Προς το περιεχόμενο

Nikon D3200 tip για φωτογραφίες σε νυχτερινό club


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Έχω την Nikon D3200 όπως ανέφερα ποιο πάνω!Σήμερα θα είμαι φωτογράφος σε νυχτερινό κλαμπ... με πολύ κάλο φωτισμό μπορώ να πω!θα είναι και δυο χορεύτριες....έχετε να μου προτείνετε κάποια tips για αυτό?Συνήθως χρησιμοποιώ κλείστρο 1/2

Θα σας παρακαλούσα να απαντουσατε άμεσα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ambient light. Ειναι το υπάρχων φώς δηλαδή συνήθως πίσω απο το θέμα σου, στη περίπτωση αυτη ειναι το φώς του μαγαζιου και τα ρομποτικά. 

 

Με τι φακό εισαι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φακό έχω τον δικό του!όσο για φλας...θα έρθει Νοέμβριο... όποτε θα εχώ το κανονικό....εχει 6 ρομποτικα...κάνα 40 σποτάκια... λάμπες led και ένα λέιζερ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον μιλάμε για μαγαζί με καλο φωτισμό θα έλεγα να ξεκινήσεις με iso 1600 ταχυτητα 1/4 εως 1/25 και διαφραγμα εφόσον μιλάμε για χορεύτριες εως f5.6. Προσωπικά θα επέλεγα μανιουαλ προ-εστιαση από σχετικά σταθερή απόσταση μια και με τα φώτα να αναβοσβήνουν κάθε δευτερολεπτο αν πας σε af θα προσπαθεί αρκετά ώσπου να εστιάσει. Αν θυμάμαι  δεν υπάρχει slow synch ρυθμιση στο m αρα θα πρέπει να επιλέξεις fill

Καλή επιτυχία

Επεξ/σία από TAKE5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με kit φακο, χωρις φλας και την D3200 τοτε ουτε καν μετριο αποτελεσμα δεν θα παρεις στις φωτογραφιες. Θα εχεις εντονες και σκληρες σκιες, ενα σπαστικο φως που θα τυφλωνει κοσμο για να εστιασει. Ασε που αν καταλαβα καλα απο τις απαντησεις σου δεν το εχεις ξαναδοκιμασει το συγκεκριμενο ειδος οποτε δεν εχεις και την γνωση για να δουλεψεις σε αυτες τις δυσκολες συνθηκες που ηδη θα εχεις να αντιμετωπισεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Επειδη μου εκατσε το GcPhotography, αν δε ξερεις πως να κανεις φωτομετρηση του χωρου και λες το ambient "amber" δεν εχεις σχεση με photography και δεν εισαι σε θεση να βγαλεις φωτο της προκοπης σε ξενυχταδικο με d3200, φακο kit και χωρις εξωτερικο φλας. Βαζω στοιχημα οτι ησουν εκεινος ο καημενος που ειδε τη dslr σκεφτηκε "αυτη δεν εχει ο φωτογραφος της γειτονιας; Με αυτη θα το παιξω artistique στο δυσκολο γκομενακι" και ετρεξε το clubακι να βγαλει τα ματια του κοσμου. Πρωτα δοκιμαζεις να βγαλεις φωτογραφιες και παιζεις με το φως σε πιο ευκολα περιβάλλοντα και μετα πας σε ξενυχταδικα. Αλλιως απογοητευεσαι, σε διωχνουν ή εκνευριζεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...