johnychliaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί η μητρική μου να αντέξει 2 τέρα δισκο να αυτόν λεώ να αγοράσω http://www.e-shop.gr/seagate-st2000dm001-2tb-barracuda-720014-sata3-p-PER.301912. Η μητρική μου είναι αυτή http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-ep41t-ud3l_10/ παρακαλώ όποιοσ ξέρει 100% την απάντηση να μου πεί μην πάρω τσάμπα δίσκο.?
nikos1982 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 αν θελεις 100% να ξερει καποιος στειλε mail στην gigabyte.για καθε περίπτωση σωστου λαθους .
Mau-Maus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 οχι 100 αλλα 1000 % κανει ! σε μια απο τις τεσσερις υποδοχες SATA 3Gb/s που εχει θα τον συνδεσεις ! απλα τσεκαρε και καναν αλλον σκληρο γιατι αυτοι οι BARRACUDA ειναι προβληματικοι ..
GoldKingston Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 κοιταξε και στης οδηγιες της μητρικης μηπως χρειαζεται καποιο προγραμμα για 2TB και πανω για να ξεκλειδωθει . Παντως εφοσων εχει και sata θυρα μπορει να τον διαβασει και οπως ειπε και ο mau-maus κοιταξε καποιο αλλο σκληρο γιατι barracuda δεν ειναι τοσο καλοι.... Ειχα εναν του 1ΤΒ Black barracuda και μου εβγαλε lost sector (εχασε την χωρητικοτητα του) ενός χρόνου σκληρος δισκος.
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Λογικά δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα απο 3tb και πάνω υπάρχουν ορισμένα θέματα με παλιές μητρικές
johnychliaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Για πείτε κανένα δίσκο να αγοράσω απο eshop ομως ok ¨Αυτος εδώ είναι αξιόπιστος καλός? http://www.e-shop.gr/western-digital-wd20eurx-2tb-av-gp-sata-p-PER.304734
EddieObscurant Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 απλα τσεκαρε και καναν αλλον σκληρο γιατι αυτοι οι BARRACUDA ειναι προβληματικοι .. link please για να μην γράφουμε ότι να ναι και μήν δώσεις το κλασσικο με το annual failure rate που εχει διαφορετικα μοντελα και οπως ειπε και ο mau-maus κοιταξε καποιο αλλο σκληρο γιατι barracuda δεν ειναι τοσο καλοι.... Ειχα εναν του 1ΤΒ Black barracuda και μου εβγαλε lost sector (εχασε την χωρητικοτητα του) ενός χρόνου σκληρος δισκος. δεν υπάρχουν black barracuda, υπαρχουν western digital black και seagate barracuda επισης δεν υπαρχουν lost sectors, υπάρχουν weak kai bad sectors και σε καμια περιπτωση δεν χαλαει ο δίσκος αν σου βγάλει εναν και ακομα και αν σου χάλασε ενας δίσκος δεν ειναι κριτηριο για να βγαλεις μια σειρα προβληματική Για πείτε κανένα δίσκο να αγοράσω απο eshop ομως ok ¨Αυτος εδώ είναι αξιόπιστος καλός? http://www.e-shop.gr/western-digital-wd20eurx-2tb-av-gp-sata-p-PER.304734 πάρε όποιον δίσκο βρεις φθηνότερα ή σε ενδιαφέρει τα εξτρα χρονια που ίσως εχουν για εγγύηση.Οι barracuda συνηθως στις περισσοτερες κατηγοριες ειναι πιο γρηγοροι απο wd green, red, purple. To αν θα σου χαλασει ενας δίσκος ειναι καθαρα θέμα τύχης. Παιρνε backup για τα σημαντικα δεδομένα σου 1
Mau-Maus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 link please για να μην γράφουμε ότι να ναι και μήν δώσεις το κλασσικο με το annual failure rate που εχει διαφορετικα μοντελα δε φτανε που ασχοληθηκα κ ειπα την γνωμη μου στο παιδι (που εννοειται πως αν θελει την ακουει , αν θελει την γραφει κανονικα), θελεις να κατσω να ψαχνω να βρω και λινκ και για την παρτυ σου κι ολας, οχι για τον ts που ενδιαφερεται ε? εισαι ωραιος αλλα δεν ... αν νομιζεις οτι γραφω οτιναναι απλα μην ασχολησαι και πηγαινε παρακατω ! ευχαριστω ..
kondoras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Θα προτιμούσα τον δεύτερο που αναφέρεις (τον 20EURX στα 85€, το γράφω για να μήν πατάμε όλοι κλικ) καθαρά λόγω εγγύησης. Ένας χρόνος παραπάνω αξίζει τα +6€ σε σχέση με τον barracuda. Για τον οποίο συγκεκριμένο barracuda (τον ST2000DM001, το γράφω όπως παραπάνω) προσωπικά μπορώ να γράψω τα καλύτερα. Έχω δύο σε RAID 1 (που υποτίθεται δεν προορίζονται γι' αυτό), τους δουλεύω λιώνω κάθε μέρα εδώ και ενάμιση χρόνο, κοντεύουν να σκάσουν από τα δεδομένα και δεν μου έχουν βγάλει (φτου, φτου) το παραμικρό (ενώ αντίθετα μου έχει χτυπήσει ο τριάρης της σειράς, ένας wd ears, δύο samsung και ένας toshiba᾿ δοκιμάζω απ' όλους!).. 1
EddieObscurant Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 απλα τσεκαρε και καναν αλλον σκληρο γιατι αυτοι οι BARRACUDA ειναι προβληματικοι .. δε φτανε που ασχοληθηκα κ ειπα την γνωμη μου στο παιδι (που εννοειται πως αν θελει την ακουει , αν θελει την γραφει κανονικα), θελεις να κατσω να ψαχνω να βρω και λινκ και για την παρτυ σου κι ολας, οχι για τον ts που ενδιαφερεται ε? εισαι ωραιος αλλα δεν ... αν νομιζεις οτι γραφω οτιναναι απλα μην ασχολησαι και πηγαινε παρακατω ! ευχαριστω .. οταν λες οτι μια σειρα ειναι προβληματική προφανώς και πρεπει να το δικαιολογήσεις, απο κει και περα απο την απάντησή σου ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του
Mau-Maus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ναι ρε φιλε μπορει να μην εχω τον χρονο να το κανω ! και οκ , να την κανει την ενσταση ο ts , τοτε να του δικαιολογησω την αποψη μου , συμφωνω ! να μπει ομως ενας ασχετος και πει οτι γραφω οτινα'ναι και γω να καθομαι να βρησκω λινκ , ε οχι πολυ παει .. τελος παντως τα χαιρετισματα μου .. για την ιστορια κανενα λινκ δε χρειαζομαι για να δικαιολογησω την αποψη μου , δυο BARRACUDA μου εχουν καει και τους εχω αντικαταστησει μεσα στην εγγυηση τους ! ο ενας εντελως ξαφνικα μια μερα απλα δε δουλεψε και ο αλλος ανεβασε θερμοκρασια 70 και επεσε η υγεια του στο 5%
silverado Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Εχω αρκετους απο τους συγκεκριμενους barracuda και δεν εχω κανενα προβλημα με αυτους, μια χαρα δισκοι ειναι. Ομως θα συμφωνησω με τον kondora για τον συλλογισμο του οτι με +6 ευρω ενας επιπλεον χρονος εγγυησης κανει καλυτερη αγορα την επιλογη του αλλου δισκου.
Mau-Maus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 γενικοτερα οι σκληροι ειναι τζογος και εγω με τους συγκεκριμενους δεν ειμαι κ πολυ τυχερος ! θα του προτεινα οποσδηποτε το πρωτο που θα κοιταξει να ειναι τα 3 χρονια εγγυηση και μετα ολα τα αλλα ..
Millennium Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά είναι οι barracuda αν και έχεις και άλλες επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα