Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω ένα πρόβλημα και επειδή απο δίκτυα δεν το έχω και πολύ είπα να ρωτήσω.

Εργάζομαι σε ένα εργοστάσιο που απο το υποκατάστημα του υπάρχει οπτική επαφή με απόσταση σε ευθεία 2km περίπου.

Είχαν τοποθετήσει κεραία για μεταφορά του internet απο το κεντρικό στο υποκ/μα.

Πριν απο ημέρες η βάση της κεραίας του κεντρικού έσπασε πιθανότατα φθορά (ήλιος - βροχή κλπ) και με με εναν πολύ δυνατό αέρα που έκανε πριν ημέρες έσπασε, ηταν και σχεδόν 7-10 χρόνια η κεραία εκεί.

Αρχικά να πω οτι επειδή δεν βρίσκαμε κατάλληλη βάση που έμοιαζε με πλαστικό έβαλαν μεταλλική.

Η κεραία αν δεν κάνω λάθος είναι κατευθυντική χωρίς πιάτο κλπ μόνο το μακρινάρι είναι.

Τώρα έχουμε θέμα να πετύχουμε την άλλη κεραία απο είναι στο υποκ/μα.

Με λίγες γνώσεις που έχω έκανα το εξής με cmd προσπαθώ να την ευθυγραμμίσουμε, κάνω ping την ip που έχει η άλλη η κεραία και μου βγάζει κάτι τρελούς χρόνους 1,000ms το ρίξαμε στα σε λιγότερα με Μ.Ο στα 100ms.

Όμως μου βγάζει αρκετές φορές  "εξαντλήθηκε το χρονικό όριο της αίτησης" όπως και κάποιες φορές "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση με τον κεντρικό υπολογιστή" και ξανά απο κάτω πιάνει πάλι 200ms 40ms κλπ κλπ

Αυτό οφείλεται στα μεγάλα ms που έχει ? Και με ποιον τρόπο μπορώ να την κεντράρω κοντά στο 1-2ms που ηταν και πριν πέσει? Υπάρχει κάποιο ειδικό όργανο?

Δημοσ.

Έχουμε ρίξει τον χρόνο στα 10ms περίπου.

Όταν όμως πάω να ανοίξω Chrome τότε ανεβαίνει στα 1.500ms σχεδόν και αργεί.

Γιατί το κάνει αυτό?

Δημοσ.

Δοκίμασε pings με όγκο πακέτων να δείς τι μπορεί να σηκώσει max απο σημείο σε σημείο.

Ping ip address -l μέγεθος

Να υποτεθεί ότι έγινε Point to point Και παιζουν μόνο τα δύο σημεία μεταξύ τους (bridging)

Θα πάρεις μια καλή ιδέα για το τί έκανες με την ευθυγράμμση.

Φυσικά μεγάλη σημασία έχει να είναι σταθερή η κεραία.

Δημοσ.

Καλησπέρα τελικά το συγχρονίσαμε στο 1-2ms αλλά έχω το εξής θέμα οταν ανοίγω internet απο 1-2ms πάει στα 100-200-500 καμιά φορά, αυτό γιατί το κάνει?

Δημοσ.

Δες με το inssider. Θα σε βοηθησει να κανεις ευθυγραμμιση και να δεις και καναλι μηπως ειναι εκει το θεμα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...