκινήτου 2.1 amp τα ίδια.Ο φόρτισης του φορτίζει nexus 4 κανονικά.Σε διάφορα φόρουμ βλέπω ότι πολύ έχουν το ίδιο πρόβλημα άλλα δεν βρήκα λύση.Σε κάποια φάση είχα καθαρίσει με οδοντόβουρτσα τις επαφές του και δούλεψε για λίγο.Μετά τα ίδια.. Καμία ιδεαα
annorax Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Με λίγο ψάξιμο στα ξένα forums, βρήκα ότι το πρόβλημα είναι γνωστό σε αρκετούς. Απλά άλλοι υποστηρίζουν ότι φταίει το καλώδιο και άλλοι το tablet. Δοκίμασες φόρτιση στο PC? Μια άλλη ιδέα είναι να το αφήσεις να φορτίσει όλη τη νύχτα μήπως και στρώσει η μπαταρία. Αν και μ' αυτά που διάβασα, μάλλον το βλέπω να καταλήγεις στο service... Καλή τύχη.
marksk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 καλώδιο αγόρασα άλλο από το ebay, τα ίδια.. στο pc φόρτιση δεν αλλάζει κάτι αν και η μητρική μου δίνει και καλά πολύ ρεύμα για φόρτιση και δοκίμασα και φορτιστή αυτοκινήτου 2.1 amp. σε γενικές γραμμές θα φορτίσει με λίγο παίδεμα, βάλε βγάλε , κανένα restart... αλλά μπορεί να το βάλω και να μην το προσέξω και να το έχω 2-3 ώρες και να μην φορτίσει καθόλου... βασικά το αγόρασα από μαγαζί Ελληνικό, αλλά είναι εξωτερικού, εγγύηση ένα χρόνο δεν έχει ;
annorax Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Λογικά ναι. Δεν ρωτάς τη Samsung με το serial number του να δεις τι γίνεται με την εγγύηση;
LouCi4er Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Με λίγο ψάξιμο στα ξένα forums, βρήκα ότι το πρόβλημα είναι γνωστό σε αρκετούς. Απλά άλλοι υποστηρίζουν ότι φταίει το καλώδιο και άλλοι το tablet. Δοκίμασες φόρτιση στο PC? Μια άλλη ιδέα είναι να το αφήσεις να φορτίσει όλη τη νύχτα μήπως και στρώσει η μπαταρία. Αν και μ' αυτά που διάβασα, μάλλον το βλέπω να καταλήγεις στο service... Καλή τύχη. Φορτιζοντας το ολη νυχτα θα στρωσει η μπαταρια?Αλλο παλι και τουτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα