newtech Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του insomnia. Έχω εδώ και 2 χρονια την σελίδα μου στο GO-DADDY και αρχικά ήμουν πολύ ικανοποιημένος αλλα πλέον δεν είμαι καθόλου. Εκτός από το πολύ αργό UI τους και το όχι τόσο εξυπηρετικό SUPPORT πλέον οι τιμές που προσφέρουν είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ. Το update για 1 χρόνο λοιπόν κοστολογείται στα 156USD!!! κάτι το οποιο μου φαίνεται παρα πολύ (το φτηνότερο πακέτο τους.) Ψάχνω λοιπόν μια ALTERNATIVE λύση οι οποία θα έχει τα παρακάτω. Χώρος-> Δεν με ενδιαφέρει τόσο έως 100mb είναι ΥΠΕΡ-ΑΡΚΕΤΑ Bandwith ->. Απεριόριστο Αν και το παπάκι (η το host.gr) μου κάνει δυστυχώς η αγορά πρέπει να είναι εξωτερικού. (και για το όνομα του site και για το server). Το site θα ειναι με κατάληξη .net Ευχαριστω
newtech Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Σε τιμη περιπου 50-60€ / ετος. Ευχαριστω
Gigenis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Αφού θέλεις όπωσδήποτε εξωτερικό, ρίξε μια ματιά προς hostgator ή bluehost
johnkal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Hostgator φτηνό και ποιοτικό! Δοκιμασμένο. Ψάξε και για κουπόνια έκπτωσης
Skierpetros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Θα σου πρότεινα cretaforce.gr μιας που είμαι χρονια πελάτης χωρίς κανένα παράπονο. Τσέκαρε την leaseweb.net 1
CyberCr33p Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θα σου πρότεινα cretaforce.gr μιας που είμαι χρονια πελάτης χωρίς κανένα παράπονο. Ευχαριστώ για τη σύσταση
newtech Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θα σου πρότεινα cretaforce.gr μιας που είμαι χρονια πελάτης χωρίς κανένα παράπονο. Τσέκαρε την leaseweb.net Θελω εταιρια εξωτερικού οχι Ελλάδος (εχω ακουσει καλα λόγια για την cretaforce) leaseweb.net δεν μου το βγαζει.. ειναι μήπως η https://www.leaseweb.com/ ?
Skierpetros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ναι λαθος δικο μου ειναι .com και οχι .net εχω ακουσει καλα λογια για την συγκεκριμενη εταιρια... Ψαξε ομως για γνωμες πελατων μην σε παρω στο λαιμο μου... Δες και αυτο http://www.insomnia.gr/topic/531073-hosting-vps-ποια-εταιρία/?p=53304569
newtech Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ναι λαθος δικο μου ειναι .com και οχι .net εχω ακουσει καλα λογια για την συγκεκριμενη εταιρια... Ψαξε ομως για γνωμες πελατων μην σε παρω στο λαιμο μου... Δες και αυτο http://www.insomnia.gr/topic/531073-hosting-vps-ποια-εταιρία/?p=53304569 Θα το δω φιλε μου. Εγω θα πηγενα πχ αμεσα στην TOPHOST αλλα ειναι ελληνικο και δεν μπωρω.. Για αυτο πρεπει να ψαχνω την καθε εταιρια.. Η godaddy με χρέωνε 90$ και τωρα ξαφνικα μου λεει το ΙΔΙΟ πακετο ανανεωση στα 156!!!!
newtech Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Κατελιξα στο Hostgator απλα ψαχνω καποιο κουπονι. Εχει κανεις κατι?
kormos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Κατελιξα στο Hostgator απλα ψαχνω καποιο κουπονι. Εχει κανεις κατι? Κουπόνι όχι, Server ναι αν θες επικοινώνησε μαζί μου…
newtech Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Κουπόνι όχι, Server ναι αν θες επικοινώνησε μαζί μου… Ναι ψαχνω για hosting. αλλα οχι ελλαδα.
iphonakiasss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Κατελιξα στο Hostgator απλα ψαχνω καποιο κουπονι. Εχει κανεις κατι? με αυτο firstorder25off ειχα παρει εκπτωση 25%
kormos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ναι ψαχνω για hosting. αλλα οχι ελλαδα. Αν θες επικοινώνησε μαζί μου μέσω πμ, για αποφυγή "διαφημήσεων" , για hosting εκτός Ελλάδας.
newtech Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αν θες επικοινώνησε μαζί μου μέσω πμ, για αποφυγή "διαφημήσεων" , για hosting εκτός Ελλάδας. Δεν υπαρχει θεμα να βαλεις καποιον host εδω φιλε μου. Ισα ισα μπορεις να κανεις καλο σε αλλους Τα affliates απαγορευονται οχι να μου προτείνεις εταιρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα