Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για την απαντηση! αμα φορτωνω στον ssd games θα τρεχει καπως καλυτερα το game? ή αυτο ειναι καθαρα θεμα καρτας γραφικων? 

discoboy αυτον δεν εννοεις http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/esoterikoi-skliroi-diskoi/esoterikos-diskos-ssd-kingston-v300-120gb-25-sata3/prod5850136pp/ ?

Ισως καποια real time on the go παιχνιδια εχουν καλυτερες επιδοσεις. Μιλαμε φυσικα για πολυ βαρια παιχνιδια που θα κολλαγαν ετσι και αλλιως με την καρτα γραφικων σου, οποτε καταλαβες.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για την απαντηση! αμα φορτωνω στον ssd games θα τρεχει καπως καλυτερα το game? ή αυτο ειναι καθαρα θεμα καρτας γραφικων? 

discoboy αυτον δεν εννοεις http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/esoterikoi-skliroi-diskoi/esoterikos-diskos-ssd-kingston-v300-120gb-25-sata3/prod5850136pp/ ?

οχι φιλε μου, δεν ειπα τον kingston , καλυτερα να πας στα 2 μοντελα που σου προτεινα πιο πανω.

εγω απο προσωπικη εμπειρια νομιζω οτι ο sandisk παει λιγο καλυτερα σε σχεση με τον crusial.

βεβαια διαφορες δεν θα δεις και πολλες οποτε κομπλε οτι και να παρεις απο τα 2 που προανεφερα.

τωρα για τον 840 evo θα σου ελεγα να τον αποφυγεις. βασικα να μην τον σκεφτεσαι ΚΑΝ , αν δεν λυσει η samsung το θεματακι με το read speed του δισκου.

και για τα games , θες καρτα γραφικων για να τρεχει καλυτερα.

δεν πιστευω να σε πειραζει αν κανει 40 δευτερολεπτα (ισα ισα στριβεις και ενα τσιγαρο) για να κανει loading ενα επιπεδο?

αντε με τον ssd να κανει 15-20 δευτερολεπτα..κλαιν μαιν..ο τελευταιος λογος αν δεν εισαι hardcore gamer ειναι να βαλεις ssd για τα games.

καλυτερες επιδοσεις δεν θα δεις παντως.αμα σου κολαει ενα παιχνιδι , θα ειναι το τελευταιο πραγμα να σου φτεει ενας hdd.

• Like 1
Δημοσ.

Το λέει στην σελίδα της μητρικής , ποιο μοντέλο έχεις ;

ASRock

Model 890GX Extreme3 εχω

οχι φιλε μου, δεν ειπα τον kingston , καλυτερα να πας στα 2 μοντελα που σου προτεινα πιο πανω.

εγω απο προσωπικη εμπειρια νομιζω οτι ο sandisk παει λιγο καλυτερα σε σχεση με τον crusial.

βεβαια διαφορες δεν θα δεις και πολλες οποτε κομπλε οτι και να παρεις απο τα 2 που προανεφερα.

τωρα για τον 840 evo θα σου ελεγα να τον αποφυγεις. βασικα να μην τον σκεφτεσαι ΚΑΝ , αν δεν λυσει η samsung το θεματακι με το read speed του δισκου.

και για τα games , θες καρτα γραφικων για να τρεχει καλυτερα.

δεν πιστευω να σε πειραζει αν κανει 40 δευτερολεπτα (ισα ισα στριβεις και ενα τσιγαρο) για να κανει loading ενα επιπεδο?

αντε με τον ssd να κανει 15-20 δευτερολεπτα..κλαιν μαιν..ο τελευταιος λογος αν δεν εισαι hardcore gamer ειναι να βαλεις ssd για τα games.

καλυτερες επιδοσεις δεν θα δεις παντως.αμα σου κολαει ενα παιχνιδι , θα ειναι το τελευταιο πραγμα να σου φτεει ενας hdd.

οκ φιλε ευχαριστω καταλαβα! το 840 ετσι και αλλιως ξεφευγει στα λεφτα οποτε το αφηνω! αυτο το kingston που εβαλα στο λινκ πως σου φαινεται?

Δημοσ.

Από άποψης fps όχι,σε loading ναι και μάλιστα σε κάποια έχεις πολύ κέρδος.

• Like 1
Δημοσ.

Από άποψης fps όχι,σε loading ναι και μάλιστα σε κάποια έχεις πολύ κέρδος.

ευχαριστω για την διευκρινιση!

ψιλομετριος φιλε μου.ειναι λιγο κατωτερος απο τους 2 που προτεινα.

για 4 ευρω διαφορα..δεν ξερω...

οκ οποτε θα παω σε αυτον π ειπες μαλλον !!

• Like 1
Δημοσ.

Η αγορά SSD αξίζει σε περίπτωση που τον χρησιμοποιείς σαν κανονικό δίσκο.
Με λίγα λόγια εκτός από τα Windows που θα είναι εγκατεστημένα σε αυτόν, εγκατεστημένα πρέπει να είναι παιχνίδια και προγράμματα.

Να δω πότε θα σταματήσει αυτή η παράνοια που λέει στους SSD πρέπει να βάζουμε μόνο τα Windows και ότι πρέπει να τους προσέχουμε επειδή χαλάνε.

• Like 4
Δημοσ.

Η αγορά SSD αξίζει σε περίπτωση που τον χρησιμοποιείς σαν κανονικό δίσκο.

Με λίγα λόγια εκτός από τα Windows που θα είναι εγκατεστημένα σε αυτόν, εγκατεστημένα πρέπει να είναι παιχνίδια και προγράμματα.

Να δω πότε θα σταματήσει αυτή η παράνοια που λέει στους SSD πρέπει να βάζουμε μόνο τα Windows και ότι πρέπει να τους προσέχουμε επειδή χαλάνε.

και γω αυτο θελω να κανω φιλε μου! απλα δεν εχω πολλα games και χρησιμοποιω chrome! οποτε  με εναν 128 δεν θα μαι κομπλε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν χρησιμοιποιειτε Windows Media Center ή οποιοδηποτε αλλο παρομοιο software, καλο ειναι τους φακελους για το recording και το timeshift να τους βαλετε στον μηχανικο hdd.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
Δημοσ.

κομπλε θα σαι ρε! :)κοιτα να τον  χαρεις!

να σε καλα αδερφε! τωρα δεν ξερω ακριβως ποτε θα τον παρω αλλα ξερω τι θα αγορασω!

ευχαριστω για την βοηθεια! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...