spycel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Τον Φλεβάρη που μας πέρασε αγόρασα την συγκεκριμένη τηλεόραση. Ήμουν υπερευχαριστημένος από την TV μέχρι χθες. Λοιπόν χθες το βράδυ την άνοιξα κ πήγα στο media player κ εκεί παρατήρησα μιά έντονη μαύρη σκιά στο πάνω μέρος της οθόνης(3-4 εκατοστά πιο κάτω απ'το πάνω μέρος της οθόνης) κ η οποία σκιά πιάνει σε μήκος απο άκρη σε άκρη την τηλεοραση. Εδω κ φωτο. http://tinypic.com/view.php?pic=rjnwqd&s=8 Το τρελο ειναι ομως οτι οταν ανοιξα ενα φακελο αυτο εξαφανιστηκε. Δεν του εδωσα πολυ βαση. Κ σημερα το πρωι που εβλεπα ολα ηταν κανονικα μεχρι το μεσημερι... Το μεσημερι την ξανανοιξα το προβλημα ξαναεμφανιστηκε κ δεν φευγει... Φαινεται εντονα στα χρωματα και ιδιατερα στο ασπρο κ στο μπλε. Ακομα και οταν εβαλα φωτεινοτητα 100 παλι ηταν διακριτο. Κ στην αυτοδιαγνωση φαινεται εντονα... Η TV εχει ακομα 15 μηνες εγγυηση αλλα θα ηθελα να ξερω τι ειναι αυτο,αν το ειχε καποιος κ αν η Samsung προκειται να κανει κατι γι'αυτο. Απλως ολους αυτους τους μηνες την προσεχα σαν τα ματια κ εξωτερικα αλλα κυριως οσον αφορα το calibration για να μην μπει ποτε χερι...
graphist83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Την εχεις πανω απο τζακι, καλοριφέρ η απο πανω καποιο κλιματιστικό? Γενικως δεν ειναι συχνο φαινόμενο και μην σε ανησυχεί. Εφοσον υπάρχει εγγύηση μην το καθυστερείς.
spycel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Οχι πανω στον τοιχο την εχω φιλε μου αλλα χωρις κατι απο αυτα που αναφερεις απο κατω... Εχω περιπου 20 εκατοστα πιο κατω το PS4 κ το DVD του Home Cinema.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα