Thessalonikios200 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα. Λοιπον πριν απο λιγο ο μικρος μου Γιος εκανε κατι στο mouse και δεν " υπακουει" η ροδελα οπως πριν. Δηλαδη γυριζει συνεχεια χωρις τα " κρακ -κρακ " που ειχε πριν. Τι μπορω να κανω για να το φτιαξω ; Δεν ειδα καθολου τι εκανε. Το mouse ειναι αυτο https://support.logitech.com/en_us/product/5092
george200-13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Οταν λες δεν υπακουει εννοεις οτι δηλαδη δεν λειτουργει η λειτουργει αλλα δευν κανει κρατς?
Thessalonikios200 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Οταν λες δεν υπακουει εννοεις οτι δηλαδη δεν λειτουργει η λειτουργει αλλα δευν κανει κρατς? ναι λειτουργει αλλα με το " κρατς" το ελεγχα πιο καλα . Αυτο ειναι το προβλημα.
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 o μικρός σου ενεργοποίησε το hyper fast scroll που έχουν πολλά logitech , αλλά στο δικό σου δε ξέρω πώς κλείνει σε παλιότερα μοντέλα απλά γυρνούσες τη ροδέλα με δύναμη για να ενεργοποιηθεί, στα πιο καινούρια έχει μπεί κουμπί για αυτό επίσης σε ένα που είχα είχε διακόπτη από κάτω που το ενεργοποιούσε
Thessalonikios200 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 o μικρός σου ενεργοποίησε το hyper fast scroll που έχουν πολλά logitech , αλλά στο δικό σου δε ξέρω πώς κλείνει σε παλιότερα μοντέλα απλά γυρνούσες τη ροδέλα με δύναμη για να ενεργοποιηθεί, στα πιο καινούρια έχει μπεί κουμπί για αυτό επίσης σε ένα που είχα είχε διακόπτη από κάτω που το ενεργοποιούσε Φιλε μου σε Υπερ-Ευχαριστω !! Με εσωσες διοτι δεν μου αρεσε καθολου οπως ηταν !!! Χιλια ευχαριστω φιλε να εισαι καλα ! Απο κατω εχει κατι κουμπακια πατησα το ενα και ειναι ΤΕΛΕΙΟ οπως ηταν ! Το καλυτερο mouse για εμενα αξιζει και το τελευταιο σεντς.
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ναι το έψαξα κι εγώ και ήμουν έτοιμος να το ποστάρω είναι το λεγόμενο micro gear button στο δικό σου και αυτό εναλλάσσει τα δύο mode της ροδέλας, το άλλο εναλλάσσει τα προφίλ κοίτα το hyper scroll εγώ το βρισκώ αρκετά χρήσιμο αν έχω έγγραφα πολλών σελίδων, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, αλλά στη βασική χρήση εννοείται ότι δε θες να γυρνάει ανεξέλεγχτα ναι εντάξει το G9x είναι all time classic ποντίκι, εμένα επειδή γενικά μου αρέσουν τα logitech έχω περάσει από διάφορα και θα συνεχίσω να δοκιμάζω διάφορα, είναι σίγουρα η καλύτερη εταιρεία σε ό,τι αφορά τα περιφερειακά
Thessalonikios200 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ναι το έψαξα κι εγώ και ήμουν έτοιμος να το ποστάρω είναι το λεγόμενο micro gear button στο δικό σου και αυτό εναλλάσσει τα δύο mode της ροδέλας, το άλλο εναλλάσσει τα προφίλ κοίτα το hyper scroll εγώ το βρισκώ αρκετά χρήσιμο αν έχω έγγραφα πολλών σελίδων, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, αλλά στη βασική χρήση εννοείται ότι δε θες να γυρνάει ανεξέλεγχτα ναι εντάξει το G9x είναι all time classic ποντίκι, εμένα επειδή γενικά μου αρέσουν τα logitech έχω περάσει από διάφορα και θα συνεχίσω να δοκιμάζω διάφορα, είναι σίγουρα η καλύτερη εταιρεία σε ό,τι αφορά τα περιφερειακά Εμενα τα πληκτολογια της logitech δεν μου αρεσουν, τα ποντικια ομως τα ΣΠΑΝΕ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα